reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
baby no ale to by trzeba było mieć całą półkę w domu na paragony!! oszaleć by można było.

a jak w uk pracowałam w Primarku (hehe) to przychodziły ze zwrotami paniusie co miały całe koperty paragonów, z wszystkich firm, koperty poopisywane i cholera one chyba wszystkie paragony trzymały!!

matko!!

p.s. czy któraś z was przechowuje paragony??
ja mam jeden z butów Starszaka, są na gwarancji i trochę przemakają, ale ja wcześniej ich nie raklamowałam no bo w czym by chodził, a nie przemakały tak strasznie... no ale gwarancji mają 2 lata, myślicie że mogę to reklamować czy dać sobie spokój? i tak będą małe następnej zimy...

dzięki dziewczyny:tak:

a paragony to ja nawet czasem zostawiam ale jak przyjdzie co do czego to się okazuje że akurat tego co trzeba to nie ma:-D chociaż reklamacje to mi się tfu tfu rzadko zdarzają:-D

Morgaine- jeśli fajne i nie zniszczone to ja bym zaniosła do sklepu- jak uwzględnią to może dla młodszego synusia się przydadzą....

to wiesz co, tak to jest z butami dla dzieci.
jaj już dzieciom nie kupię innych niż ze skóry, przynajmniej na zimę, zwłaszcza dla takiego dziecka co już do pkola chodzi i na spacery itd. dziecko nie upilnuje żeby otrzepać śnieg, a potem on trochę przewilgnie...

te co kupiłam Starszakowi to skóra ale welurowa czy zamszowa czy nubuk czy cholera wie jak to sie nazywa. jeszcze chciałam mu właśnie kupić porządne, nie patrzeć na kasę, bo właśnie spacery, pkole itd, a Młodemu oszczędziłam i kupiłam takie tańsze i te tańsze to w ogóle mu nie przemokły i cieplutkie nóżki miał w nich nawet jak długo chodził po śniegu i spał na mrozie!!
także nauka nie idzie w las! a buty ważna rzecz. temu moja córa już ma kilka par hahaha, ale na razie w różnych kolorach, nie do chodzenia:)

ta z butami to różnie bywa... a już dla takich przedszkolaków to w ogóle- tak jak mówisz
ja też muszę Antka w jakieś zaopatrzyć bo na razie jedne dostałam- białe kozaczki:szok::-D
a widzę ładne literki u Ciebie się pojawiły:tak:

przyszedł mi kombinezonik wiosenny z allegro, no boski jest! taki cieniutki jak chciałam, pokażę zdjęcie z aukcji bo nie chce mi się robić;)
\ 1473861220.jpg

reklama
Ja trzymam paragony ze sprzętów różnych, a z butów to czasami jak nie zapomnę, acha i z ikei też trzymam

Morgaine Ja bym zareklamowała te buty

Ostatnia edycja:
Do góry