reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Aenye- dzięki, Ty to jesteś niesamowita w wyszukiwaniu fajnych rzeczy :) taki komplemencik, to za ten link ;)

co do majtek to mam sztuk 2 tych siateczkowych......ale prać w szpitalu to chyba nie wypada... widok suszących się majtek to nie git widok, wyślę mężula po gaciochy :) ostatnio krem na rozstępy kupował i dostał od pani ulotkę o takim botoksie w kremie :) hihihihi wesoło

ja też bym chciała coś dla siebie, trzeba pomyśleć dziękuję za podpowiedź :)

Wilmek no właśnie torba...

dobrej nocki Mamuśki...

tez mam 5 par majtek jednorazowych.
kurde mam nadzieję że wam też przypadnie ten lansinoh hehe

pandora co do lansinohu ja przy Starszaku go dostałam z juesej bo w pl jeszcze nie bylo. przypomnialam sobie przy Mlodym, tylko przez neta i w niektórych aptekach na zamówienie mozna dostac.
przy Mlodym kupilam 2x10 gram i 1 mała tubka to troche malo, bo na poczatku czesciej sie smaruje, z racji ze dzieci czesciej potrzebuje. 56gr.to duzo i gdizes polowe tego sie zuzyje a cenowo lepiej wieksza kupic wiec kupilam wieksza, potem zużyje jako maseczka na noc na dłonei albo na stopy:)

hmm dobrze ze aenye zjechała te pieluchy, bo zalowalam ze ich nie wzielam tylko z siatki, a jednak z siatki moze lepsze. jeszcze ich nie prałam.
ja pytalam o ten rożek niby antykolkowy motherhood jakies poltora mca temu tutaj, to wszystkie zgodnie odpowiedzialy mi dzioluszki ze to, to samo co rozek, tzn dziecko ma ta sama pozycje tylko mniej usztywniony wiec lipa...nie kupilam i dobrze:)
ta z pościelą się spodziewam a lansinoh na długo starczał?:-)

j.w. duzy wystarczy na cale karmienie, z małym może być różnie, zależy ile razy dziecię będzie piło, zresztą potem się mniej smaruje i brodawki przystosowane więc można coś tańszego... ja wzięłam duży...

ło maj god to Ty masz fruta pink??
no cożeś nic nie godała dziołuszka?;-D

godała godała, tylko kilka ładnych odcinków temu:-):-D

dla mnie one obie (tzn jeśli chodzi o apple i frute) są tak samo ładne, fajne....podobny stajl

ja po prostu tą zobaczyłam u siebie w sklepie na żywo i już nie chciałam czekać na zamówienia (można było z katalogu zamówić Feretti) zobaczyłam, spodobała się baardzo no i wzięłam.

nad drugą trochę ze sobą debatowałam,.. ale aenye dała fajnego linka kiedyś i spodobała misie od razu te baby lux

ale nie ma co, tylko krowa nie zmienia zdania,
Jakie piękne zdanie :D To będzie mój argument nowy :D

Ja też muszę kupić staniki, tzn zamówić z allegro, ryzyko trochę ale nie chce mi się chodzić po sklepach, poza tym chcę jakiś normalnie wyglądający. Już się mnie mąż przez całą ciążę naoglądał w sportowych i miękkich stanikach to niech się po porodzie nacieszy i nie wystraszy, że już zawsze będę taka ;)

A teraz najważniejszy zakup dla mnie to wkładki. I to już nie moje ulubione cienkie pachnące tylko muszę mieć takie grubsze, bo się leje ze mnie jak z kranu.

cucu! dobry temat poruszylas! ja juz cipca dostaje z wkladkami, stesowalam juz chyba wsie! u mnie wygrywaja takie libresse large w rozowo-fioletowym pudle, ale sa troche za sztywne. kurka. jakie polecasz?

hatorska
, dziekuje :* :-D

sluchajcie.. ja znalazlam PIEKNE staniki w mothercare :-( jenysku. strasznie mi sie spodobaly, jeden jasno-malinowy, a drugi bezowy w male, rozowe kwiatuszki. jakie slodkie :-) ale 170zl za dwupak to duzo troche, nie.. i nie sa usztywniane, tzn. bawelniane na fiszbinach :-( kurka wodna.

ale wlasnie sie wnerwilam - znalazlam jeszcze piekniejszy za 8F! !@$@$R%!@!!!

Modal & Lace Support T-Shirt Bra : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

nosz kurka, ze tez nie mieszkam w uk!!!

Kupił mi ostatnio mężulo jakieś w biedronie. Takie wielkie różowe opakowanie, 60 sztuk. Jak się leży to ujdą, gorzej jak chodzisz, bo niestety je czujesz, ale nie są ogromne a chłonne.
EDIT: Secret się nazywają.
Normalnie to używam jakichś cieniutkich pachnących.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem zadowolona z wkładek always, nie czuć ich i są fajne chłonne :)

Aenye moja siostra mieszka w Dublinie i przyjeżdża na święta to ostatecznie może Ci kupić w irlandzkim mothercare i przywieźć a ja Ci potem to prześlę jakbyś nic innego nie znalazła, co prawda trochę byś poczekała ale byłby taki jaki chcesz i pewnie dużo taniej niż tu w Polsce

Ostatnia edycja:
Do góry