reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Wilmek taaak ta niania rodzicielska ma akumulatory i siec jezeli dobrze kojaze, a ta od dzidzi musi wciaz byc pod pradem.

Aenye nie mow ze paseczki sa nudne, a Morgaine w pyszczek dostaniesz za twoje marudzenie na ten temat - ja mam paseczki, pasuja mi do sypialni i przynajmniej az za dziecieco nie jest - to wkoncu nasza sypialnia. Jak Josh mial swoj pokoj to szly w obroty wszystkie miski i zyrafki, a teraz nie chce. I jestem zadowolona i uwazam ze nie jest nudno. Buuu, ale mi przykro sie teraz zrobilo...

Baby ja tez mam 3rozki :D hihi

reklama
asiunia przecież napisałam że nie nudne!! i że właśnie fajnie że nie dziecięce!!
ja też już mam dosyć misi, srysi, dlatego apple mi się podoba bo tam drzewa, jabłka i jakaś małpa;)

a paseczki cudne są te niebiesko-brązowe! je to bym wzięła, ale do czego mi by to pasowało??

a Twoja sypialnia asiunia na pewno jest śliczniutka:*

No to masz szczescie Morgaine :D hihi,

moja sypialnia kolorystycznie podobna do Twojej :D tyle zy Ty masz prosciej bo masz kobietke i roz pasuje a mi chlopackie nie bardzo.

morgaine, a Ty w końcu zamówilaś już tę pościel czy się jeszcze zastanawiasz?

hahah widzę że dobrze mnie już znacie i też macie taki miszmasz w głowie co do mojej pościeli.
ducha, zdecydował mój mąż. apple do niego przemówiła.
problem ze apple miala byc w tym tyg.a nie bedzie. tzn babka zaproponowala ze wysle mi teraz 2cześci bez ochraniacza, a ochraniacz dośle za miesiąc. więc skorzystam z tej opcji, tylko zapytałam ją czy będę musiała dwa razy płacić koszty przesyłki...
a jakby co to fruta pink do czwartku do godz.18 mam zarezerwowane;-) więc zostawiłam sobie furtkę ahahhahaha

cała ja;-)

asiunia no ja mam nadzieję że to kobieta!! wiesz, z babami to nigdy nie wiadomo ;-)

Ewa & Kubuś

My mieliśmy ten sam problem, wystarczy że kupisz na Allegro przedłużacz do pasów (50-80 zł) lub Twoj mąż wytnie środkowy pas i sam zrobi przedłużke, jest na jakiejś stronie opisane i podobno to bezpieczniejsza opcja bo sam wie jak mocno zabezpieczy ten pas....

oj ta druga opcja zdecydowanie odpada, tam jest pas z sufitu, jeździmy też w pięć osób i jest potrzebny

serial P jak Pościel dobiega końca. mam przynajmniej taką nadzieję.
jutro uprzejma Pani wyśle mi dwuczęściową pościel apple z prześcieradełkiem gratis:)
po czym za miesiąc, jak szanowny producent wyprodukuje, dośle mi ochraniacz.

kiedy to się skończy...strasznie to męczące się stało. koniec z niezdecydowaniem!! już nie chcę taka być ;-(
o przyjechał tata z różyczką dla córci na dzień kobiet:) to ja spadam, bo może jakieś słodkości też się trafią.... :-)

P jak Posciel uwielbiam, niech sie nie konczy, pls!!!!!!!!!!!!! (ja jeszcze nie kupilam :-D)

za to dostalam dzis kase na resztke wyprawki i jade jutro z mama wybierac smoczki i cudeczki, ktorych mi brakuje still, a dziisaj juz dostalam czesc - to, co zamowilam na allegro.
super ta babka, wodnik49, po prostu jestemz achwycona, wzielam duzo rzeczy i niczego nie pomylila! troche nie podoba mi sie przescieradlo, mialam nadzieje, ze inny kolor zieleni bedzie, no ale taki byl na zdjeciu (dziwny zielonkawy). ale nic to, jadzka, damy rade.
za to po porstu BOSKI jest ten rozek, po prostu cudny :-) serducho ma takie ciemnorozowe, nie czerwone :-D boskie!
a jeszcze dostalam w gratisie :-) fajny zestaw minikosmetykow BIOLANE - nowa fajna seria dla dzieciaczkow, takie niby mini, ale wystarcza co najmniej na tydzien - dwa, to mysle, ze sie wstrzymam z zakupem innych kosmetykow :-) zel do mycia 75ml, krem do pupy 25ml, krem do buzki 25ml :-) super!

reklama
no aenye dopóki nie kupisz pościeli to p jak pościel się nie skończy (p.s. jeszcze mitaginka nie ma pościeli)

wczoraj wieczorem, a w zasadzie już w nocy (z panią od apple wymieniamy po parę maili dziennie,w godzinach iście 'roboczych' czyli 6 rano (pani też już nie śpi) albo 23 - może ona też w ciąży i temu tak znosi te moje pytania...)

no to dzisiaj pani wyśle apple z prześcieradełkiem. niestety różowym, ale ciemnym, prosiłam żeby do apple dobrała. w sumie jedno ecru mam, to takie uniwersalne (boshe jak ja nie lubię uniwersalnych, unisex, european union, united we stand i wszystkiego co.....ehhh no dobra, to ma być o pościeli)
no w każdym razie ochraniacz przyjdzie do miesiąca. wytrzymam, w końcu za miesiąc i parę dni dopiero rodzę :-D

ale.....
kurde paseczkami mnie zaraziłyście i na zmianę takie paseczki co to ma asiunia by mi pasowały i do ochraniacza ślicznie.... :-(
w sumie bez ochraniacza taka pościel niedoroga, nie?
tyle że ja mam jedną ecru, całą gładką tylko z misiem pośrodku delitaknym
drugą krateczkę mam, też z misiem
i trzecią kosmicznie kolorową, z dinozaurem, zielono-biało-czerwoną, w sumie to jeszcze by pasowała, tylko do tego ochraniacz żółty (powłoczka)
ale, ale...jakbym tak powłoczę na ochraniacz uszyła zieloną to już by pasowało do sypialni nie?:-D
no, ładą zieleń kupić muszę, materiał w sensie.
i będzie git:)
ale te paseczki no ładne są, nie powiem, tak po przespaniu się z tym... takie 'dorosłe' :-D

Do góry