reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

baby to sie nie liczy:) tzn. bo ich nie kupiłaś tylko dostałaś:-p

super jest, i ten różowy boski:tak:

a pande to gdzie w gemini?? ja się właśnie w czwartek po wizycie wybieram:-D
boshe co Ty masz z tym różowym??!! hahahahahah

eee a o której masz wizytę? bo ja po badaniach do gemini może śmignę, ale to będzie koło 9-10 rano

reklama
piżamka śliczna, u nas niestety w szpitalu zakaz ....koszule musowo muszą być, co by łatwy był zawsze dostęp gdzie trzeba;) widzę,że u nas największy rygor, majtek zabraniają, spodni zabraniają...aaaa:szok:

A to moje zdobycze :)

Nakręciłam się przez Was na kocyki i pościele :p Teraz siedzę na allegro. Mąż mnie zabije jak wróci. W dodatku ja mam puste konto i będę musiała jego męczyć, żeby płacił :p

piżamka śliczna, u nas niestety w szpitalu zakaz ....koszule musowo muszą być, co by łatwy był zawsze dostęp gdzie trzeba;) widzę,że u nas największy rygor, majtek zabraniają, spodni zabraniają...aaaa:szok:

ehhh u nas na poporodowej czy położniczej (nie wiem jak sie nazywa ten oddział co to się na nim po porodzie leży ahhah) nie zabraniają majtasów ale zwracają uwagę że lepiej się goi bez tego. szczerze to nie wyobrażam sobie leżeć w spodniach od piżamy i majtkach...

cucumber ale malusie, śliczniusie, ehh ja już nawet nie wchodzę...co będę kupowała jak się Mała urodzi??!!

reklama
cucumber, ale słodkie !

A to mój ostatni zakup allegro, rózowy pajacyk.
Do tego licytuje jeszcze śpiworek :)

Załączniki

• pajacyk.jpg
    pajacyk.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 42
  • spiworek.jpg
    spiworek.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Do góry