reklama
anisad
Fanka BB :)
Pewnie, że dwa się przydadzą :-)
..aenye
Mama grudniowa'06
nie zamowilam jeszcze, poczekam do wieczora/jutra, jak przyjdzie wypelnienie i zobacze, czy nie wcisne na nie poscieli z ikei. ;-) falbanke jednakowoz zamowie chyba.
ja mam rożki dwa, jeden mięciutki, którego używałam, drugi ten od kompletu feretti, on jest sztywny, nigdy go nie użyłam... ale w tym sklepie anika widziałam miękkie i są też takie z kokardką, śliczne, jest taki piękny niebieski ciemny... heh już mi się róż znudził!! ja chyba się skuszę na taki biały kocyk... ale jeszcze obczaję pandę w czw lub pt
madziarkas
Ja mam narazie 1 rożek, zobacze jak to będzie i najwyżej dokupie
A wczoraj to wybrałam się z mamcią na mini zakupy, do torby szpitalnej to jeszcze mi brakowało koszuli do karmienia ale mam już 3 koszule a średnio lubie spać w koszulach to stwierdziłam że po co kolejną kupować i skompletowałam sobie taką oto piżamkę bluzeczka jest z guziczkami tak ze ok. JAk sie zaprezentowałam mężuli to stwierdził, że jak biedrona wyglądam albo będę mykać po korytarzach szpitala jak różowa pantera. A mi się podoba
A wczoraj to wybrałam się z mamcią na mini zakupy, do torby szpitalnej to jeszcze mi brakowało koszuli do karmienia ale mam już 3 koszule a średnio lubie spać w koszulach to stwierdziłam że po co kolejną kupować i skompletowałam sobie taką oto piżamkę bluzeczka jest z guziczkami tak ze ok. JAk sie zaprezentowałam mężuli to stwierdził, że jak biedrona wyglądam albo będę mykać po korytarzach szpitala jak różowa pantera. A mi się podoba
pandora83
of course ktoś znowu wkleił link i popatrzyłam hahah
podoba mi się taki kocyk: zwykły, biały, ładny
Polarowe kocyki dla dzieci do chrztu
super jest, i ten różowy boski
ja mam rożki dwa, jeden mięciutki, którego używałam, drugi ten od kompletu feretti, on jest sztywny, nigdy go nie użyłam... ale w tym sklepie anika widziałam miękkie i są też takie z kokardką, śliczne, jest taki piękny niebieski ciemny... heh już mi się róż znudził!! ja chyba się skuszę na taki biały kocyk... ale jeszcze obczaję pandę w czw lub pt
a pande to gdzie w gemini?? ja się właśnie w czwartek po wizycie wybieram
Ja mam narazie 1 rożek, zobacze jak to będzie i najwyżej dokupie
A wczoraj to wybrałam się z mamcią na mini zakupy, do torby szpitalnej to jeszcze mi brakowało koszuli do karmienia ale mam już 3 koszule a średnio lubie spać w koszulach to stwierdziłam że po co kolejną kupować i skompletowałam sobie taką oto piżamkę Zobacz załącznik 334591 bluzeczka jest z guziczkami tak ze ok. JAk sie zaprezentowałam mężuli to stwierdził, że jak biedrona wyglądam albo będę mykać po korytarzach szpitala jak różowa pantera. A mi się podoba
Mnie się bardzo podoba różowa pantera przynajmniej nie bedzie miał problemu ze znalezieniem Cię w tłumie superowa
reklama
Podziel się: