reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
nie zamowilam jeszcze, poczekam do wieczora/jutra, jak przyjdzie wypelnienie i zobacze, czy nie wcisne na nie poscieli z ikei. ;-) falbanke jednakowoz zamowie chyba.

ja mam rożki dwa, jeden mięciutki, którego używałam, drugi ten od kompletu feretti, on jest sztywny, nigdy go nie użyłam... ale w tym sklepie anika widziałam miękkie i są też takie z kokardką, śliczne, jest taki piękny niebieski ciemny... :) heh już mi się róż znudził!! ja chyba się skuszę na taki biały kocyk... ale jeszcze obczaję pandę w czw lub pt:D

Ja mam narazie 1 rożek, zobacze jak to będzie i najwyżej dokupie

A wczoraj to wybrałam się z mamcią na mini zakupy, do torby szpitalnej to jeszcze mi brakowało koszuli do karmienia ale mam już 3 koszule a średnio lubie spać w koszulach to stwierdziłam że po co kolejną kupować i skompletowałam sobie taką oto piżamkę DSCN1345.jpg bluzeczka jest z guziczkami tak ze ok. JAk sie zaprezentowałam mężuli to stwierdził, że jak biedrona wyglądam albo będę mykać po korytarzach szpitala jak różowa pantera. A mi się podoba

of course ktoś znowu wkleił link i popatrzyłam hahah

podoba mi się taki kocyk: zwykły, biały, ładny

Polarowe kocyki dla dzieci do chrztu

super jest, i ten różowy boski:tak:

ja mam rożki dwa, jeden mięciutki, którego używałam, drugi ten od kompletu feretti, on jest sztywny, nigdy go nie użyłam... ale w tym sklepie anika widziałam miękkie i są też takie z kokardką, śliczne, jest taki piękny niebieski ciemny... :) heh już mi się róż znudził!! ja chyba się skuszę na taki biały kocyk... ale jeszcze obczaję pandę w czw lub pt:D

a pande to gdzie w gemini?? ja się właśnie w czwartek po wizycie wybieram:-D

Ja mam narazie 1 rożek, zobacze jak to będzie i najwyżej dokupie

A wczoraj to wybrałam się z mamcią na mini zakupy, do torby szpitalnej to jeszcze mi brakowało koszuli do karmienia ale mam już 3 koszule a średnio lubie spać w koszulach to stwierdziłam że po co kolejną kupować i skompletowałam sobie taką oto piżamkę Zobacz załącznik 334591 bluzeczka jest z guziczkami tak ze ok. JAk sie zaprezentowałam mężuli to stwierdził, że jak biedrona wyglądam albo będę mykać po korytarzach szpitala jak różowa pantera. A mi się podoba

Mnie się bardzo podoba różowa pantera :) przynajmniej nie bedzie miał problemu ze znalezieniem Cię w tłumie :) superowa

Baby_55 masz 3 rożki?:szok: a baby śmiałyście się ze mnie że mam 5 kmp pościeli ;-)

Madziarkas pijamka exstra

ja mam 1 rożek, ale za to 2 kocyki ( do wózeczka i łóżeczka)

reklama
a najlepsze jest to, że żadnego rożka specjalnie nie kupowałam tylko wszystkie dostałam, jak coś kupowałam na allegro :) w sumie miałam 4 ale jeden dałam koleżance

Do góry