reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
Morgaine, WRESZCIE wielki buziak za odwazna decyzje!
ja tez was uracze jednym odcinkiem - nie wiem jeszcze na 100%, ale DO MOJEGO OCHRANIACZA PASUJE TYLKO TA I TA JEDNA POSCIEL, ta w paseczki - i falbanka. I KONIEC.
i jest taka nudna, i pewnie zlej jakosci, no ale coz.
ja tez was uracze jednym odcinkiem - nie wiem jeszcze na 100%, ale DO MOJEGO OCHRANIACZA PASUJE TYLKO TA I TA JEDNA POSCIEL, ta w paseczki - i falbanka. I KONIEC.
Załączniki
lilou
Fanka BB :)
hihi Morgaine decyzje podjęła a ja nie stwierdziłam że wybiorę jak wybierzemy meble do pokoju i kolor ścian;-)
Mamy jeszcze trzy tygodnie do przeprowadzki ale na razie nawet zarysu koncepcji brak :/
Za to dla Stasia większość rzeczy już kupione, mam nadzieje że o niczym nie zapomniałam.
Kupiłam sobie nawet pas poprodowy , plan szybkiego zgubienia brzuszka jest;-)
Mamy jeszcze trzy tygodnie do przeprowadzki ale na razie nawet zarysu koncepcji brak :/
Za to dla Stasia większość rzeczy już kupione, mam nadzieje że o niczym nie zapomniałam.
Kupiłam sobie nawet pas poprodowy , plan szybkiego zgubienia brzuszka jest;-)
a mnie sie podobaMorgaine, WRESZCIE wielki buziak za odwazna decyzje!
anisad
Fanka BB :)
..aenye
Mama grudniowa'06
no i git!!! zamawiam!!!
to nie było dobre pytanie!!!!! wyłączyłam myślenie na wszelki wypadek hahahaMorgaine przemyslalas dobrze swoja decyzje a raczej meza?
Morgaine, WRESZCIE wielki buziak za odwazna decyzje!
aenye pościel w paseczki nie jest brzydka i pasuje.
ale...
wyobraź sobie że masz pościel na zmianę, która nie leży Ci do końca...jeszcze gatunkowo średnio...nie będziesz jej ubierać!!
będziesz prała roundoudou, suszyła na szybciocha i znowu ubierała
nie szkoda kasy na pościel której nie będziesz z przyjemnością używała...nawet jak jest tania..?
ta ja wiem, ja umiem 'pomóc' podjąć decyzję. hehe
ale wiesz jak tak patrzę na to, to dzięki temu ochraniaczowi nie jest nudno... te paseczki takie mało dziecięce że mnei się w sumie to podoba, jak teraz na to patrzę... te wszystkie misie, chmurki, pierdółki,
ale czemu nie chcesz snoopiego??!! snupi jest fajny
of course ktoś znowu wkleił link i popatrzyłam hahah
podoba mi się taki kocyk: zwykły, biały, ładny
Polarowe kocyki dla dzieci do chrztu
reklama
no i git!!! zamawiam!!!
zamówiłaś?
p.s. sorry za nadmiar postów
Podziel się: