reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

to ci sie super trafilo!!! ekstra cena. a kolorek jak na zdjeciu? nie, serio, to jeden z najbardziej niezawodnych wozkow w opiniach wielu mam :)

reklama
mitaginka torebeczka prawie do szpitala;)
cudna

aenye czemu nie kupujesz isofixów? bo ja wlasnie poluje na fotelik dla Młodego, już ten tzw. ostatni (15-36kg chyba) i szukam tylko z isofixem. a to taki bajer tylko?

hermionka no to teraz jestem już absolutnie pewna, że mam za mało ubranek o_O :szok:
jesteś świadoma ile czasu będziesz to prasować? hehehe
ja tez mam strasznie malo ubranek jak tak do was porownuje. Z posciela i kocykami zajely mi 3 pralki. Ale ja jestem zdania ze dokupie po porodzie bo bede znala juz rozmiar, bo ja tak w ciemno nie lubie kupowac, zwlaszcza po ostatnim razie kiedy to duzo malych ciuszkow ani razu nie zostalo zalozonych...

a i pochwale sie moim zakupem :-D wylicytowalam wkoncu ten bujak pod koszyk.
To jest dokladnie ten Buy Pine Wooden Rocking Stand at Argos.co.uk - Your Online Shop for Cots and nursery furniture.
tyle ze ja go zlapalam za cale 0.99p :-D chyba moj najlepszy zakup do wyprawki :-D oby okazal sie w dobrym stanie to juz wogole oszaleje :-D

nie wiem, to kwestia mocowania po prostu. niby sa bezpieczniejsze, ale dobry fotelik, co ma 5 gwiazdek w testach bezp. bedzie spelnial swoja funkcje rownie dobrze. po prostu dobry fotelik - DOBRZE ZAMONTOWANY pasami - bedzie tak samo bezpieczny (wg testow wlasnie, te z isofixem osiagaja podobne wyniki).
i tak musisz dziecko przypiac pasem i tak (w tych fotelikach, o ktorych piszesz). mi sie wydaje, ze to wyciaganie kasy z portfela ;-) nie wiem. ja mam isofixy w obu autach, ale musialabym kupic 3 bazy, bez sensu (tzn z sensem, ale nie chce mi sie tyle bulic).

tez mam bez isofixa i nie zamierzam kupowac z. Pozatym nasz fotelik czesto lata miedzy naszym autem, a mojej mamy lub kolezanki wiec tym bardziej potrzebuje cos uniwersalnego do kazdego auta :-)

reklama
asiunia, super zakup :-D

wersetka, fajny fotelik, ogladalam tez :-)

ja sie egoistycznie kierowalam wygladem przy wyborze tego fotelika ;-) no nie kupilabym jakiegos bez testow i bez gwiazdek, ale pebble akurat spelnia wszystkie wymagania.

dla starszakow mam chicco, tu akurat kierowalam sie nie wygladem, a szerokoscia siedziska i 'przewiewnoscia' - my wlasciwie troche jezdzimy tylko latem i akurat wtedy oni sie najbardziej pocili w tych zabudowanych fotelikach.
mamy takie:

CHICCO FOTELIK ULTRAFIX KEY 2-3 KOLOR 2011 Pacyfic (1466163998) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

nie mam wielkich wymagan, wiec jestem zadowolona :-)

Do góry