reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aenye i Maksio tez juz w tym chicco siedzi?

bo ja mam teraz ten:
BRAND NEW IN BOX CONCORD ULTIMAX CAR SEAT IN LEAF on eBay (end time 22-Feb-11 16:06:42 GMT)
inny kolor ale to nie o to przeciez chodzi,
no ale mysle ze latem ok sierpnia trzeba bedzie mu kupic nowy a ten poodziedziczy brat.
No i myslalam nad tym
Buy Fisher-Price Safe Voyage High Back Car Booster Seat at Argos.co.uk - Your Online Shop for Car seats.
albo tym
BRAND NEW IN BOX CONCORD TRANSFORMER X CAR SEAT APPLE on eBay (end time 09-Mar-11 09:40:40 GMT)
no ale widzisz roznica w cenach jest ogromniasta...
Pozatym zastanawiam sie czy szukac jescze takiego co sie rozklada? Bo mlody zasypia czesto w aucie...
doradz dobra kobieto :-)

reklama
nie wiem, ja nie jestem zadnym specem od fotelikow, niestety! a moj Maksio owszem, bo nie miescil sie juz w poprzedni - on niewiele mniejszy od Filipka jest (nosi rozmiar 104, Fiol - 110).

nie wiem, wez taki, ktory w miare dobrze wypada w testach i juz. a moje niby sie rozkladaja ;-) i chlopaki w tej pozycji jezdza na codzien :-D takze to taki pic, to rozkladanie. przynajmniej w moich fotelikach.

Kolor mojego wózeczka nieco i9nny niż na tym zdjęciu: ciemno/ bardzo ciemno fioletowy, taki zgaszony z szarym. Śliczny. Jak już wrócę do domu (jejku jak to brzmi, wreszcie!!!!), to cyknę zdjęcie i wkleje.
Ja chciałam właśnie wózek 3 w 1 żeby właśnie miał fotelik maxi cosi i ten quinny ma.

Z Majką opcja leżenia mi się bardzo przydawała, więc kolejny fotelik na 100% też taki będzie, my bardzo dużo jeździmy, więc warto w moim przypadku w zakup fotelika zainwestować.

my mamy taki fotelik Jane Matrix Light - Tosia.pl
na poczatku jest lezacy a potem siedziacy (mozna zmieniac kat)...teraz oczywiscie mlody juz ma bardziej dorosly ale zaden z fotelikow nie ma isofixa
aenye widze ze twoj Maksio podobnych rozmiarow jak moj maly i w podobnym wieku :)
asiunia gratuluje zakupu..a cena super lepiej sie chyba nie da ;)

dzieki :-)

jak ty montujesz ten fotelik jak jest rozlozony?

montuje sie go w poprzek na pasach..ma takie specjalne klamry...minus jest taki ze zajmuje prawie dwa miejsca siedzace ale nam to akurat nie przeszkadza...
ze wzgledu na ten fotelik w sumie kupilam wozek bo sluzy on tez na poczatku jako gondolka

laski, moja pościel do łóżeczka ma 90x110 cm. wydaje mi się że to nie jest standardowy rozmiar.. jakie Wy macie rozmiary pościeli??

montuje sie go w poprzek na pasach..ma takie specjalne klamry...minus jest taki ze zajmuje prawie dwa miejsca siedzace ale nam to akurat nie przeszkadza...
ze wzgledu na ten fotelik w sumie kupilam wozek bo sluzy on tez na poczatku jako gondolka
aaa to taki bajer :-D

margola ja mam ten 130cos nie pamietam dokladnie wiec nie pomoge, ale jezeli lozeczko standartowo jest 90 na 120 to posciel ma mniejsze rozmiary.
Chociaz wiesz co teraz tak mysle i ja mam taka posciel nie-standartowa bo kupiona tutaj w UK a tu maja inne rozmiarowki niz w PL i dlatego tez mi nie pasowala. MOze Ty tez cos takiego masz z poza PL? To polski producent?

reklama
Do góry