reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

margola ja mam ten 130cos nie pamietam dokladnie wiec nie pomoge, ale jezeli lozeczko standartowo jest 90 na 120 to posciel ma mniejsze rozmiary.
Chociaz wiesz co teraz tak mysle i ja mam taka posciel nie-standartowa bo kupiona tutaj w UK a tu maja inne rozmiarowki niz w PL i dlatego tez mi nie pasowala. MOze Ty tez cos takiego masz z poza PL? To polski producent?

wiesz co, łóżeczko "standardowo" ma 120/60.... i polski producent.. zupełnie nie wiem o co chodzi!

widzę że wszystkie mamy "standardowe" tyle że każda inne:-D

reklama
willmek, cudny fotelik! masz taki dokladnie z foto? slodki!

koot
, to jeszcze lepiej :-D

margola
, a skad masz ta posciel? miala byc inna - to reklamuj.

margola ja kupiłam 135x100 poszewka na kołderke i 40x60 na podusie bo takie mam wypełnienie

Dziołszki a ja mam 7 kompletów pościeli :szok: jakoś wcześniej nie sprawdzałam co mi kuzynka popakowała po chrześniaku, dziś kończe prasowanie i jak policzyłam to szok :szok: jedną kupiłam a 6 dostałam (co prawda takie zwyklaki średnio mi się podobają ale zawsze bedzie jak na szybko trzeba będzie przebrać). A jeszcze jedną mam na oku Pościel, pościel satynowa, pościel dla dzieci - Homedecors - Komplet pościeli Kubuś Puchatek I 110x140 cm. + ochraniacz i już teraz nie wiem (mam kupon na 60pln do homedecors to aż tak drogo by nie wyszło)

margola ja kupiłam 135x100 poszewka na kołderke i 40x60 na podusie bo takie mam wypełnienie

Dziołszki a ja mam 7 kompletów pościeli :szok: jakoś wcześniej nie sprawdzałam co mi kuzynka popakowała po chrześniaku, dziś kończe prasowanie i jak policzyłam to szok :szok: jedną kupiłam a 6 dostałam (co prawda takie zwyklaki średnio mi się podobają ale zawsze bedzie jak na szybko trzeba będzie przebrać). A jeszcze jedną mam na oku Pościel, pościel satynowa, pościel dla dzieci - Homedecors - Komplet pościeli Kubuś Puchatek I 110x140 cm. + ochraniacz i już teraz nie wiem (mam kupon na 60pln do homedecors to aż tak drogo by nie wyszło)
madziarkas rulezz:-)

reklama
ja kupując fotelik kierowałam się testami:
Foteliki samochodowe : Ranking 2010
i ostatecznie kupiłam ten,
FOTELIK RECARO YOUNG PROFI PLUS 0-13 KG MAXI PROMO (1469187611) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
najtaniej na allegro i najbezpieczniejszy :) bo my sporo jeździmy.

Dla zainteresowanych Recaro robi fotele do samochodów rajdowych, Uważane sa za najbezpieczniejsze na rynku róznież dziecięcym. My mamy teraz dla Rafka ten Recaro MONZA SEATFIX 2011, 15-36kg, 11kol, WYS 0zl (1463073653) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
teraz akurat mamy 0-13 maxi-cosi ale to w spadku gdyby nie to na bank kupowałabym Recaro:))) Chociaz na rankingi nie patrzę... bo często są 'oszukane'

No my też ciągle na torbach i w aucie hehe :))

Ostatnia edycja:
Do góry