reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aenye te koszulki są świetne, oglądałam je ostatnio, fajne bo mają pod spodem jakby stanik sportowy, tzn gumkę która podtrzymuje biust

Koot wózio jest super, też się nad nim zastanawiałam, ale jak doliczyłam jeszcze bazę to odpuściłam... bo i troszkę spacerówka wydawała mi się wąska ale ja to lubię sobie problem znaleźć :tak: no i generalnie troszkę jestem na Bobowózki wkur... bo wózek miał być max po 4tyg a minęło już 6! no ale zadzwoniłam, zrobiłam dym i dziś już przyjedzie :-D

a oto moje wczorajsze praaaanie... i to tylko rozm. 56 i 62 :szok:

DSCF3525.jpg

reklama
hermionka no to teraz jestem już absolutnie pewna, że mam za mało ubranek o_O :szok:
jesteś świadoma ile czasu będziesz to prasować? hehehe

w lidlu mają mieć matę chłonną na chroniącą materac - co o niej myślicie? nada się do łóżeczka?
LIDL

Ewa Ja kupiłam taki sam w smyku bo strasznie nie chcę ceratek, to jest bardzo wygodne, wrzycasz do prania i masz odświeżone, a przede wszystkim nie szeleści jak ceratka, bo jest pokryte materiałem i w tej cenie bardzo się opłaca :)

Hermionka ja jak prałam to zapełniłam 2 razy dwa stojaki ubrankami i jeszcze potem pościel, pieluszki, reczniczki no i jeszcze potem kilka rzeczy dokupiłam i nastawiłam kolejne pranie, mały ma więcej ubranek niz ja... ale co tam będę go stroić :)

Ostatnia edycja:
Ja mam nadzieję,że Piotrek urodzi się taki jak Maja, bo na 56 rozmiar to ja mam może z 2 bodziaki, a reszta ciuszków od 62. Moja nie nosiła ani jednego razu 56, bo się nie mieściła. No zobaczymy. W razie co będę kupowała,bo nie bardzo mi pasuje,żeby w za dużych "chodził".

Ja się trochę boję,ze mam za mało tych wszystkich ciuszków. Ogólnie jest dużo, ale nie bardzo wiem jak to z rozmiarówką wyjdzie. Jakoś jeszcze tego nie ogarniam:) Nie mam też pomysłu jak Piotrusia wystroić na wyjście...ciekawa jaka pogoda będzie w kwietniu (wcześniej nie biorę pod uwagę).

Ewa ja kupiłam coś takiego. i do łóżeczka i szpitala i na przewijanie później na wyjście gdzieś.

http://www.doz.pl/apteka/p48933-Molinea_Plus-L_podklady_40_x_60cm_Hartmann_30_szt

Hermionka duuuuużo tego:) ale lepiej żeby było za dużo niż za mało:tak:
a moje zamówienie idzie od piątku! mam nadzieje, że do jutra dojdzie bo będę u lekarza

Koot mi cały czas po głowie chodzą 2 daty 29.03 i 01.04 na urodzenie maluszka i zaczynam wymyślać strasznie teorie spiskowe. ciąża mi nie służy na myslenie:sorry:

Ostatnia edycja:
te koszulki sa super :-) zeby nie nosic ciagle stanika :-) najlepsze to sa w ogole do spania! ja glownie do spania je nosilam, tzn nie musoalam juz pod spodem stanika miec :-) wygoda. ja tam obwislych cyckow nie mam, naprawde, choc wiem, ze to sie wydaje nieprawdopodobne :-D po 3 dzieci!

koot
, ekstra wozek! bardzo mi sie podoba, te wozki maja swietne opinie!!! masz juz z fotelikiem?

hermionka,
ja nie kupuje isofixow, a co tam. niezla ilosc ciuszkow, ja sie chyba zaraz wezme za swoje ;-) dzizas.

reklama
Do góry