reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

hermionko - no ja właśnie czekam, bo teraz znowu mi cyc zaczyna strzelać, i będę musiała sobie sprawić jakiś zwykły,niekoniecznie karmiący. Póki mam jeszcze trochę sił, to będę musiała się wybrać pooglądać i poprzymierzać, coby potem wiedzieć gdzie i czego szukać.
normatywna - no te h&m-owe są ok, ale rozmiary za małe...... i tu jest problem!

A propos prania -ja mam ciuszki poprane, tylko czekają na prasowanie.... Białe już poskładane do komody, teraz kolorki czekają w kolejce.

reklama
z tymi stanikami to problem faktycznie. ostatnio w hm ogladalam te dwupaki biustonoszy i w sumie cena z przesylka tyle samo co tchibo wiec chyba oleje ten tchibo sklep. byly tez inne ladne w hm, ale kurde skąd wyczaic rozmiar.
na razie nosze 70C ale mam juz troche ciasny pod biustem. wiec do karmienia kupie 80 (czy 75 no bo czy ja pod biustem jeszcze urosnę??) a miseczke to tez na oko, na pewno zaraz po porodzie bedą piersi duuuzo większe, potem sie unormuja wiec ja juz sama nie wiem. dwa razy rodzilam a nie wiem jaki stanik kupic??!!

co do pieluszek to przyszly takie:
PIELUSZKI tetrowe BOBAS kpl 6szt KWIATUSZKI, AUTKA (1451367807) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy różowe
olewam to, glupia pinda, nie bede sie kłócić o parę groszy.
nie wystawię jej nawet negatywa, bo tym samym sie pewnie odplaci wiec szkoda mi tracic punktu;)
NIE KUPUJCIE OD UZYTKOWNIKA ALLEGRO RYBCIA66 ;)
no i kurde o kg ryzu to podziwiam stac tyle w kolejce i lecieć;)

a dzieciaczek 60 cm urodzony to dla mnie olbrzym:)
moje dzieci pływały w rozm.56 i mam mega duzo ubranek w rozmiarze 52 i 56.
heh jak będę prać to policzę;)

skorupka ja też w doz.pl złożyłam zamówienie 16.02 i dostałam info 17.02 że wyjechało z hurtowni i co? jeszcze nie dojechało? jak to ja wysmarowałam maila i za chwlkę dostałam info, że już w aptece jest :tak: no ale z między czasie złożyłam kolejne, więc razem to odbiorę

Morgaine urośniesz urośniesz jeszcze trochę, ja sobie kupiłam taką przedłużkę do zapięcia, bo miseczki mam bardzo elastyczne ale właśnie zaczęłam tyć no i się już nie dopinam a nie chcę już na ostatni mc kupować specjalnie stanika

morgaine, a jakie zamawialas? bo te w kwiatki tez ladne :-)

ja w h&m na pewno kupie ze dwa takie ladniejsze, o ile znajde z dodatkiem sztucznosci, bo chyba tylko bawelniane widzialam ostatnio.
te z tchibo beda na codzien, po domu znaczy. i wreszcie cos mam z 'takich' rzeczy ;-) a rozmiar zgaduje. trudno.

tak czy siak zamowilam, jak dojda dam relacje ;-)

i takie koszulki polecam, mi sie baaardzo przydaly, szczegolnie na lato, jak tak latasz po domu czy po ogrodzie niezobowiazujaco ;-) wlasnie w h&mie:

H&M Biała Koszulka Do Karmienia Nowa 36/38 S (1470579878) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Aenye super te koszulki, byłam osatnio w h&m ale nie zwróciłam na nie uwagi musze popatrzeć dobrze :) chociaż Ja w sumie mam dużo bluzeczek na ramiączkach i ostatecznie mozna poprostu zsunać ramia szko i już...

a czyli aenye mowisz ze lepsze z tchibo sie wydaja byc niz z hm:( kurde troche zrazilam sie do zakupow internetowych przez te babę (ja dostalam te w kwiatuszki - ktore Ty chcialas z samochodzikami, tam wkomplecie tez sa gladkie rozowe i w paski). e tam, ciazowy kaprys, tez sa ladne, a mama mi doradzila ze rpzeciez tych w paski co mi sie najmniej podobaja to do kapieli moge uzywac itd. niekoniecznie 'do ludzi':D:D
w sumie racja, jak bede miala malo to dokupie flanelkę i tyle.
mam jeszcze 2 flanelki z mothercare z tego przewijaka podręcznego, byly w komplecie - pudrowe kwiatkokropy;)

koszulki do karmienia miala moja kumpela, caly czas w nich biegala po domu wlasnie, no a ze duzo w domu siedziala to mowi ze przez to ma obwisle piersi bo stanik lepiej trzyma....ale w jedną taką się zaopatrzę, zobaczymy jak sie sprawdzi.

wracajac jeszcze do stanikow - w sumie ten w tchibo wychodzi tanio nawet z wysylką....ehhhh czemu ja taka niezdecydowana!!??

ja też przymierzałam staniki w H&M no i niestety za małe w miseczce :(
w Triumphie za to jakoś tak dziwnie cycki rozciągał na boki o_O wybredna jestem...

jeśli chodzi o ten rogalik, to znalazłam go na innej aukcji tego sprzedawcy (po 19 zł) i faktycznie do podróżowania jest, ale wieku tam nie napisali

kupiłam sobie w H&M 2-pak bluzek z długim rękawem do karmienia, dekolt w koperte a pod spodem taki poziomy pas na piersi

A ja kupiłam wczoraj wózek z czego jestem bardzo dumna, bo jest śliczny. Trafiła mi się okazja na uzywkę i wzięłam go za 700 zł, więc chyba cacy. Zdjęć wózka nie wstawię, bo mam go juz w domu, a nie tu u teściów, ale wstawiam link abyście widziały co i jak. Zupełnie inny niż planowałam, ale jest w ekstra stanie, więc nie mogliśmy się oprzeć.

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SPEEDI SX głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + pokrowiec frotte GRATIS

A tak nie chciałam trzykołowego, no zobaczymy, najwyżej spacerówkę kupią nową, a co:)!

reklama
Do góry