reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
nati - ja ogólnie bardzo lubię triumpha, ale teraz w ciązy sobie odpuściłam, bo trochę mnie przerósł finansowo. Kupowałam w H&m i C&A.Te miękkie od T niby pod wpływem ciepła się kształtujące kompletnie mi nie przypasowały. Muszę się tym dla karmiących przyjrzeć bliżej. Najgorsze, że nie wiem jaki rozmiar wziąć.

anisad, asiunia,[/B] jakie wy macie wielkie dzieci ;-) moje miescily sie swobodnie w 56cm z H&M. a nawet w 50. i takich mam najwiecej.

Nie wiem czy aż takie wielkie. Jak się urodziła miała 60 cm. To jakoś dużo ? Teraz jest z pewnością wysoka jak na swój wiek. Ma 6 lat, a ciuszki kupuje na 9-10 lat hehe , ale to widocznie tak wyskoczyła.

Mi ciągle brakuje łóżeczka i wyposażenia i wszystkich kosmetycznych rzeczy. Póki co obserwuje jedno na allegro, może wygram po niskiej cenie :) Materacyk kupię nowy, ale łóżeczko na pewno używane.

Acha, macie jakieś linki do czapeczek fajnych bez szwów?

no ja mam w tej chwili T dla karmiacych tyko ze bez usztywniania i jestem mega zadowolona przydalby mi sie jeszcze jeden no ale coz nie wiem czy mi sie uda.
a rozmiar-80E i jest idealny :) ale nie wiem czy nie powiekszy mi sie pozniej??

A ja kupiła w H&M biustonosze w dwupaku biały i czarny, bawełniane, miłe i nie gryzą. Bo jak kupiłam sobie taki ze sklepu dzidziusiowego to mnie gryzł i musiałam poobcinać w nim koronki ffuj, a te z H&M nie gryzą, nie mają tyle tej koronki i mają usztywniane boczki nie mają fiszbin. Na tym linku są podobne tyle że mają koronkę na dole a te co ja kupiłam nie mają H&M MAMMA BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 2-PAK 75C (1451508464) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy cena w H&M to 80 zł bez grosza :)

Ewa śliczny pokoik :-D a ta podusia to do autka właśnie jest, ale chyba dla starszego dziecka? tak myślę, bo ja mam w foteliku specjalne usztywnienie

acronka z biustonoszem poczekaj jeszcze, ja już kupiłam trzy a widzę, że zaczynam tyć, szczególnie cycki, więc pod koniec ciąży jak nie po kupię jakieś

jutro cyknę zdjęcie całego prania, taaakkkk.... przesadziłam z ilością, teraz to widzę....

A ja kupiła w H&M biustonosze w dwupaku biały i czarny, bawełniane, miłe i nie gryzą. Bo jak kupiłam sobie taki ze sklepu dzidziusiowego to mnie gryzł i musiałam poobcinać w nim koronki ffuj, a te z H&M nie gryzą, nie mają tyle tej koronki i mają usztywniane boczki nie mają fiszbin. Na tym linku są podobne tyle że mają koronkę na dole a te co ja kupiłam nie mają H&M MAMMA BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 2-PAK 75C (1451508464) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy cena w H&M to 80 zł bez grosza :)

mialam identyczny i bylam bardzo zadowollona..mialam tez kilka innych bardziej calych koronkowych tanszych i mnie gryzly i wkurzaly..ten byl super :)

Ostatnia edycja:
staniki kupowałam z allegro 85B (jaka ja płaska przy was jestem:szok:) i takie właśnie zwykłe bawełniane. dla mnie są fajne, bo bardzo miękkie i przewiewne.

nie straszcie z tym praniem. ja muszę na komodę poczekać jeszcze z 3 tyg i dopiero będę prać bo nie ma gdzie tych ubranek składować. leżą sobie w kartonikach ładnie i czekają.

miałam dziś odbierać z apteki rzeczy a okazało się, że nie doszło zamówienie:wściekła/y: ale pocieszam się, że w środę idę do ginka na niestety ostatnie już usg i wtedy już powinno wszystko być. i wyszło by na to, że mam już KONIEC z zakupami:-)

reklama
Do góry