reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

wilmek ten przyrząd do słuchania tętna ma chyba acronka- możesz ją spytać o opinię :)
mi polozna odradzala bo mozna lozysko pomylic z biciem serca.

wilmek piszesz ze masz 7pajacy ale z kazdego rozmiaru po 7?
Ja mam 10 w sumie i t jeszcze ostatnie 2 dokupilam tak ooo bo P i tak twierdzil ze jest tego za duzo...

reklama
jaki stojak?
jaki przewijak kupilas? ten co chcialas?
myslalam o tym bujaku pod kosz :)
wygralam aukcje na kosz z bujakiem jak bedzie w takim stanie na jaki wyglada to bede bardzo zadowolona :)
z 50 chyba wiecej niz 7 bo duzo dostalismy ale nei uzylam ani jednego...z 56 ok 5 a z 62 tez z 7
co do tego urzadzonka to raczej nei zamierzam kupowac zdziwilam sie ze cena nawet nie specjalnie wygorowana 19.99

Ostatnia edycja:
w koncu kupilam przewijak ufff ;) jedna rzecz mniej :)
teraz poluje na kosz za kilka min konczy mi sie jedna aukcja...
asiunia a Tobie udalo sie kupic ten stojak?
ja pajacy chyba tez mam tak ok 7 z kazdego rozmiaru 50-56-62 ale dokupie jak cos po porodzie :)
dzis w TKmax widzialam urzadzonko do sluchania serduszka dziecka..ciekawe czy sie sprawdza..bo jak kiepsko slychac to czlowiek moze sie tylko niepotzrebnie zdenerwowac

Czy tak bardzo będzie Ci potrzebny taki kosz? , czy aby na pewno przyda się! wystarcza na chwile, a maleństwo w pierwszych miesiącach i tak woli być przy mamie niż w koszu.
Ja kupiłam od razu łóżeczko , pościel i materac dobrej jakości, wolałam na to przeznaczyć trochę więcej budżetu niż wydawać na mniej przydatne rzeczy.
pozdrawiam

Czy tak bardzo będzie Ci potrzebny taki kosz? , czy aby na pewno przyda się! wystarcza na chwile, a maleństwo w pierwszych miesiącach i tak woli być przy mamie niż w koszu.
Ja kupiłam od razu łóżeczko , pościel i materac dobrej jakości, wolałam na to przeznaczyć trochę więcej budżetu niż wydawać na mniej przydatne rzeczy.
pozdrawiam
no jakby kosz kosztowal majatek to pewnie tyle ze ja za swoj dalam 4 funty ze stojakiem :-D nawet jakbym miala nie uzywac to mi nie szkoda :-)

wiecie co wku....sie!!!
specjalnie u innego sprzedawcy na allegro, niz kupowalam wszystkie rzeczy, zamowilam te pieluszki w siatce BOBBAS a baba mi przyslala inne bo takich nie ma!! no to nie mogla zapytac?? po co ma aukcje z przedmiotem niedostepnym??

w dodatku dalej ma to na aukcji!!
pinda jedna
nie chce mi ise o pare groszy kłócić -chyba nietypowa ze mnie baba w ciąży:)

siet!!

anjae odpowiadam na pytania chociaz ton krytyczny pytania szczerze mowiac malo mi sie podoba...
tak kosz bedzie mi bardzo potrzebny i napewno sie przyda, wiem na ile wystarcza a to czy malenstwo spi w nocy z mama w lozku, koszu lozeczku czy nie wiem gdzie jeszcze to chyba decyzja indywidualna kazdej mamy...po za tym tak dla Twojej wiadomosci lozeczko tez mam - rozrzutna ja ;)
pozdrawiam

asiunia powodzenia na jutrzejszej aukcji :) aaa a przewijak taki jak chcialam (pojawily sie w babies r us :) )
morgaine ja tez bym sie wkurzyla samym faktem ze nie zapytala...nie wiem czy to charakter czy hormony :D

Morgaine ja wręcz jestem stworzona do takich sytuacji i robienia dymu :-p dzwoń, rób zadymę, niech wymienia albo kase oddaje i jeszcze zgłosiłabym to do serwisu w którym kupowałaś

reklama
ja też, ja też wredna kłótliwa baba jestem ;-) jak mi coś nie pasi to od razu walczę
Ostatnio w realu kupiłam kg ryżu, patrze w domu na date 12/2010 :wściekła/y: na drugi dzień pierwsza na otwarcie poleciałam, stałam chyba z 20min do punktu obsługi klienta a jak już zaczęłam swoje wyrzuty to pani grzecznie mi pokazała, że to data produkcji buchahahahah :-D

Do góry