reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

...aenye spoko i bez przesady chyba nie trzymasz rak w majtkach za przeproszeniem a dbałość o krocze i higiena eliminuje zakazenia. Nie ty mamuniu jestes skazona ale twoje odchody w kontakcie z innymi bakteriami, spoko kobitki!!!!!!!!

reklama
ja nie wiem sama juz nic... nie dalismy rady naciagnac tego, tzn nie chce za mocno szarpac, zeby nie urwac.. nie wiem, przeciez niemozliwe jest, zeby to bylo za male...

fakinsietttttttttttttttttttttttttt, przysiegam, ze nerwice mam i pewnie spac nie bede mogla... od godziny znowu walcze z tym wozkiem, wysmarowalam juz maila do babki, ze chce oddac.. ale nie wyslalam jeszcze.. bo czy chce naprawde!? moze ja nie umiem tego naciagnac!? no bo jak!? jesuuuuuu :-((((

przyszlo mi do glowy, zeby na mokro naciagnac to siedzisko na stelaz, moze sie nadda..?

nie wiem, co robic, oddac czy jeszcze probowac, a jak urwe..?
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zadzwoń i zapytaj jak to naciągnąć. przy okazji się wywiesz czy babka chce 'współpracować' czy nie. niby że się chcesz dowiedzieć,a jak coś to masz prawo zwrócić do 10 dni więc się spiesz... chyba to prawo obowiązuje nawet rzeczy używane (wiem że samochód używany można zwrócić do 30 dni jeśli coś nie tak i sprzedający musi przyjąć albo sąd to przyzna...jeśli wada była ukryta) tzn. ja nie sugeruję Ci od razu sądu, ale pierwsze lepiej zapytać i pogadać. może akurat się to prosto da zrobić.
a czym w takim razie na co dzień smarować pupkę, jak nie Sudocremem?
maga pisz jak najwięcej dobrych rad :)

maga dziękiiiiiiiii i pisz do nas.

ja to cholera ładuję sudocrem Młodemu do dzisiaj....Starszakowi też tylko na tym jechałam....teraz chyba zaopatrzę się w jakis bepanthen albo cóś takiego.
oillan już kupiłam to go zużyję. wygodne to na pierwsze kąpania, potem jakiś nivea wezmę 2w1 i oliwkę

maga ;-)

katia
, oto wozek dla ciebie! Bugaboo Cameleon + fotelik Bugaboo Takata HIT !!! (1467944245) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy super oferta wg mnie! nowy stelaz - sprawdzilam ;-)

kurka, ze tez ja sie sama przyblokowalam ta nieszczesna oferta. cholera jasna. wyslalam babie maila, wyluszczylam, o co kaman, nawet zdjecia zamiescilam. wam tez pokaze, o co cho. ciekawe, czy - i kiedy! - odpisze.. cholera jasna mac no !@#^Y$@!!!!!!!

zal mi, bo wozek jest w stanie rewelacyjnym, naprawde nic a nic uzytkowania nie widac :-( buuuuu i juz umiem go piknie skladac i rozkladac do dowolnej pozycji :-D ech :-(

Załączniki

• bugs3.jpg
    bugs3.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 44
  • bugs1.jpg
    bugs1.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 49
  • bugs2.jpg
    bugs2.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 46
  • bugs4.jpg
    bugs4.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 42
aenye trzymam kciukasy za to żeby babka odpisała i żeby wszytko się dobrze rozwiązało. kurde wiem co czujesz, tak polowałaś na bugaboo, wózkowe marzenie Twoja i nasze... fakin siet!

A propos oliwki- jaką firmę polecacie?
Niby słyszałam, że powinno się kupić kosmetyki jednej firmy, bo w razie uczulenia, odstawia się całą serię i po kłopocie, ale kurczę, jakoś mi nie pasuje wszystko z jednej serii, więc raczej kupię z różnych firm.

Na potem, jak zużyję 1 butelkę emolium, chcę właśnie kupić łagodny szampon i płyn do kąpieli 2w1 Nivea Baby, bo wydaje się być najbardziej wygodny. Później musiałaby być jakaś oliwka i krem do buźki po kąpieli, tylko nie wiem właśnie jaka firma jest dobra? Krem mógłby być w sumie zwykły bambino, a na spacery krem nivea na każdą pogodę. Tylko co do tej oliwki nie mogę się zdecydować...

A propos oliwki- jaką firmę polecacie?
Niby słyszałam, że powinno się kupić kosmetyki jednej firmy, bo w razie uczulenia, odstawia się całą serię i po kłopocie, ale kurczę, jakoś mi nie pasuje wszystko z jednej serii, więc raczej kupię z różnych firm.

Na potem, jak zużyję 1 butelkę emolium, chcę właśnie kupić łagodny szampon i płyn do kąpieli 2w1 Nivea Baby, bo wydaje się być najbardziej wygodny. Później musiałaby być jakaś oliwka i krem do buźki po kąpieli, tylko nie wiem właśnie jaka firma jest dobra? Krem mógłby być w sumie zwykły bambino, a na spacery krem nivea na każdą pogodę. Tylko co do tej oliwki nie mogę się zdecydować...
ja mam oliwke linomag ziololeku. nivea oliwka tez ok, przy Mlodym mialam balsam bubchen. chyba wole balsamy niz oliwki.
co do buzi krem oilatum soft lub bepanthen, jeszcze nie wiem ktory kupie ale chyba bepanthen

Ja tez wolę balsamy niż oliwki, ale na początek kupiłam oliwkę, bo położna mówiła, żeby na początku lepiej oliwki używać, bo ułatwia złuszczanie resztek naskórka z zycia płodowego, jedno opakowanie oliwki zużyć a potem już można spokojnie balsam

ja mam całą serię z nivei, na początek białą oliwkę, a powyżej miesiąca mleczko (szwagierka mówiła że oliwki barwią białe ubranka na żółto), do kąpieli na początek mydełko, a powyżej miesiąca żel 2w1 , do tego mam krem pielęgnujący i w razie czego sudokrem,
poza tym marimer i octenisept - pani w aptece poleciła,
wychodzi na to że brakuje mi jeszcze soli fizj. do oczu,
no i ta maść na brodawki... i pare innych drobiazgów dla mnie
DSC01921.jpg

Ja mam z nivei to samo tylko jeszcze nie kupiłam balsamu, marimer tez kupiłam,bo syszałam, ze najbardziej się opłaca, a akurat u mnie w aptece mieli na promocji za 16 zł

reklama
Do góry