reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Justi ja mam kołyskę i łóżeczko zwykłe, na początku mały będzie z nami w sypialni, kołyskę tak jak piszesz można po domu wszędzie zabrać, bo o wiele mniejsza od łóżeczka, później będzie spał w łóżeczku, a turystyczne kupię później

No własnie mi na poczatek ze wzgledu na wyjazd i to, ze w Olsztynie mieszkamy w szeregówce dwupoziomowej będzie na pewno łatwiej z kolyska. a łóżeczko tak jak pisałam mamy, ale juz w Olsztynie, a rodzic będę w Kędzierzynie. :))

Justi, mnie się bardziej podoba ta kubusiowa.

Aenye, Hermionka
- wózek mam w kolorze oliwka-zieleń, taki uniwersalny. ;) Tylko aktualnie dylemat przeżywam, bo na zdjęciu wydaje się zgrabniutki, a na żywo wielki. Ale jak porównuje z innymi, to wymiarowo wszystkie są podobne. :/ Więc ja nie wiem, czy oni te wózki na tych zdjęciach w necie "wyszczuplają" czy jak? :]

Ja w przeciwieństwie do Was nie mam pościeli... Kupiłam tylko prześcieradełka i koce. Jak dziecko podrośnie, to dopiero wtedy zaczniemy używać kołdry + poduszki.

krakowianko, mi wszystkie wozki wydaly sie ogromne, jak pojechalam je zobaczyc ostatnio. mimo, ze juz mialam jeden :-D tak samo lozeczka i kolyski, wydawaly mi sie gigantyczne jak na tak malego czlowieka ;-)

ja wlasnie wybieram posciel z ikei :-) tzn. tkanine na posciel :) jeeej, ale bedzie piekna, o ile sie uda :-)

ja przed ciążą i na początku oglądałam tylko wózki w internecie-owszem widywałam na ulicy i u braci ale to co innego-dopiero jak pojechaliśmy na żywo obejrzeć wózki to zobaczylam jakie są wielkie:)teraz już od ponad miesiąca stoi juz nasz w domu i się przyzwyczaiłam,ale naprawdę w internecie wydają się dużo mniejsze niż naprawde:)

...dlatego próbuję się leczyć z kryzysu, żeby ten wystawić na allegro :/ a kupić inny... :/ Jezu, chyba szukam dziury w całym. :/ :(

kurcze, krakowianko, nie znosze takich rozczarowan. dlatego ja kupowalabym na miejscu.
przemysl do jutra, a przeciez mozesz po prostu oddac ten wozek! masz 10 dni na oddanie. jesli faktycznie ci sie nie podoba. ale przemysl to jeszcze :-)

krakowianka85 a poza gabarytami coś jeszcze Cię w nim rozczarowało - bo jeśli tylko wielkość to boję się, że wszystkie podobnie Cię rozczarują-w internecie naprawdę wyglądają inaczej-ale jeśli poza tym coś jeszcze Ci nie pasuje to ..aenye ma rację możesz go jeszcze odesłać. Mój też nie należy do najmniejszych,ale jestem bardzo z niego zadowolona i im dłużej u nas stoi tym bardziej mi sie podoba:)

reklama
Do góry