Justi83
Fanka BB :)
a lepszy avent czy medela?
Ja tam jestem najbardziej przekonana do aventu Przy pierwszym dziecku byłam zadowolona z calego asortymentu, laktator, butelki, podgrzewacz, sterylizator wszystko aventu mamy także polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a lepszy avent czy medela?
a ja dziś kupiłam piękną dobrej jakości flanele na metry i właśnie szyje pieluszki:-) mamki powiedźcie mi czy kupujecie podgrzewacze tzn ja chcę kupić tylko nie wiem czy się z tym wstrzymać jeszcze skoro chce karmic piersią to może na razie nie potrzebny
jak zrobiłam listę takiej drobnic co mi trzeba to wyszło ponad 300 zl a zdawało by się że to tylko takie pierdoły szczoteczki nożyczki , smoczki termometr do wody, butelki ręcznik z kapturkiem itd
nie wszystkie. zależy od materacyka. ja mam samą grykę z kokosem.Dziewczyny, czy wszystkie materace gryka-kokos mają w środku piankę?