reklama
Krakowianko Nati ma racje najlepiej obejrzyj w jakimkolwiek sklepie inne wózki i zobaczysz, że są wielkościowo bardzo podobne
Skorupko ja mam kupiony ręczny z aventu, dobry jest też z medeli, Ja kupiłam na allegro używany za 35 zł, wyszło mi znacznie taniej niż nowy
Skorupko ja mam kupiony ręczny z aventu, dobry jest też z medeli, Ja kupiłam na allegro używany za 35 zł, wyszło mi znacznie taniej niż nowy
A co myślicie o laktatorach lovi?bo ja się nad tym zastanawiam:
LAKTATOR SILIKONOWY LOVI + BUTELKA 150ml * 9/201 (1434154093) - Aukcje internetowe Allegro
LAKTATOR SILIKONOWY LOVI + BUTELKA 150ml * 9/201 (1434154093) - Aukcje internetowe Allegro
..aenye
Mama grudniowa'06
ja uzywalam dwoch laktatorow - polska firma TUFI i byl do bani, drugi z firmy MEDELA i byl cudowny :-) teraz bede kupowac tylko medele mini electric.
A co myślicie o laktatorach lovi?bo ja się nad tym zastanawiam:
nie słyszałam żadnych opinii na jego temat więc nie wiem jaki jest, ogólnie dla mnie byłby fajny pod względem posiadanych butelek, bo mam akurat lovi, ale co do działania to ciężko mi powiedzieć
Laktator Premium z prezentem - Canpol (1400844601) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam taki i dwójke na nim 'wychowałam' teraz też będę go używać
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Laktator Premium z prezentem - Canpol (1400844601) - Aukcje internetowe Allegro
Morgaine-ja też go używałam,ale chyba po 3 miesiącach-podczas mycia-wypadła mi z niego taka mała uszczelka i kicha.Potem to już nie było to samo odciąganie co wcześniej.Choć nie powiem-laktator się sprawdził,a teraz kupiłam ręczny Tomme Tippe...Zobaczymy,co potrafi;-)
nati-ostatnio podałaś mi tę stronę z rzeczami dla dzidzi na allegro i wiesz co?Tanio jak barszcz...Za wszystkie zakupy zapłaciłam 250 zł.razem z kurierem,a jak byłam w sklepie i porównałam ceny...to,o Matko Boska,ręce mi opadły.Za laktator zapłaciłabym 160 zł a tu 89..... nie mówiąc o reszcie... :-)
Ostatnia edycja:
..aenye
Mama grudniowa'06
yeahhh :-) wlasnie zrobilam pierwszy duzy zakup!!! kupilam laktator uzywany, ale babka twierdzi, ze doslownie kilka razy. i wyglada na nowiutki faktycznie, firmowe pudelko, gwarancja, nowa membranka... w sumie ja swoj pozyczalam szwagierce, a potem znowu uzywalam i nie mialam nic przeciwko, takze co tam.
i gratis opakowanie moich ulubionych wkladek laktacyjnych
matko, czyzby przygotowania czas start!?
i gratis opakowanie moich ulubionych wkladek laktacyjnych
matko, czyzby przygotowania czas start!?
reklama
Podziel się: