reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

moj wozek chwilowo jest wieszakiem na ubrania :(
tak stoi i stoi bo juz go skladac nam sie nie chce :(
ale macie race wozki sa wielkie.
Krakowianka-moze podjedz do jakiegos sklepu i obejrzyj na zywo inne

reklama
Krakowianko Nati ma racje najlepiej obejrzyj w jakimkolwiek sklepie inne wózki i zobaczysz, że są wielkościowo bardzo podobne

Skorupko ja mam kupiony ręczny z aventu, dobry jest też z medeli, Ja kupiłam na allegro używany za 35 zł, wyszło mi znacznie taniej niż nowy

ja uzywalam dwoch laktatorow - polska firma TUFI i byl do bani, drugi z firmy MEDELA i byl cudowny :-) teraz bede kupowac tylko medele mini electric.

Laktator Premium z prezentem - Canpol (1400844601) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam taki i dwójke na nim 'wychowałam' :) teraz też będę go używać

Morgaine-ja też go używałam,ale chyba po 3 miesiącach-podczas mycia-wypadła mi z niego taka mała uszczelka i kicha.Potem to już nie było to samo odciąganie co wcześniej.Choć nie powiem-laktator się sprawdził,a teraz kupiłam ręczny Tomme Tippe...Zobaczymy,co potrafi;-)

nati-ostatnio podałaś mi tę stronę z rzeczami dla dzidzi na allegro i wiesz co?Tanio jak barszcz...Za wszystkie zakupy zapłaciłam 250 zł.razem z kurierem,a jak byłam w sklepie i porównałam ceny...to,o Matko Boska,ręce mi opadły.Za laktator zapłaciłabym 160 zł a tu 89..... nie mówiąc o reszcie... :-)

Ostatnia edycja:
yeahhh :-) wlasnie zrobilam pierwszy duzy zakup!!! kupilam laktator :-D uzywany, ale babka twierdzi, ze doslownie kilka razy. i wyglada na nowiutki faktycznie, firmowe pudelko, gwarancja, nowa membranka... w sumie ja swoj pozyczalam szwagierce, a potem znowu uzywalam i nie mialam nic przeciwko, takze co tam.
i gratis opakowanie moich ulubionych wkladek laktacyjnych :-D

matko, czyzby przygotowania czas start!?

reklama
Do góry