reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

hehe, dzieki za podpowiedzi. w ogole przepraszam za monotematycznosc dzisiaj :-D nie moge myslec o niczym innym.

ten niebiesko - szary juz raczej nieosiagalny, jutro przychodzi az 3 ludzi, zeby go ogladac :-/ wiec nie ludze sie, ze za 1500 beda wybrzydzac.

ta laska od bezowego wozka bedzie miec dwa nowe w przyszlym tygodniu i wtedy jakos sie z nia umowie. tyle z zamieszania dzisiejszego.

no i znalazlam jeszcze oferte samego bugaboo, nowy ze spiworkiem - 3900. + fotelik = 4400..

ale za dwojke odsprzedam kiedys.. echhhhh

dobrze, ze jeszcze dwa miesiace!

reklama
Aenye - powiem Ci, że Cię świetnie rozumiem. ;) Bo mnie od wybierania wózka zdążyła głowa rozboleć. ;) A teraz jeszcze się będę kilka dni głowić, czy dobrze wybrałam. :p

Nati
- bardzo fajny zestawik i super cena. :)

nati, nie zauwazylam wczesniej. bardzo fajny zestaw - i jaka cena! super trafilas :-)

krakowianko, fajny wozio! ale jaki kolor? bezowo brazowy jak pisalas w linku czy ten zielony?

ja juz mam dosc znowu wozkowego tematu... wiec zmieniam na kolejny, inspirujacy :-D

zobaczcie, jaka pikna posciel.. kocham ja.. chce taka.. tylko mi nie pasi do niczego, echhh, ale jest boska:

ta marynistyczna:

Muzpony - pościel 3 elementowa RÓŻNE WZORY (1442494988) - Aukcje internetowe Allegro

i ta niebieskie LOVE..

Muzpony - pościel 3 elementowa RÓŻNE WZORY (1442494986) - Aukcje internetowe Allegro

kocham takie hand made'y.. az sama mam ochote sie wziac za uszycie ;-) tej love ofkors..
tylko cena troche porazajaca :-( jejku no..

Ostatnia edycja:
a ja postanowilam, koniec, kropka, uszyje taka posciel I JUŻ!!! na ochraniacz sie nie porywam, ale USZYJE sama piekna posciel. a co, nie umiem! nie umiem!? ja!? nie dam rady!? ja? jestem leniuch!? ja!? nonono. mam taki zapal, ze normalnie mam ochote spakowac d w troki, ruszyc do ikei po materialy - maja cudne, i ponaszywam sama rozne bajery na niej :-) bosko. mam plan na nastepne tygodnie :-D
tzn jutro, chocby sie walilo i palilo, jade do tej ikei. juppi!!!

ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE ŁÓŻKO KOŁYSKA Z WIKLINY eko! (1436936736) - Aukcje internetowe Allegro

Promocja DISNEY KUBUS PUCHATEK Kolyska + PILOT (1438654626) - Aukcje internetowe Allegro

A ja zachorowałam na te kołyski, oczywiście błekitna, albo ta z Kubusiem P.:))):) Nie bardzo chce łóżeczko, bo jam mały będzie miał okolo 1,5 msca to musimy sie zapakowac i wyruszamy na 4-5 mcy do Olsztyna:))) z łóżeczkiem nie dam rady, poza tym w Ols ma łóżeczko (takie 70/140).
Co myslicie o tej kołysce??

mnie się bardziej podoba ta z Kubusiem, ale ta druga też jest ładna:)
Ja pościel mam mniej więcej upatrzoną chociaz tez ciągle nowe oglądam,ale kupię chyba dopiero pod koniec miesiąca-jakoś w tym tygodniu pojedziemy do mojego brata ciotecznego po łożeczko-i zobaczymy czy oni nam nie dadzą jakiejś pościeli po Szymonku,ale nawet jak to i tak chociaż jedną nową kupimy:)

krakowianka fajny wózio :-) moje kolorki, a masz go już na miejscu? ja na swój czekam, dziś mija 4tyg i tyle miałam czekać, już tam do nich smaruję maila

aenye a czemu te wózki nowe takie drogie??? ja generalnie ich nie widziałam, gdybyś ich nie pokazała

justi ta pierwsza jakaś taka "barokowa" albo "wczesne rokokoko" :-) ale ta druga śliczna, mam bardzo podobną Coneco, już sobie stoi i czeka i codzienine ją sobie bujam :-D

ja na szczęście pościel już kupiłam i na zmianę też ufff...

ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE ŁÓŻKO KOŁYSKA Z WIKLINY eko! (1436936736) - Aukcje internetowe Allegro

Promocja DISNEY KUBUS PUCHATEK Kolyska + PILOT (1438654626) - Aukcje internetowe Allegro

A ja zachorowałam na te kołyski, oczywiście błekitna, albo ta z Kubusiem P.:))):) Nie bardzo chce łóżeczko, bo jam mały będzie miał okolo 1,5 msca to musimy sie zapakowac i wyruszamy na 4-5 mcy do Olsztyna:))) z łóżeczkiem nie dam rady, poza tym w Ols ma łóżeczko (takie 70/140).
Co myslicie o tej kołysce??
mnie jakoś te ilości materiału w tej niebieskiej przerażają, siedzisko kurzu, no i zbyt ' słodziakowe' jak dla mnie.

hermionka ja mam 3 komplety pościeli. nadal czuję niedosyt....

mnie jakoś te ilości materiału w tej niebieskiej przerażają, siedzisko kurzu, no i zbyt ' słodziakowe' jak dla mnie.

ja to lubię takie słodkie, ale chyba i tak wybiorę tą z kubusiem, przez mysl jeszcze przeszło mi łóżeczko turystyczne, ale mając ogórdek pod domem zawsze łatwiej z kołyską wystawic na świeże powietrze do spania:) mam jeszcze troche czasu w końcu hmm:))))

reklama
Justi ja mam kołyskę i łóżeczko zwykłe, na początku mały będzie z nami w sypialni, kołyskę tak jak piszesz można po domu wszędzie zabrać, bo o wiele mniejsza od łóżeczka, później będzie spał w łóżeczku, a turystyczne kupię później

Do góry