reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aenye - piaskowy;)
właśnie lunkełam na wózek po Młodym, wcale nie jest jakoś b.brudny a kolor jasno-zielony.
ma lepsze dodatki, zobaczysz go i jest ładniejszy (co prawda Tobie się b.podoba nieieski) ale widzisz do tego sand też możesz budkę dokupić....
i dla dziewczynki może być ten piaskowy...:D:D w przyszłości

p.s. a gadałaś z nimi czy oferują inne kolory?

reklama
ha! HA! :dry: miałam nosa, ten leżaczek w promo cenie, który kupiłam a zapłacić chciałam później - dziś wchodzę na aukcję a tam "Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro" :-) HA! coś czułam że to jakiś podstęp, ciekawe czy ktoś zapłacił

Teraz jeszcze muszę znaleźć coś na bal przebierańców, na 11.02.
Dla siebie? Ja proponuje za bałwanka albo Misia Yogi:-D:-D:-D

aenye bierz oba!!!!!!!!!!!:-D:-D:tak: hahahaha

a tak na serio to ja mam wozek czarno-bialy, ale czarne siedzisko w spacerowce i powiem wam ze to najokropniejszy kolor bo wszystko widac!!! wszytko:angry:
Okruszki, banan, jakbko masakra jakas, bo wszystko sie odbija od niego dlatego uwazam ze ten bezowy jest praktyczniejszy bo na nim nie bedzie tak widac brudu i ma wiecej gadzetow i mozesz pomacac:-D

szukam posieli 3 elementowej ale takiej ładnej ;-)))))))))))) i nie moge nic znależć ciekawego a chce zeby pasowała do chłopca I DZIEWCZYNKI

szukam posieli 3 elementowej ale takiej ładnej ;-)))))))))))) i nie moge nic znależć ciekawego a chce zeby pasowała do chłopca I DZIEWCZYNKI

ja buszuje bo tu nie ma co czytać to może coś znajdę.
tylko mówię z góry beże i ecru wklejać nie będę bo smutne kolory to;)

szukając pościeli dla Ciebie znalazłam swoją!! :( a myślałam że taki oryginalny wzór mam;(

http://www.tututu.pl/2elementowa-c-29_351.html?page=2
tu jest trochę pościeli. nic mnie nie urzekło, no może dla chłopców z ciuchciami;) ale ja głodna jestem to nic mi sie nie podoba,,,,

http://www.justbaby.pl/kolorowa-pos...-cm-kolekcja-sea-friends-train-butterfly.html

Ostatnia edycja:
Donoszę, że kupiłam dziś wózek. ;) Bebetto Vulcano - mam nadzieję, że będziemy zadowoleni. :) VULCANO - koła pompowane - WÓZEK UNIWERSALNY VULCANO - KOLOR BRĄZOWO-BEŻOWY Sklep on-line AROSHOP - wózki dziecięce, foteliki, huśtawki Bo na razie po montażu i dokładnych oględzinach wywarł na mnie naprawdę pozytywne wrażenie. :) Karina - dziękuję Ci za wszystkie rady raz jeszcze. :)

Vulcano%20kol%20115%20copy.jpg

reklama
Krakowianka wyglada fajnie ten twoj wozeczek :)
Morgaine hehe to moze zjedz cos i dopiero ogladaj ;) ja wlasnie zjadam croissanta migdalowego mniam moglabym jesc je tonami ;)

Do góry