reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aenye :)
jesli chodzi o brudzenie to ten niebieski tez sie moze gora pobrudzic bo jasna...a faktem jest ze te materialy wozkowe nie sa takei latwo brudzace... a osobiscie wydaje mi sie ze nie ma to jak zobaczyc na zywo szczegolnie ze pieniazki za wozek nie sa male :)

reklama
nati, faktycznie, dzieki za info, nie skojarzylabym w zyciu, ze to jakas firma jest, a nie prywatna oferta. kurcze no. na pewno podjade zobaczyc.
chociaz juz sie zastanawialam, ze ostatnio duzo bugsow jest z sopotu :-D w koncu trendy miasto, to trendy wozkami jezdza, hehe :-D

mnie nie dziwi, bo ja juz widzialam wiele wozkow na allegro, ktore wczesniej widzialam na ebayu :-) po prostu sciagaja z uk, wystawiaja u siebie w sklepie i juz. no ale zawsze to gorzej niz bezposrednio kupic. chociaz, czy ja wiem.. moze jakas gwarancja na to jest, skoro to firma?

a tamte wozki, co pokazalas, byly z mniejszym wyposazeniem i bardziej zniszczone, stad tez nizsza cena. ale warto podpytac. na pewno bede sie targowac.
kurde, w sumie 2000 za ten zestaw (o ile jest w tak dobrym stanie, jak wyglada na fotach) to warto dac. nawet na ebayu nie widzialam duzo takich ofert.

juz dzis nie pojade go ogladac, czuje sie kijowo, ale przede wszystkim tesciowka bedzie u mnie do dzieci dopiero przed 19.

co do Sopotu i trendy no coz jak tam sie mieszka to nie jest tak rozowo hahahaha
rodzice mieszkaja wiec w wakacje uciekaja na wies przed warszawiakami, fakt faktem wynajmuja mieszkanie warszawiakom za taka cene ze glowa mala no ale wytrzymac sie nie da, po za sezonem niby ok ale nawet glupiej biedronki nie ma i musza robic zakupy albo w sklepie pod domem gdzie ceny iscie warszawskie albo jezdzic do Gdyni lub Gdanska :(:(
fakt faktem plaze maja pod domem :)

daj spokoj, ja tez w zyciu nie chcialabym w sopo mieszkac. koszmar. w ogole zaparkowac :szok: nie da rady, nawet poza sezonem! no ale klimacik jest, jak ktos ma wypasiony apartamencik (swoja droga za kawalerke sopocka moznaby kupic apartament w gdyni) to i miejsce parkingowe, a klimat - fantastyczny :-)

mi sie marzy Gdynia, powrot na stare smieci czyli :-) nie lubie Rumi, niestety. strasznie mi sie tu nie podoba od poczatku, nic sie nie zmienilo z czasem. tylko widok z okna i okolice mam fantastyczna, warta milion dolarow jak dla mnie :-) no ale mieszkanie jest juz za male, takze niedlugo bedziemy cos myslec. musimy.

kurde, ten facet od tego szaroniebieskiego wozka wydaje sie spoko.. znowu mi odpisal, zalezy mu na sprzedazy.. i kolorki fajniejsze. niesplowiale, przynajmniej tak twierdzi. cholerra. naprawde, jak ja nienawidze tego, ze sie nie umiem zdecydowac!!!

..aenye - no to masz zagwozdke., mnie też osobiście bardziej ten szary się podoba, no i bardzo ważna perspektywa zobaczenia na żywo jak masz możliwosć, jednak to nie kwestia 200zł tylko 2000, fajnie by było wiedzieć za co je jednak dajesz.

tak czy siak, i tak masz lepeij niż ja bo chociaż wiesz konkretnie od początku czego chcesz. A ja sie dalej umartwiam:angry:
też już wyczaiłam Transportera w niezłym stanie gdzieś w Lodzi, na allegro, ale.....ale....no właśnie tyle ale i zero odpowiedzi:confused:

antonina, ten szary tzn ten szaro-niebieski ?czy ten bezowy? ;-)

mi sie bardziej szaroniebieski podoba - gdyby byl ba miejscu, nie zastanawialabym sie. sam niebieski niekoniecznie, ale ten szary - jest praktyczniejszy i zawsze moge dokupic ta pomaranczowa budke.
no ale jednak jest daleko, a poza tym nie ma tych dodatkow - adapterow, spiworka, parasolki....

no naprawde...

reklama
Aenye mnie osobiście bardziej się podoba ten piaskowy, ale jesli chcesz to ja chętnie podjadę i oglądnę ten niebieski, no problem :) w razie czego daj znać
Morgaine bardzo dobrze, ze to zaproponowałaś, ja byłam zajeta praniem i prasowaniem i obiadem, wiec nie miałam czasu siąść do kompa

Do góry