reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

laski, zastanawiam sie.. pojawila sie oferta na wozek:

Bugaboo Cameleon plus atrakcyjne dodatki!!! (1443420092) - Aukcje internetowe Allegro

jest z Sopotu, wiec moge podjechac i zobaczyc (umowilam sie na dzis, nie wiem tylko, czy dam rade). kolory nie takie, jak chcialam, ale wozek w dobrym zestawie i stanie.. no i obok, ze moge dotknac, zobaczyc, przejechac sie nim. cholera jassssssssssna.
no i 2000 w suchym w stosunku do nowego! nie wiem nie wiem nie wiem nie wiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

no i jest ten - ale znowu daleko, laska pewnie tez chce cos w podobnej cenie puscic, ale to krakow, dochodza przesylki (a jak cos nie tak to w obie strony)

BUGABOO CAMELEON- najlżejszy wózek MIEJSKI!! (1444102390) - Aukcje internetowe Allegro

co myslicie? glownie o tym jasnym? pomijam kwestie brudzenia sie jasnej tapicerki - zdaje sobie z tego sprawe ;-)

reklama
nie wiem, ja tam mialam we francji pol roku zajec z photoshopa i nie bylo to takie latwe ;-) wtedy cos tam umialam, ale na pewno nie tak dokladnie, jak na tych fotach.
i dzis juz NIC nie pamietam ;-)

aenye - moim skromnym zdaniem zdecydowalabymm sie na piaskowo-czarny,farby trendy...a to ze sie pobrudzi-a co taaaam raz sie zyje !!! nasz cameloeon ma biala bude i nie straszny nam brudzio:o) poza tym masz blizej,pojedziesz,zobaczysz...z pewnoscia wrocisz do domu z woziem !!! trzymam kciuki !!!!

..aenye ja tez jestem za bezowym,najbardziej przemawia do mnie to ,ze możesz go zobaczyc na żywo-w końcu taki jak chciałaś i mozna go obejrzeć-a kolor jest taki neutralny:)

Morgaine- ja to dopiero jak Melcia bedzie miałą pewnie z miesiąc to moge się tym zając bo teraz nie moge tyle siedzieć przed komputerem(i tak za dużo tu siedzę,bo powinnam głównie leżeć,a nie mam laptopa:)ale naprawdę możesz spokojnie spróbować sama jeśli masz trochę czasu-ja jestem z wyksztalcenia pedagogiem i poszłam na te studia graficzne żeby miec jakąś alternatywę,ale grafikiem z prawdziwego zdażenia raczej nie zostanę-a to czego się tam nauczyłam to w dużej mierze mogłabym sama w domu-szczególnie właśnie obróbki zdjęć itp.. Ale gdybyś jednak nie próbowała sama i byłabyś zainteresowana nadal za jakieś 3-4 miesiące to służę uprzejmie:)i muszę sie własnie dowiedzieć jak to jest z tym podatkiem przy sprzedaży tego typu usług na allegro...

spróbuję sama jak będę miała czas jeszcze przed porodem (po remoncie pranie i prasowanie ciuszków mnie czeka)
a jak mi się nie uda to się skontaktuję;) ja i tak będę chciała zdjęcie najwcześniej 2miesięcznej więc i Ty będziesz miała chwilkę, a jak nie, to sobie na allegro zamówię;0
dzięki anyway
Tego typu przeróbek można się samemu nauczyć. Wystarczy mieć troszkę zamiłowania do komputerów, wytrwałości i chęci. Photoshopa można sciągnać w wersji testowej na 30 dni.
dzięki:)
laski, zastanawiam sie.. pojawila sie oferta na wozek:

Bugaboo Cameleon plus atrakcyjne dodatki!!! (1443420092) - Aukcje internetowe Allegro

jest z Sopotu, wiec moge podjechac i zobaczyc (umowilam sie na dzis, nie wiem tylko, czy dam rade). kolory nie takie, jak chcialam, ale wozek w dobrym zestawie i stanie.. no i obok, ze moge dotknac, zobaczyc, przejechac sie nim. cholera jassssssssssna.
no i 2000 w suchym w stosunku do nowego! nie wiem nie wiem nie wiem nie wiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

no i jest ten - ale znowu daleko, laska pewnie tez chce cos w podobnej cenie puscic, ale to krakow, dochodza przesylki (a jak cos nie tak to w obie strony)

BUGABOO CAMELEON- najlżejszy wózek MIEJSKI!! (1444102390) - Aukcje internetowe Allegro

co myslicie? glownie o tym jasnym? pomijam kwestie brudzenia sie jasnej tapicerki - zdaje sobie z tego sprawe ;-)
NARESZCIE AENYE WRÓCIŁA DO TEMATU WÓZKA.
słuchaj aenye, ten z Sopotu jest spoko i możesz dotknąć, zobaczyć, to jest duży plus,w końcu 2tyś drogą nie chodzi.
z drugiej strony pamiętaj że w KRK masz baby_55 i ona może obejrzeć stan wózka i zdać Ci obiektywną relację:) myślę że jakbyś ją poprosiła, nie byłoby problemu.
baby z góry przepraszam że się wcinam z pomocą dla aenye;) jakby co to dasz mi w twarz i będzie ok;)
nie wiem, ja tam mialam we francji pol roku zajec z photoshopa i nie bylo to takie latwe ;-) wtedy cos tam umialam, ale na pewno nie tak dokladnie, jak na tych fotach.
i dzis juz NIC nie pamietam ;-)
no i aenye która 'wierzy' w moje siły;) nie ma to jak demotywator hihi
spoko, żartuję.
p.s. WŁAŚNIE PRZYJECHAŁA PACZKA Z COCCODRILLO I TRAMPECZKI SĄ COOL I CHŁOPAKI JUŻ W NICH BIEGAJĄ MIMO ŻE ZA DUŻE O 1 ROZMIAR IM WZIĘŁAM:) reszta ciuszków też super:) i babcia powiedziała że to od niej i dała mi 2stówy;)

nie, po prostu ja jestem leser :-D :cool2: nie, ale powaznie, to nie sadze, by w krotkim czasie i bez pomocy na tyle opanowac photoshopa czy corela, zeby tak obrobic zdjecia jak anne geddes :-) mamy wujka, ktory nieraz przerabia zdjecia i daje fajne tla itp, itd, ale zawsze w tym widac przerobki. na tej aukcji tez pare niedociagniec widze (glownie proporcje niektore zachwiane ;-) ), ale ja jestem czepialska. wiem za to, ze zdjecia mozna obrobic super, mam 2 psiapsioly fotografki, ktore cuda robia z fotami. tylko torche czasu potrzeba, ja nie dalabym rady tak.

a propos wozka - ten niebieski moge miec za 1500! koles mi odpisal. no i nie wiem, tylko ze dojdzie jeszcze przesylka, 200zl za spiworek, 100 za adaptory, 150 za parasolke - w sumie taki zestaw wyjdzie ok 2000. ten piaskowy tez moge stargowac pewnie troche, wiec cenowo tak samo lub podobnie. tylko jednak tamten jest ciemniejszy, mniej sie bedzie brudzil. no ale nie ocenie go (owszem, myslalam juz o dziewczynach z bb :-D tez na to wpadlam, ale kurcze, raz - fatygowac kogos, 2 - i tak nie bede pewna na 100%, wiecie, o co kaman, zobaczyc samemu to co innego).

jesuuuuuuuuuuuuuu!!! dopiero mam zagwostke teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!

a juz bylam zdecydowana brac sanda, jesli bedzie mi odpowiadal :confused2:

nie, po prostu ja jestem leser :-D :cool2: nie, ale powaznie, to nie sadze, by w krotkim czasie i bez pomocy na tyle opanowac photoshopa czy corela, zeby tak obrobic zdjecia jak anne geddes :-) mamy wujka, ktory nieraz przerabia zdjecia i daje fajne tla itp, itd, ale zawsze w tym widac przerobki. na tej aukcji tez pare niedociagniec widze (glownie proporcje niektore zachwiane ;-) ), ale ja jestem czepialska. wiem za to, ze zdjecia mozna obrobic super, mam 2 psiapsioly fotografki, ktore cuda robia z fotami. tylko torche czasu potrzeba, ja nie dalabym rady tak.

a propos wozka - ten niebieski moge miec za 1500! koles mi odpisal. no i nie wiem, tylko ze dojdzie jeszcze przesylka, 200zl za spiworek, 100 za adaptory, 150 za parasolke - w sumie taki zestaw wyjdzie ok 2000. ten piaskowy tez moge stargowac pewnie troche, wiec cenowo tak samo lub podobnie. tylko jednak tamten jest ciemniejszy, mniej sie bedzie brudzil. no ale nie ocenie go (owszem, myslalam juz o dziewczynach z bb :-D tez na to wpadlam, ale kurcze, raz - fatygowac kogos, 2 - i tak nie bede pewna na 100%, wiecie, o co kaman, zobaczyc samemu to co innego).

jesuuuuuuuuuuuuuu!!! dopiero mam zagwostke teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!

a juz bylam zdecydowana brac sanda, jesli bedzie mi odpowiadal :confused2:
hmm nikt Ci już teraz nie pomoże, Twoja decyzja.
wiesz co ale to zależy. bo sand jest ładny, ładniejszy.
ale ja wiem, że u mnie wózki brudzą się szybko.... ale jak jesteś taka że każdą plamkę chce Ci się od razu prać to utrzymasz go w czystości. ja po prostu jestem leń i jak się zbrudzi to czekam aż mój M coś z tym zrobi, a on jak to facet, nie robi od razu....
ja po Młodym mam brudny wózek i zawiozę go tam gdzie piorą tapicerki samochodowe to mi to porządnie wyczyszczą...i mam nadzieję dziewczynka będzie mniej brudzić niż chłopak....taaa hahahhahaha niezła teoria. idealizuję sobie tę córeczkę;)

reklama
Do góry