reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
jeśli nie masz to ściagnij w internecie photoshopa i kurs photoshopa i bez problemu zrobisz to sama:)właśnie skończyłam studia podyplomowe z grafiki komputerowej i naprawdę wystarczy trochę posiedzieć i każdy jest w stanie opanować ten program.A pomysł fajny:)

Morgaine właśnie mi przyszło do głowy, że skoro są na to chętni na allegro to moze jak urodze już Melcię to też mogę zaoferować tego typu usługi na allegro-i trochę sobie dorobić-bo do tego chyba nie muszę zakładac firmy-jak myślicie?:)hehe dzieki Morgaine za podsunięcie mi pomysłu;)

jeśli nie masz to ściagnij w internecie photoshopa i kurs photoshopa i bez problemu zrobisz to sama:)właśnie skończyłam studia podyplomowe z grafiki komputerowej i naprawdę wystarczy trochę posiedzieć i każdy jest w stanie opanować ten program.A pomysł fajny:)

no i sama zrobię coś takiego?? hmmm

Morgaine właśnie mi przyszło do głowy, że skoro są na to chętni na allegro to moze jak urodze już Melcię to też mogę zaoferować tego typu usługi na allegro-i trochę sobie dorobić-bo do tego chyba nie muszę zakładac firmy-jak myślicie?:)hehe dzieki Morgaine za podsunięcie mi pomysłu;)

proszę bardzo.
tyle że mnie się wydaje że jak coś sprzedajesz to musisz odprowadzić podatek czyli założyć firmę....
nie mam pojęcia jak to jest, z drugiej strony jak sprzedaję coś co już mam, na allegro to przecież nie odprowadzam podatku.... ehhh nie wiem

zuzanna ja bym do Ciebie takie trzy kupiła:) nawet przez allegro by nie trzeba było tego wystawiać;) tylko dzidiza się mi musi urodzić i dojść do sensownego wieku żeby wyglądała jakoś na tych zdjęciach:) ale chłopakom już bym mogła zamówić:)

Morgaine- ja to dopiero jak Melcia bedzie miałą pewnie z miesiąc to moge się tym zając bo teraz nie moge tyle siedzieć przed komputerem(i tak za dużo tu siedzę,bo powinnam głównie leżeć,a nie mam laptopa:)ale naprawdę możesz spokojnie spróbować sama jeśli masz trochę czasu-ja jestem z wyksztalcenia pedagogiem i poszłam na te studia graficzne żeby miec jakąś alternatywę,ale grafikiem z prawdziwego zdażenia raczej nie zostanę-a to czego się tam nauczyłam to w dużej mierze mogłabym sama w domu-szczególnie właśnie obróbki zdjęć itp.. Ale gdybyś jednak nie próbowała sama i byłabyś zainteresowana nadal za jakieś 3-4 miesiące to służę uprzejmie:)i muszę sie własnie dowiedzieć jak to jest z tym podatkiem przy sprzedaży tego typu usług na allegro...

Tego typu przeróbek można się samemu nauczyć. Wystarczy mieć troszkę zamiłowania do komputerów, wytrwałości i chęci. Photoshopa można sciągnać w wersji testowej na 30 dni.

reklama
Hejka
ja gdzieś widziałam chyba w wordzie że można zrobić kalendarz ze zdjęć też fajny pomysł tylko trzeba troszkę posiedzieć

Do góry