reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

a tam kreci. i tak jest taniej.

ja mam taka biedrone :-) jest zajefajna, co prawda bez melodyjek, ale dziala rewelacyjnie, tzn wyswietla gwiazdki na suficie.

reklama
my też mamy gwiazdki na suficie i to ruszające się:)
karuzelka do łóżeczka ma lampkę i od góry lampka ma gwiazdki które odbijają się na suficie.
w sumie droga była ale jak widać trzecie dziecko już będzie korzystać z niej więc się opłaciło:D
heh to jeszcze z argosa jest....stare dzieje....

W tym normalnym Coccodrillo za każdą wydaną 100kę na przecenione rzeczy dają bon na 20zł na nową kolekcję do wykorzystania od 1-31marca.

Ja ostatnio pochodziłam po lumpkach i kupiłam fajne markowe ubranka za niewielkie pieniądze. Przez to, że daaaaawno już nie byłam to tak trochę na oślep bo nie wiedziałam kiedy są dostawy i kiedy jaka cena. Na dziewczynki jest naprawdę dużo ładnych ubranek.

Teraz jeszcze muszę znaleźć coś na bal przebierańców, na 11.02.

reklama
Do góry