reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Ostatnia edycja:
reklama
oni to wysyłają chyba w podróż dookoła świata:no:

ta ja to nawet myślę że ze dwa razy i potem nie ma się co dziwić w końcu światowy żółw:-D

a najlepsze że ten gość to robi z premedytacją- ma jeszcze jedną taką aukcję- co prawda jak ktoś to kupi za 1 zł to i tak będzie taniej niż normalnie ale to i tak krętactwo:wściekła/y:

ten żółwik jest świetnisty:-) kupiliśmy go w pracy dwa tygodnie temu kumpeli, która w grudniu urodziła. Zółwik ma chyba cztrey spokojne melodyjki, które strasznie ponoć pomagają przy przewijaniu maluszka no i świeci naprawde fajnie.
Kumpelu już się mnie wypytywały czy mi się podoba więc mogę się spodziewać, iż też tego 'gada' mi zakupią:-)

ten żółwik jest świetnisty:-) kupiliśmy go w pracy dwa tygodnie temu kumpeli, która w grudniu urodziła. Zółwik ma chyba cztrey spokojne melodyjki, które strasznie ponoć pomagają przy przewijaniu maluszka no i świeci naprawde fajnie.
Kumpelu już się mnie wypytywały czy mi się podoba więc mogę się spodziewać, iż też tego 'gada' mi zakupią:-)

wiem:tak: mi on też się bardzo, i dlatego właśnie chciałam go kupić ale wkurzyłam się bo facet normalnie kręci:wściekła/y:

reklama
Do góry