..aenye
Mama grudniowa'06
dobre te onepiece'y i faktycznie moja siostra na brak zainteresowania ze strony swojego mena nie narzeka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agusiak ja mam pieluszki te 2-5kg pampersy białe a ciuszki to trzeba wyprać, kto wie jakie łapska je dotykały
dziewczynki tak sobie myślę o tych moich teściach, my do nich jeździmy co tydz na obiad, wiadomo, z początku nie będę jeździła, pewnie po m-cu lub dwóch, i tak myślę czy kupić
- leżaczek FISHER PRICE LEŻACZEK-BUJACZEK 3w1 18kg +GRATIS (1441267541) - Aukcje internetowe Allegro okazja bo 180zł z wysyłką, mogłabym go wozić w aucie i tylko do nich wnosić, albo też do znajomych
- łóżeczko HIT LOZECZKO TURYSTYCZNE KOJEC WIBRACJE + PIŁKA (1429920961) - Aukcje internetowe Allegro to mi się podoba, bo ta siateczka nie jest zakryta jakimiś misiami czy słoneczkami, mały dużo widzi, to łóżeczko stałoby u nich na stałe a nam przydałoby się na wyjazdy
no i nie wiem... co myślicie?