reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
aenye ładniusia pościel:) róż i zieleń mniam:)
z niebieskich to bardziej podoba mi się z tym rekinem i statkiem:)
no i żółta ze statkiem też jest super.

kupiłabym gdyby było bez kołderki i podusi, bo tak to za drogo, a poza tym ja już mam 2 kołderki i 2 podusie! jedną po Starszaku, drugą po Młodziaku, no i co ja z trzema zrobię.... :(
rozsądek zwyciężył.
te bez pościeli komplety już nie są takie ładne (chociaż w przyszłym tyg.jadę do fajnej hurtowni pościelowej i pewnie tam bym wynalazła jakieś cudeńko) ale ludzie, ja mam 3 komplety pościeli! za 4 M mnie zabije, poza tym mnie samej rozsądek i praktyczność nie pozwala... ehhh

ja wlasciwie tez nie planowalam, ale:

1. musze miec jakis ochraniacz na lozeczko
2. jedna posciel + wypelnienie musze dokupic

takze w sumie lepiej oplaca sie komplet.

mi sie strasnzie podobaja takie marynarskie motywy - mmmmmhrrrr, love it. ale chcialam kupic zielone lozeczko, a do zielonego to nijak nie pasuje. no chyba, ze kupie niebieskie - pasuja mi oba w sumie, wiec tylko kwestia decyzji... (ale na niebieskiej poscieli bardziej bedzie widac wszystkie plamy, niz na zielonej - wiem z doswiadczenia :-D)

no i marynarskie motywy w sumie takie malo dzieciece.. ale co tam.. dziecko nie kuma ;-)

jej, a po co wam kilka kocykow? ja mialam dwa, jeden b. gruby (rzadko uzywany) i jeden lekki, z jednej strony welur, z drugiej bawelna, tego uzywalismy najczesciej i najdluzej ;-) (do dzis go mam, wiec nie przewiduje zakupu kolejnego - chyba, ze ktos mnie obdaruje, to nie bede marudzic ;-) )

dzikuska myślałam o dokładnie takim zastosowaniu flanelki o jakim napisała aenye na przewijak do łóżeczka wózka czy w lecie do okrycia jak się trafi na dobry gatunek to długo są milusie i wydaje mi się że przynajmniej 5 mi się przyda!

aenye pościel wypas!! mnie najbardziej urzekła ta różowo zielona w takich kolorach właśnie mój K maluje pokój dla Maii , styl marynarski super dla chłopca kocham styl marynarski.:-)

no, dziewczynkowe standardowo sa ladniejsze od chlopczykowych ;-) masakra z tymi babami, kawalek rozowego kwiatka juz zmienia postac rzeczy :-D

ja jeszcze nie podjelam decyzji. do tej marynarskiej - chociaz zakochalam sie od pierwszego wejrzenia - malo co pasuje, ciezko bedzie dobrac i flanelki, zeby to jakos gralo, i drugi komplet poscieli. wszystko zwykle w zwierzaczki jest, ja sama z ikei mam takie zwierzaczkowe. no i bedzie sie gryzlo z ochraniaczem.
ech no.

reklama
aenye zielone łóżeczko i ta pościel cudo... :) ja uwielbiam zeilony kolor. mam taki wózek zresztą:)
a propos co z wózkiem? jakoś ciągle żyję tematem Twojego wózka, nie wiem czemu... taki fajny ten cameleon:)

pościel, pościel!!!! a może taka rózowo zielona??!!!!! cholerka!!!! what am I to do??!!

aaa bo miałam pisać o rożku.
przy Starszaku w ogóle nie używałam, ani raz!\
przy Młodym, urodzonym w marcu, tylko 2 mce dopóki się ciepło nie zrobiło. więc teraz przewiduję w ogóle miesiąc użytkowania. mam i usztywniany i nie, ale używałam tylko nieusztywnianego.
mam uszytą na niego poszewkę pasującą do wózka więc jakby co to będzie kołderka albo materacyk do wózka:)

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry