A
asiunia876
Gość
A myslalam ze tylko moj to taki fan zygzaka i Tomka uwielbia. Jak bluzka nie ma Tomka czy zygzaka to nie zalozy. Jak ucieka i nie chce sie ubierac a pokaze mu ze dzis bedzie mial bluzke z Zyg Zakiem to odrazu leci i mowi ze jest przystojnyehhh to ja już wolę Zyg Zaka McQuenna
Posciel, kocyk i wszystko co sie da musi byc w auta albo ciuchcie. Szkoda ze nie powiedzial mi tego zanim sie urodzil to bym mu pokoj w auta zrobila a tak ma ZOO :-)
ja mialam i ten i ten i z tego usztywnianego wyciglam wklad bo totalnie niepraktyczny. Nie da sie w tym dziecka trzymacdziewczynki jaki rożek kupić? usztywniany czy nie? na początku w rożku mały będzie spał, później to nie wiem do czego go używać
ja kupowalam antyalergiczne jezeli moge sie wypowiedziec z jakiegos tam czegos co utrzymuje cyrkulacje i bla bla. Dla mnie normalna posciel antyalergiczne:-)aenye powiedz mi doświadczona maminko - czy zwracać jakąś szczególną uwagę na wypełnienie (poduszke i kołderke)?
a ja wczoraj kupilam przewijak ten z ikei stojacy skladany (do lazienki potrzebuje) a ze ja to taki maly majsterkowicz to dzis juz musialam go skrecic
instrukcja, ikea, pare srubek i Asia jest w niebie
kocham skladac, skrecac, przykrecac, przewiercac, przestawiac, ucinac, przybijac i wogole skrzynka na narzedzia to moj swiat przez to mam od rana taka radoche ze koniec:-) nie ma to jak milo zaczac dzien:-)