reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ehhh to ja już wolę Zyg Zaka McQuenna:):)
A myslalam ze tylko moj to taki fan zygzaka :D i Tomka uwielbia. Jak bluzka nie ma Tomka czy zygzaka to nie zalozy. Jak ucieka i nie chce sie ubierac a pokaze mu ze dzis bedzie mial bluzke z Zyg Zakiem to odrazu leci i mowi ze jest przystojny :-D
Posciel, kocyk i wszystko co sie da musi byc w auta albo ciuchcie. Szkoda ze nie powiedzial mi tego zanim sie urodzil to bym mu pokoj w auta zrobila a tak ma ZOO :-)
dziewczynki jaki rożek kupić? usztywniany czy nie? na początku w rożku mały będzie spał, później to nie wiem do czego go używać
ja mialam i ten i ten i z tego usztywnianego wyciglam wklad bo totalnie niepraktyczny. Nie da sie w tym dziecka trzymac:dry:

aenye powiedz mi doświadczona maminko - czy zwracać jakąś szczególną uwagę na wypełnienie (poduszke i kołderke)?
ja kupowalam antyalergiczne jezeli moge sie wypowiedziec:-D z jakiegos tam czegos co utrzymuje cyrkulacje i bla bla. Dla mnie normalna posciel antyalergiczne:-)

a ja wczoraj kupilam przewijak ten z ikei stojacy skladany (do lazienki potrzebuje):-D a ze ja to taki maly majsterkowicz to dzis juz musialam go skrecic:-D:-D:-D
instrukcja, ikea, pare srubek i Asia jest w niebie:-D:-D:-D
kocham skladac, skrecac, przykrecac, przewiercac, przestawiac, ucinac, przybijac i wogole skrzynka na narzedzia to moj swiat:-D:-D:-D przez to mam od rana taka radoche ze koniec:-) nie ma to jak milo zaczac dzien:tak::-)

reklama
Asiunia niezła jesteś :)

Co do rożków to te miękkie są najlepsze.....używaliśmy na początku, spał w nich tak zawiązany, ale muszę zobaczyć na zdjęciach jak długo....hmmm, nawet teraz jak junior ma katar to mu składam w pół i podkładam pod głowę żeby miał trochę wyżej. Jak dla mnie 2 szt. obowiązkowo.

A ktoś ostatnio kupował Lovele? Gdzie najtaniej, są duże różnice w cenie?

Nie macie wrażenia, że powoli ogarnia nas SZAŁ ZAKUPOWY? ;)

..........a mnie się tylko chłopięce rzeczy podobają!!!!! takie czadowe są!!!!!!!!!
Zamienimy się gustami? ;)

krakowianko, pokazzzz! a moze chociaz linki do aukcji?
Proszę, tu link do jednej z tych aukcji bo nadal wystawiane są tam sympatycznie wyglądające zestawiki:
100 sztuk!! Chlopiec 0-18m-cy. Cenione marki. BCM. (1427347284) - Aukcje internetowe Allegro

Słooodkie te kocyki. :D Ja już mam i grube dwa i cienkie dwa więc już nie kupuję. ;)

morgaine- ja rozumiem Twój przesyt Puchatkiem bo wszędzie go pełno, ale że to moje pierwsze dziecko to jeszcze mi się podoba;-) i daj znać co i za ile kupiłaś w tej hurtowni w Pszczynie to może też się wybierzemy:tak:

u nas w lidlu o 15 była resztka pieluch i z tego co słyszałam same 2, ale ja się zbytnio nie interesowałam bo cena nie wydała mi się super promocyjna- w realu ostatnio były w podobnej, za to śpiworki były super po 39,99 ale ja już niestety mam:-(

Ostatnia edycja:
dobra, ja sie chyba zdecydowalam :-D na posciel (madziarkas, ja od tygodnia wlepiam galy w posciele na allegro):

6 ele. MEGA HAFTY 90x120 BABY LUX producent (1436328964) - Aukcje internetowe Allegro

ta niebieska w statki i samoloty ;-) typowo chlopieca! nieeeeee wiem, ale podoba mi sie ;-) jeszcze ogladam ;-) ale to chyba TO :-) widzialam tez przewijaki z serii ze statkiem :-)

o matko, zakochałam sie w tej pościeli, tzn. konkretnie w czekoladowo-różowej, chyba zakupie, tyle że ja uż kupiłam jeden zestaw u mnie w sklepie firmy Nino, i on ma kołdre 135x100 a z tej czekoladowej 90x120.....:baffled:hmm

a tak wogóle to bardzo polecam tą pościel Nino, tyle że np u mnie w sklepie taniej niż na allegro, ech jak to trzeba jednak być czujnym..
http://allegro.pl/nino-5-1-free-posciel-6-czesci-wypelnienie-i1434146822.html

antoninko, zobacz - ten sam sprzedawca ma te sama posciel w wym. 100x135 :-)

2 ele. MEGA HAFTY 100x135 BABY LUX producent (1436328646) - Aukcje internetowe Allegro

i to dwuelementowa, tanio :-)

PS za ile kupilas ta posciel nino?

kurcze ale ja bym chciała z ochraniaczem, jakoś tak dopełnia całosci fajnie, czyli taki zestaw 3ke. Tyle że własnie nie ma tego modelu z ochraniaczem na kołdre 135x100. Myślisz że 120x90 będzie kiepsko wyglądać na za dużym wkładzie, bo juz mam takie myśli nawet....

Nino kupiłam u siebie, taki zestaw 5el+prześcieradło gratis niby;-) za 168, a na allegro 179 +przesyłka jeszcze chyba...ale mają też śliczne oryginalne wzory w kolekcji no i delikatniutkie w dotyku. Miałam kupić drugą na zmianę jakąś tańszą, ale ta jest naprawde super i jak coś to ostatecznie kupie u siebie jeszcze jakis zestaw bez wkładu.

reklama
Ja kupowałam lovele w auchan i za 1,5 kg zapłaciłam 20 zł
Co do lidla to promocja na pieluchy dotyczyła rozm. 2 i większych, 1 nie było w promocji, ale kupiłam skarpeteczki nibieskie i granatowe, bardzo fajne są :)

Do góry