reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

anawoj no i po co mi powiedziałaś o tym coccodrillo - już buszuje i kupuję :-D śliczny szary dresik r.68 skompletowałam + trampki jakie tanie i fajnie że od 100zł dostawa gratis

Ostatnia edycja:
reklama
..........a mnie się tylko chłopięce rzeczy podobają!!!!! takie czadowe są!!!!!!!!! matko ja chyba dzieweczki mojej w róż nie ubiorę...chociaż pewnie mi się odmieni.......... będę dziewczynkę ubierać jak chłopczycę:D:D
nie no, nie skrzywdzę dziecka, żartuję
zaraz śmigam na coccodrillo, bo jutro miałam jechać do sklepu ale M jednak idzie do pracy!!!!!! miał mieć wolne:( a ja myślałam że pobuszuję po coccodrillo i h&m:( chcę taką koszulkę za dyszkę jak ma aenye...i może już bym jakiś biustonosz do karmienia kupiła, nic mi te piersi nie rosną, to może już nie urosną?:) byleby takie fajne, jędrne i pełne zostały hahahahah

hi hi, tylko bodziaki są mega drogie. w sklepie w Łomży jak robią wyprzedaż, to i po 5,9pln kupiłam kilka. a on line od 13pln.
ja w sumie wzięłam 9 rzeczy. w tym koszulę dla Konrada za 26pln i sweterek dla Janka też za 26. pozostałe zakupy tanie jak barszcz. i fakt, przesyłka gratis

no laski ale mnie namówiłyście.
Weronice już odpuściłam bo za dużo ma i tak:)
ale za to Starszak ma 2 pary spodni, bluzę i trampki a Młody trampki, bluzę i spodnie. Tyle rzeczy za 200zł:) i jeszcze do domu przywiozą:)
p.s. M nic nie wie, remont się szykuje i by się kłócił. my kobiety musimy być przebiegłe:D
jak przyjdzie paczka to powiem że od babci w prezencie hihi, mama będzie mnie kryła;)

A ja wczoraj i dziś kupiłam na allegro dwie paki używanych ciuszków (ok. 200 szt) dla większego dziecka (rozmiary od 68 do 94) i dałam w sumie 200 zł, więc już nawet na ciuchy nie patrzę. ;)

sliczne ubranka.
a u Pana r_p77 to po 20-stym mam zamiar te moje ostatnie zakupki za 150 zl :) zrobic ale pewnie wyjdzie wiecej bo cos jeszcze znajde

reklama
a u Pana r_p77 to po 20-stym mam zamiar te moje ostatnie zakupki za 150 zl :) zrobic ale pewnie wyjdzie wiecej bo cos jeszcze znajde

a napewno ja to tylko majtki, podkłady i pieluchy chciałam kupić a wkońcu zapłaciłam 210 zł:zawstydzona/y: bo jeszcze to i jeszcze to a u tego sprzedawcy już nie zamierzam kupować, w końcu jest jeszcze tylu innych:-D
a znalazłam wczoraj pościel i ją też kupię:-D chociaż troszkę droga:szok:
KUBUŚ PUCHATEK * DISNEY * POŚCIEL 3-EL. 90x120 (1417816272) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry