reklama
..........a mnie się tylko chłopięce rzeczy podobają!!!!! takie czadowe są!!!!!!!!! matko ja chyba dzieweczki mojej w róż nie ubiorę...chociaż pewnie mi się odmieni.......... będę dziewczynkę ubierać jak chłopczycę
nie no, nie skrzywdzę dziecka, żartuję
zaraz śmigam na coccodrillo, bo jutro miałam jechać do sklepu ale M jednak idzie do pracy!!!!!! miał mieć wolne a ja myślałam że pobuszuję po coccodrillo i h&m chcę taką koszulkę za dyszkę jak ma aenye...i może już bym jakiś biustonosz do karmienia kupiła, nic mi te piersi nie rosną, to może już nie urosną? byleby takie fajne, jędrne i pełne zostały hahahahah
nie no, nie skrzywdzę dziecka, żartuję
zaraz śmigam na coccodrillo, bo jutro miałam jechać do sklepu ale M jednak idzie do pracy!!!!!! miał mieć wolne a ja myślałam że pobuszuję po coccodrillo i h&m chcę taką koszulkę za dyszkę jak ma aenye...i może już bym jakiś biustonosz do karmienia kupiła, nic mi te piersi nie rosną, to może już nie urosną? byleby takie fajne, jędrne i pełne zostały hahahahah
hi hi, tylko bodziaki są mega drogie. w sklepie w Łomży jak robią wyprzedaż, to i po 5,9pln kupiłam kilka. a on line od 13pln.
ja w sumie wzięłam 9 rzeczy. w tym koszulę dla Konrada za 26pln i sweterek dla Janka też za 26. pozostałe zakupy tanie jak barszcz. i fakt, przesyłka gratis
ja w sumie wzięłam 9 rzeczy. w tym koszulę dla Konrada za 26pln i sweterek dla Janka też za 26. pozostałe zakupy tanie jak barszcz. i fakt, przesyłka gratis
no laski ale mnie namówiłyście.
Weronice już odpuściłam bo za dużo ma i tak
ale za to Starszak ma 2 pary spodni, bluzę i trampki a Młody trampki, bluzę i spodnie. Tyle rzeczy za 200zł i jeszcze do domu przywiozą
p.s. M nic nie wie, remont się szykuje i by się kłócił. my kobiety musimy być przebiegłe
jak przyjdzie paczka to powiem że od babci w prezencie hihi, mama będzie mnie kryła
Weronice już odpuściłam bo za dużo ma i tak
ale za to Starszak ma 2 pary spodni, bluzę i trampki a Młody trampki, bluzę i spodnie. Tyle rzeczy za 200zł i jeszcze do domu przywiozą
p.s. M nic nie wie, remont się szykuje i by się kłócił. my kobiety musimy być przebiegłe
jak przyjdzie paczka to powiem że od babci w prezencie hihi, mama będzie mnie kryła
krakowianka85
Fanka BB :)
A ja wczoraj i dziś kupiłam na allegro dwie paki używanych ciuszków (ok. 200 szt) dla większego dziecka (rozmiary od 68 do 94) i dałam w sumie 200 zł, więc już nawet na ciuchy nie patrzę.
..aenye
Mama grudniowa'06
krakowianko, pokazzzz! a moze chociaz linki do aukcji?
pandora83
muszę się pochwalić;-) wreszcie udało mi się zrobić większe zakupy na allegro u znanego tu już Pana r_p77
a prócz tego dziś kupiłam małemu jeszcze ciuszki:
* MON CARAMEL * POLARKOWY KOMPLECIK * 0-3 M (1428084054) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
* REWELACYJNY KOMPLECIK * 2-4 M (1428084137) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
* J JUNIOR * WELURKOWY RAMPERSIK * 0-1 M (1428084069) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
* ST BERNARD * WIOSENNE BOJÓWECZKI * 6-9 M (1428084271) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
* 5 10 15 * WELURKOWY PAJACYK Z KAPTURKIEM * 0-3 M (1420636743) - Aukcje internetowe Allegro
a prócz tego dziś kupiłam małemu jeszcze ciuszki:
* MON CARAMEL * POLARKOWY KOMPLECIK * 0-3 M (1428084054) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
* REWELACYJNY KOMPLECIK * 2-4 M (1428084137) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
* J JUNIOR * WELURKOWY RAMPERSIK * 0-1 M (1428084069) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
* ST BERNARD * WIOSENNE BOJÓWECZKI * 6-9 M (1428084271) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
* 5 10 15 * WELURKOWY PAJACYK Z KAPTURKIEM * 0-3 M (1420636743) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
pandora83
a u Pana r_p77 to po 20-stym mam zamiar te moje ostatnie zakupki za 150 zl zrobic ale pewnie wyjdzie wiecej bo cos jeszcze znajde
a napewno ja to tylko majtki, podkłady i pieluchy chciałam kupić a wkońcu zapłaciłam 210 zł bo jeszcze to i jeszcze to a u tego sprzedawcy już nie zamierzam kupować, w końcu jest jeszcze tylu innych
a znalazłam wczoraj pościel i ją też kupię chociaż troszkę droga
KUBUŚ PUCHATEK * DISNEY * POŚCIEL 3-EL. 90x120 (1417816272) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: