reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Wilmek jutro napisze smsa do sasiadki bo ona ma taki przewijak w tym rozmiarze na to wieksze lozeczko. Dam ci jutreo znac jak odpisze.

Ja na zgage rennie, ale ostatnio staram sie ograniczac i czesciej mnie lapie...

reklama
Aenye - moja kuzynka mi te wielorazowe po domu poleciła, bo jej też tych jednorazowych szło w cholerę. Nie powiem Ci z własnego doświadczenia niestety, czy są skuteczne. Ja zaryzykowałam i kupiłam.

Wilmek wlasnie mi kolezanka odpisala ze taki przewijak jak Ty chcesz kupila w mothercare jak kupowala lozeczko. Wiec wejdz na stronke albo jedz do sklepu i zapytaj :D

wczoraj Któraś z koleżanek pisała cośchyba o wyprzedażach w coccodrillo, zajrzałam do nich na stronę i wydałam 139pln. mają spodnie dresowe po 9 pln, bluzy 15, bluzki 9. ceny sympatyczne.
przejrzałam wczoraj ubranka po Jaśku....oj muszę sporo jednak dokupić. a już miałam nadzieję, że wyjdzie tanim kosztem:-D

o to ja śmigam do cocodrillo.....a może kupię już ocieplacz w rozmiarze 9-12 mcy?:) tego mi brakuje w sumie z ciuchów bo sukienek mam do dwóch lat rozmiarowo...no a body i bluzeczki to na bieżąco się będzie kupowało.... sweterków mało, ale też tych większych, bo do pół roku mam.

Wilmek wlasnie mi kolezanka odpisala ze taki przewijak jak Ty chcesz kupila w mothercare jak kupowala lozeczko. Wiec wejdz na stronke albo jedz do sklepu i zapytaj :D

asiunia albo ja jestem niewidoma albo nie wiem co :D w sklepie mieli sztuk 2 miekkich nie usztywnianych sprawdzilam wlasnorecznie w piatek;) a na stronie tez nie widze usztywnianych :( moze akurat wyszly...ale bardzo dziekuje za informacje :)

asiunia albo ja jestem niewidoma albo nie wiem co :D w sklepie mieli sztuk 2 miekkich nie usztywnianych sprawdzilam wlasnorecznie w piatek;) a na stronie tez nie widze usztywnianych :( moze akurat wyszly...ale bardzo dziekuje za informacje :)

pecha masz strasznego, bo z ebay'a też akurat wyszły :-D
mała rada przeleć się do najbliższego mothercare i niech ci zamówią ;-) czeka się około tygodnia ;-)

reklama
wypisalam wszystko co mi jeszcze potrzeba i z wysylka ( wszystko od 1 sprzedawcy) wyszlo 150zl + materac ok 40zl + lista prezentow dla dziadkow i pradziadkow :-)

Do góry