reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

baby - bombiaste, a polo z 13-tka-hit,uwielbiam dla chlopakow wszystko co posiada kolnierzyki,moje starsze dzieci sie nabijaja,ze z juniora mam zamiar zrobic "grzecznego chlopczyka":-)

reklama
hehe, ja tez mam pare polo :-D

sliczne ubranka!!! ja musze jakies buciki zalatwic, ale moze dostane? ;-) mam takie papciuszki z uszkami i ogonkiem, niby misie, ale takie tampki a la converse mi sie marza ;-) ale to na pozniej troszke.

laurka
, ja mam na 62 :-)

jak pandorka pisze - moj Maks jak sie urodzil mierzyl 60cm - ale nosil z powodzeniem rozmiar new born co najmniej 3 tygodnie! rozmiar 56 byl nawet za duzy! ja kurcze kupuje wiekszosc w cubusie, reserved, h&m i kappahl - i tam rozmiarowka jest wieksza, tzn. 56 to tak naprawde 62 itd. ja mam duzo na rozmiar 50-56. bo z doswiadczenia wiem, ze wlasnie te najbardziej lubilam im wkladac, nie znosilam, jak ubranka na nich wisialy. nie znam natomiast tych rozmiarowek polskich firm jak sofija etc - nie kupowalam, wiec nie powiem, jak wypadaja. ale te, co pisalam, ze kupuje, to wypadaja duzo wieksze. dlatego tez sporo kupuje i 0-3 mies (mothercare, tesco) - bo wiem, ze je dluugo ponosza.

Mnie też sie bardzo podobają "kołnierzykowe" ubranka, ale też bardzo lubię takie luzackie, jak widzę takiego dwu- lub trzy- latka w bojówkach podkoszulku i bluzie do tego to nie mogę... wyglada to zaje***:-D

Alexandra Super, też może być, Ja w ogóle uwielbiam jak dzieci chodzą w takich pomniejszonych normalnych ubraniach:tak: a nie śpiochy itp

Alexandra- ten czarny smoczek mnie rozbroil. zajeb...iste!!!! musze u nas takich rzeczy poszukac. Ja na poczatek wole dzieciece ubranka ale tak od roku to juz pomniejszone dorosle

reklama
Do góry