reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
zabije was :-D mialam dokladnie te czarne smoczki, z rockstar cos tam :-D siostra mi w niemczech kupila dla moich dwoch synciow :-D nawet skitralam na pamiatke.

i czaszkowo-czarne uwielbiammm ;-) szczegolnie fajnie to wlasnie wyglada na malutkich mapeciątkach ;-) nawet mam 2x czarne body i jedne w czachy, poluje tez na jakis dresik cos w ten desen.

alexandra
- ja uwielbiam taki styl z GAPa :-) dla maluchow. cudo. jak bylam w anglii dwa razy to wlasnie w GAPie obkupywalam chlopakow. kurcze, ze u nas nie ma, no :-( to wcale nie wychodzilo jakos duzo drozej od tych h&m itp.. duzo promocji.. ech.
tak mi sie skojarzylo ze stylem kids-style lounge, co wkleilas.

Mnie też sie bardzo podobają "kołnierzykowe" ubranka, ale też bardzo lubię takie luzackie, jak widzę takiego dwu- lub trzy- latka w bojówkach podkoszulku i bluzie do tego to nie mogę... wyglada to zaje***:-D

Alexandra Super, też może być, Ja w ogóle uwielbiam jak dzieci chodzą w takich pomniejszonych normalnych ubraniach:tak: a nie śpiochy itp

Alexandra- ten czarny smoczek mnie rozbroil. zajeb...iste!!!! musze u nas takich rzeczy poszukac. Ja na poczatek wole dzieciece ubranka ale tak od roku to juz pomniejszone dorosle

no właśnie ja dlatego uwielbiam chłopaków. mimo że dla dziewczynek są cudeńka to facetó małych tak słodko można ubrać. ja miałam taką bluzę 0-3mca -kangurek zj akiejś ligi koszykówki - koot przejęła bluzę i mój słodziak tak extra w niej wyglądał!! do tego jeany - heh też na 3 mce.
nie zapomnę jak kiedys w sklepie spotkałam kumpelę z miesiąc starszym bąblem - mój miał 3 mce, jej 4 mce i to jej dzieciątko było ubrane w śpioszki!! dla mnie nie do pojęcia że dziecko w śpioszki na wyjście można ubrać:D:D jak takie fajowe rzeczy są:)
heh dzieweczkę też jakoś gangstersko będę ubierać co??:D
aenye trzymam kciuki za zakup wózka i nie mogę się doczekać na linka.
aaaaa a ja komodę już mam jedną dużą pełną i druga ogromniasta się zapełnia, a jeszcze są ciuszki powyżej 9mcy schowane w garderobie:D:D
mój chłop zwariował ale o tym na wątku kwietniowym popiszęL:D

a propos zakupów: okulary dla siebie to mam kupić rpzed porodem żebym już przy córci ładnie w szpitalu wyglądała czy po porodzie jak kaska spłynie, w nagrodę dla siebie?:D:D:D

Ostatnia edycja:
Ja bym sobie kupiła w nagrodę już teraz :-D

:) no ale wiesz ile teraz wydatków.
heh a mama mi kupiła śliczne kolczyki na urodzenie córki ale już mi dała bo nie mogła się doczekać:D:D
a z okularami niestety się wstrzymam, będzie zwrot podatku, becikowe, pewnie dziadkowie sypną kasa:) poczekam

reklama
Do góry