haha - nati -wyobraz sobie...czarny smoczek...bandana z czacha i anielskie spojrzenie
cudo, no ale mojej dziwczynce nie wypada. chociaz ten rozowy smoczek z czaska hm...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha - nati -wyobraz sobie...czarny smoczek...bandana z czacha i anielskie spojrzenie
Mnie też sie bardzo podobają "kołnierzykowe" ubranka, ale też bardzo lubię takie luzackie, jak widzę takiego dwu- lub trzy- latka w bojówkach podkoszulku i bluzie do tego to nie mogę... wyglada to zaje***
Alexandra Super, też może być, Ja w ogóle uwielbiam jak dzieci chodzą w takich pomniejszonych normalnych ubraniach a nie śpiochy itp
Alexandra- ten czarny smoczek mnie rozbroil. zajeb...iste!!!! musze u nas takich rzeczy poszukac. Ja na poczatek wole dzieciece ubranka ale tak od roku to juz pomniejszone dorosle
Ja bym sobie kupiła w nagrodę już teraz