reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

jak byłam ostatnio w szpitalu leżała ze mną dziewczyna w 8 tc. któregoś dnia poprosiła męża o herbatki owocowe najlepiej różne i on jej kupił właśnie tą "laktacyjną" z hippa żeby miała przygotowanie:-D normalnie wyślij chłopa do sklepu:-D choć w sumie ona to chyba zadowolona była bo później ją co wieczór piła:tak:

reklama
dokładnie to:)
w kwestii poscieli (mam teraz jakis poscielowy oczoplas, niesamowite, nie mialam w planie kupowac nic, a tu mnie jakis szal ogarnal) - ta jest sliczna :-)

MOOMI 12-ELEM POŚCIEL kołdra abażur HAFTY 120x60 (1419976638) - Aukcje internetowe Allegro

aenye I will kill you!! na szczęście taka droga że i tak jej nie kupię ale jest śliczna, jabym tylko miała kasę to bym się nie zastanawiała!!!!!! ten róż i brąz razem:D:D
heh i tak jestem pewna że kupisz pośceil mimo że nie masz zamiaru.:p ja muszę chłopakom pokupić więc się wyżyję pościelowo:) i może mnie i misiowi też:D do nowej sypialni:)

a ja zamówiłam sobie dzisiaj przez allegro dwie koszule do karmienia i do szpitala (takie zwyczajne za 20 zł) i książkę, którą polecałyście ostatnio, czyli Dziecko dla odważnych! :)

Hello Mitaginka wklej linki do tych rzeczy, ciekawa jestem co za koszulki kupiłaś i jaka to książeczka... może i ja się skuszę :-)

Mitaginka, poproszę o opinię, jak już przyjdą koszulki, bo są naprawdę ładne :-)

Dziewczyny, a ile kupujecie szt. podkładów poporodowych i jakie majtki poporodowe? Tzn. wielorazowe czy jednorazowe?

reklama
Do góry