reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

My też myślimy o chuście ELASTYCZNEJ, bo te tkane są dla mnie po prostu za ciężkie i zbyt skomplikowane. To NOSIDŁO Z MOTHERCARE które któraś z Was wkleiła też mi się podoba...

reklama
firma hoppediz kupowałam używaną i jest dalej w idealnym stanie.

Ja używałam w każdej sytuacji. Od porządków w domu gdy mały chciał na ręce po przez spacery , zakupy czy wycieczki.

jak poszukam to może wkleję jakieś fotki. problem w tym że nie wiem na którym są komputerze...

DSC02786.jpgDSC02505.jpgDSC04738.jpgcoś znalazłam moja ukochana chusta i nosidełko turystyczne

Załączniki

• DSC01469.jpg
    DSC01469.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01460.jpg
    DSC01460.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01366.jpg
    DSC01366.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC01355.jpg
    DSC01355.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC01431.jpg
    DSC01431.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01361.jpg
    DSC01361.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 34
się zaplątałam. Tu są jeszcze zdjęcia Kacperka ze szpitala, pościeli do kołyski i pierwsze kąpiele w domu.
Przepraszam że hurtem i wszystko w jednym miejscu ale się w tych plikach i zaznaczaniach pogubiłam.
dodam jeszcze że te ubranka co ma na sobie to rozmiar 56....

marma Kacperek słodziak!!!
a na tym zdjęciu w chuście, ile miał?
ale w tej elastycznej (to to właśnie taka?), to można nosić od urodzenia?

Zdjęcia z chusta jak miał 5 miesięcy a w nosidełko chyba 7 albo 8 . ( Kacper bardzo szybko samodzielnie zaczął siedzieć)

Można nosić od urodzenia. Po prostu się w tedy inaczej dziecko układa nie pionowo a poziomo.

Ostatnia edycja:
a ja zamówiłam sobie dzisiaj przez allegro dwie koszule do karmienia i do szpitala (takie zwyczajne za 20 zł) i książkę, którą polecałyście ostatnio, czyli Dziecko dla odważnych! :)

reklama
hej dziewczyny jestem szczesliwą mamusią styczniową mam do sprzedania nowy laktator ręczny firmy Ameda ( bez pudełka ) Kupiła mi go kolezanka w stanach ale niestety. paczka nie zdazyła dojsc zanim urodziłam.. i musiałam kupic w Polsce nowy..
AMEDA - Laktator Ręczny z Nakładką Masującą 0%BPA (1425443147) - Aukcje internetowe Allegro aukcja nie jest moja ( to tylko dla pokazania jak wyglada) mam tez nowe butelki amedy
za kilka tyg bede miała do sprzedania ubranka w rozmiarze 50 -56 ( synek urodził sie 51 cm. i ubranka w rozmiarze 50 dopiero zaczeły byc zamałe) osobę zaintersowaną prosze o informację na PRiV

Do góry