reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

krakowianko, sliczne zakupy!.. baaaardzo fajne, naprawde!!! szczegolnie karuzelka, ale lampka tez mi sie szalenie podoba :-)

zuzanna
, a fe, chwalic sie a nie pokazac? brzydko, brzydko! :-D :-D :-D alez bym sobie obejrzala, no ;-)

ja mam cala mase ciuszkow. policze sobie na spokojnie, co i jak w poniedzialek, ale mam plan teraz - podziele sie z kuzynka. biedna dziewczyna, z malego miasteczka, bieda tam az piszczy, a ona wpadla - 18 lat majac, z 17-letnim chlopakiem, bez pracy. biedna, no.. do Gdyni miala przyjechac po maturze, pomoc siostrze przy dzieciach i jednoczesnie cos zaocznie studiowac.. cholera jasna :-( w lutym rodzi, czy marcu. chcialam jej wyslac paczke z jakimis nowymi rzeczami, ale w sumie duzo tego nie bedzie, no bo co tu kupic za 200zl, a wiecej nie uda mi sie chyba zorganizowac.. niewiele sie da.. penwie wiekszosc ubranek ma, ale moze cos jej sie przyda jeszcze..? jutro zadzwonie i spytam. i chlopcow rzeczy przejrze, moj mlody wszystkiego nie ubierze na bank, a pewnie i nowe podostaje z biegiem czasu, takze czesc jej oddam i bedzie miala choc troche na pozniej juz.
ech.

reklama
hhehe chętnie bym Wam pokazała zdjęcia-bo naprawdę jestem bardzo zadowolona z dzisiejszych zakupów,a tak mogę się tylko pochwalić;)za to jeśli któraś z Was jest z Warszawy i z okolic Pragi Południe to polecam 2 second handy jeden na Rondzie wiatraczna taki duży dwupiętrowy(cały dół jest z ciuszkami dla dzieci)a drugi dość nowy na dole w Uniwersamie też przy rondzie wiatraczna(ten jest zdecydowanie mniejszy,ale rzeczy mają śliczne i chyba część jest zupełnie nowa):).
..aenye to rzeczywiście nieciekawą sytuację ma ta Twoja kuzynka-na pewno każda pomoc jej się w takiej sytuacji przyda.A poza tym w tej chwili pewnie też świadomość, że ktoś życzliwy chce jej pomóc też dużo dla niej znaczy-może jej się wszystko jakoś ułoży i jeszcze uda jej się pójść na studia i pogodzić to z macierzyństwem:)
A ja właśnie sobie przypomniałam, że jeszcze dziś dzwonił do mnie jeden z braci ciotecznych i zaproponował,że oddadzą nam łóżeczko, bo ich Szymuś właśnie przeniósł się na "dorosłe"łóżko więc kolejna rzecz już nam przybędzie:)

ja też chcę to kupić:) ten little takes ogródek:) ale dopiero po urodzeniu, jak jakaś kaska spłynie a może ktoś spyta co chcemy hihi:D
fajny jest?

Mitaginka on jest od 3 mcy

NIE GADAJ ŻE KUPILAS GO ZA 41 ZŁ??!!!!! WOW!!!! tez musze zaczac aukcje przegladac, moze w 3 mce wyczaje cos fajnego

aaaaaaaaaaaa, to teraz lepiej widać, że dzidzia może leżeć pod tym ;) ja wyłapałam tylko, że ma siedzieć, stąd mój wniosek, że dla starszego bobo ;)

Mitaginka ja mialam ten 0707 POJEMNIK NA PIELUCHY SANGENIC-TOMMEE TIPPEE (1410300491) - Aukcje internetowe Allegro i powiem Ci ze sprawdzil on sie na pierwsze moze 3-4 miesiace do pluki nie zaczal smierdziec. Dla mnie to zwykle naciagactwo. Co prawda w pierwszych dniach jak masz dom i daleko do kosza sie przydaje (ja nie musialam zbiegac po schodach do smietnika w kuchni) ale to wcale nie zamyka zapachow tak jak zapewniaja producenci, z czasem jak kupki silniej "pachna" to sam pojemik w sobie zaczyna smierdziec i juz sie wtedy do niczego nie nadaje bo nawet mycie w domestosie nic nie dawalo. Teraz nie kupimy i nikomu nie polecam zakupu. My mamy zwykle woreczki na zurzyte pieluchy i leca na dol :D

aha samych pieluch nie radze wyrzucac do smietnika w domu (np w szafce pod zlewem) bo strasznie smierdzi. Najlepiej wlasnie uzyc tych woreczkow i jak masz mozliwosc odrazu na dwor do smieci.

reklama
ja wlasnie strasznie chcialam to kupic przy mlodych i natknelam sie na podobne opinie, wiec zrezygnowalam. tym bardziej, ze w sumie ten pojemnik stalby u mnie w sypialni ;-) i idea posiadania 30 kupek w pieluszkach przy lozku w sumie nie jest porywajaca :-D

ja wywalalam te kupska normalnie do smietnika, zawiniete w woreczki, ale dopoki byli na cycku, potem te kupy niestety tak smierdza, ze szok. wystawialismy na balkon ;-) i zabieralismy do smietnka jak wychodzilismy z domu. inaczej sobie nie wyobrazam, brrr.

Do góry