..aenye
Mama grudniowa'06
zreszta mnie codziennie ktos namawia na zmiane imienia (nikomu sie Feliks nie podoba) - wiec wiem, jakie to wkurzajace i sie juz nie odzywam. ech.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojtam, ojtam nie przejmuj się. U mnie będzie Antoni Maksymilian. Po dwóch dziadkach tz po moim pradziadku i po ojcu M. Kacper ma na drugie Marek po moim ojcu. ( o moim bąbelku uż inaczej jak Tosiek nie mówię )
A czy przypadkiem of imion niema osobnego wątku? Bo się w tym wszystkim pogubimy. Proponuję tam przenieś dyskusję.
pandorka Tosia mnie się w sumie bardzo zawsze podobało ale Antonina odpada wiec zrezygnowałam z tego imienia.
natomiast, to oczywiście moje spostrzeżenie, żadna krytyka, jako dorosła osoba Tosia nie brzmi zbyt fajnie chyba. no bo jak sobie wyobrażę panią doktor, sędzinę, albo dziennikarkę o imieniu Tosia to jakoś tak, jak dla małych dzieci. ja staram się patrzeć, że przez większość życia nasze pociechy będą dorosłymi ludźmi.
ale oczywiście zrobicie co uważacie. tak tylko swoje zdanie wypowiedziałam.
zreszta mnie codziennie ktos namawia na zmiane imienia (nikomu sie Feliks nie podoba) - wiec wiem, jakie to wkurzajace i sie juz nie odzywam. ech.