reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

A ja właśnie zakupiłam sobie tą ceratkę na materac z gumką i parę innych drobiazgów u tego sprzedawcy, więc i przesyłka będzie jedna ;-)

reklama
aenye wiem, wiem, że można na stole, ale u nas jest tylko ława wątpliwej jakości, która niestety kiepsko zachowuje się przy jakimkolwiek kontakcie z wodą.

kozica ja u tego sprzedawcy mam zamiar też zamówić kilka rzeczy.

Dzieki dziewczynki za rady łóżeczkowe, chyba faktycznie sprawdzimy to łóżko duże, T powiedzial ze nogi od łózka obetnie zeby nie bylo tak wysokie w razie jakby zladowal.

Co do wanienek. My mamy normalna, stawialismy na krzeslach ale chyba od 4-ego m-ca Olek w wannie plywal, uwielbial, T go tylko pod główka trzymmal i sobie plywal. Bardzo mi sie spodobala asiuni wanienka, faktycznie super rozwiazanie zanim malusszek siadac zacznie.
A co do ceratki, to nasza nie szelesci, fakt ze jest grubawa, nie wiem czy wszystkie takie sa ale pod przescieradelkiem wcale nie daje znaku o sobie:tak:

O tu dla przykladu, na poczatku tak S8000338.JPG a za raz potem tak S8000633-crop.JPG

Ostatnia edycja:
ja dziś zakupiłam termometr (to M wybrał) TERMOMETR BRAUN IRT 4520 IRT4520 GW24 FV WAW SKLEP (1404472096) - Aukcje internetowe Allegro super opinie no i rozeszły się raz raz, oraz chusteczki nawilżające MEGAZESTAW 12x Chusteczki PAMPERS BABY FRESH 72szt (1403548531) - Aukcje internetowe Allegro w sklepie 2op to 14zł i jeszcze u tego sprzedawcy woreczki PAKLANKI - WORECZKI NA ZUZYTE PIELUSZKI 50szt (1409778792) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem, powinny się przydać :-) i to wszystko dziś

a Wy jakie dziś zakupy poczyniłyście?

Oba zakupy na 5+ hermionka! Termometr jest super- też taki mamy i woreczki na pieluszki też są w codziennym uzytku, tylko u nas one kosztują "grosze" ( za 300sztuk płacę jakoś Ł0,90)

woreczki na pieluszki też są w codziennym uzytku, tylko u nas one kosztują "grosze" ( za 300sztuk płacę jakoś 0,90)
noooo to mnie pocieszyłaś :wściekła/y: ale w sumie nie robiłam rozeznania po ile są, a już trudno :-p

wiem napewno, że nie kupię tego pojemnika na zurzute pieluszki ;-) najpierw się na niego napaliłam ale jak skalkulowałam ile wyniesie koszt wymiany wkładów to oczy zrobiłam :szok: i zrezygnowałam

to ja mam następny-co powiecie na to:
tłumacz płaczu dziecka
NOWOŚĆ! WhyCry Mini, tłumaczy płacz dziecka. • Sprzedaż
dziś usłyszałam o tym w dzień dobry tvn-opowiadały o tym babki które testują zabawki i takie różne nowości i mówiły, ze było do tego sceptycznie nastawione,a jak użyły to okazało się, ze to naprawdę działa, ale dla mnie to już przesada-w końcu dziecko to nie maszyna...

reklama
Do góry