Laurka- jezeli chodzi o wanienke ja mam nakladana na wanne. Ale to dzieki Wam o niej wiem :-), jak bym nie wiedziala to bym kupila zwykla chyba wieksza, nie uzywalam profilowanej nigdy wiec nie moge sie wypowiadac. Jak masz duzo miejsca to oczywiscie lepiej ze stojakiem ale spokojnie wanienke mozesz trzymac na stole, pralce jakims duzym koszu wiklinowym itp.
I chyba lepsza z korkiem ale z drugiej strony jak bys nie kompala w wannie zeby sie nie zchylac to wszystko jedno czyz korkiem czy bez bo i tak trzeba dzwigac.
Co do tetry chyba ok ale chyba trzeba zaryzykowac bo inaczej sie nie dowiesz.
ps. synek mojej siostry jak tylko nauczyl sie siedziec to nie chcial w wanience byc, zreszta wczesniej tez malo raczej kompal sie z mama. I tylko w duzej wannie bez wody poprostu prysznic wiec dzieci sa rozne
I chyba lepsza z korkiem ale z drugiej strony jak bys nie kompala w wannie zeby sie nie zchylac to wszystko jedno czyz korkiem czy bez bo i tak trzeba dzwigac.
Co do tetry chyba ok ale chyba trzeba zaryzykowac bo inaczej sie nie dowiesz.
ps. synek mojej siostry jak tylko nauczyl sie siedziec to nie chcial w wanience byc, zreszta wczesniej tez malo raczej kompal sie z mama. I tylko w duzej wannie bez wody poprostu prysznic wiec dzieci sa rozne