Dzień dobry... wstałam o poranku i jakiś milion rzeczy ugotowałam... pytanie kto to zje...zaraz za ciasto się biorę :-)
A'propos ciasta
Gosieńka, Monia ja mam taki stary przepis jeszcze mojej babci na szarlotkę i inna nie przejdzie ;-) ale to ma być przyjemność dla mojej mamci, więc problemu nie ma, skoro ona tą najbardziej lubi, to się zrobi.
Monia dobrze, że z Hanią już lepiej! A Ty jak się czujesz? Pilnuj się po anginie, bo to lubi nawracać, szczególnie jak niedoleczone.
Aniam jest tak, jak piszesz... Bartek łapał jelitówki nagminnie... generalnie innych infekcji nie miał, Kuba zaś pod tym względem jest jak tur. Za to do wycięcia migdała były cyrki z wiecznym katarem... każdy ma jakiś słaby punkt :-(
Też byłąm zdziwiona, ale u nas w Coccodrillo nadal mają sporo zimowych ciuchów, tylko mimo promocji, one nadal sa relatywnie drogie. Kurtki po 180-200 zeta, spodnie 80-150. Mama kupiła po 70, bo były dwa dni z dodatkowym 20% rabatem na wyszystko, nawet jak przecenione. Nie poweim jakościowo to oni mają świetne ciuchy, tylko te ceny...
Co do bajek, to mam takie samo zdanie. Nie pozwalam mu oglądać i kropka. Z atrapami broni też zabraniam latać i celować do ludzi, co nagminnie zdarza się wśród rówieśników Kubusia. Coli na szczęście Kuba nie lubi (na razie, bo nie mam złudzeń), zaś komórka w rękach 7 latka, to jakaś totalna bzdura.
Kurtka z Reserved jest świetna i bardzo sobie chwalę, więc jak ktoś musi kupić kurtkę, to niech śmiga na promocję.
Wronka- pamiętam, jak kiedyś o tym pisałaś. Teściowa jest niereformowalna :-( a Weroniczka potem będzie miała kompleksy
i co wtedy babcia powie? Walcz o swoje, a komentarze olej.
Co do telefonu, to mam w dwóch sieciach w Orangu i Playu. Ta druga sieć daje mi więcej minut i więcej dostępu do netu za mniejsze pieniądze. W obu mam podobne warunki, za Play płacę miesięcznie 80 zeta, za Orange 180 (brutto). Są to taryfy firmowe, więc jest nieco inne "przełożenie", ale naprawdę warunki mam prawie identyczne w obu... bez komentarza.
Co do telefonów, to Aniam weź od ludzi i popisz eski na różnych modelach, różnych firm. Bo sama widzę, że jest różnica.