reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Aniam co do państwowego żłobka, to czasem można się zdziwić. Np.u mnie :p Owszem jak się chce, to można wiele, pytanie czy dziecko chce pozostaje otwartym.

D

Pewnie że są super państwowe placówki :tak: gdzie paniom się chce . Szymek ma takie przedszkole . Ale jest też sporo placówek gdzie są tzw. przechowalnie czyt. panie podpierające biurka :tak:
U mnie na zadupiu też takie są. Co najlepsze , każdy wie że nauczyciel jest do d. ale nikt z tym nic nie robi .

Znow pierwsza:)

Koszmarna noc za mna, Ola juz po "glupim jasiu", niedlugo na badanie nas zawioza...jutro dopiero wynik wiec kolejna nieprzespana noc mnie czeka...

Marta, oby wyniki byly pomyslne.

Jesli chodzi o zlobki to prywatny czy panstwowy jest mniej istotne, wazne sa osoby ktore pracuja. Natka chodzi do prywatnego zlobka, za ktory place calkiem sporo i panie sa przecudne dla dzieci. Dlatego rozczarowaly mnie tym incydentem z pielucha, bo jak z nimi o tym rozmawialam to byly pozytywnie nastawione. Tymbardziej ze tam niewiele dzieci jest, ok. 8 na 3 opiekunki. No nic, zobaczymy jak bedzie, bo na razie zadnych postepow nie ma. Powiedzialam juz mezowi zeby przestal sie jej w ogole pytac czy chce siusiu, bo moze sie tym stresuje. Efekt taki, ze wszystkie siuski i kupy ladowaly w majtkach... No nic, nie ma co smecic, moze jeszcze cos sie zmieni do niedzieli :-)

witam :-)

Marta && za wyniki żebyście wreszcie się czegoś konkretnego dowiedziały :tak:

Jadę dzisiaj poszukać jakiegoś plaszcza dla siebie...bo te co mam to są już stare i niemodne... (mają po 10 lat :szok:) do towarzystwa zabieram siostrę :-) niech się wypowie co mi pasi :-)

Miłego dnia...

witam
ale pochmurno się zrobiło, pogoda na kocyk i książeczkę, a nie na śmiganie do pracy. Nie wyspana jestem i jeszcze rano pies mnie zdrzaźnił, ja się zrywam rano w te chłody, a potem ją jak krowę muszę ciągnąć, bo ona się od bramy nie chce ruszyć:wściekła/y::wściekła/y:
Niewyspana jestem dzisiaj i w ogóle na "nie"
Aniez mam nadzieje, że to ten katar i że następnym razem będzie ok.
Ostatnio w kościele widziałam takiego cudnego malutkiego dzieciaczka... i wiecie co? Pomyślałam słodki ale dobrze że nie mój :-D Mam dość ;-)

.
Aga to co dziewczynki nie będzie;-)

Marta&&&&&&&

Ella super, że Kropek daje o sobie znać. To najmilszy moment ciąży.

Robiłam wczoraj z Igorem zadania w książce z przedszkola, bo oczywi ście b zapomniał zabrać do mojej mamy rano. Igor to ścisłowiec, a oni teraz są na etapie literek, sylabizowania itp. Myślałam, że wyjde z siebie:angry:, po wszystki musiałam sobie drinka zrobić. Jak on pójdzie do szkoły to w alkoholizm wpadnę.

miłego dnia

reklama
Net nie dziala, z serwerem to sie chyba jedynie mentalnie mozna polaczyc :) dostawca ww.uslugi stwierdzil, ze u nich tez cos nie chodzi, maja awarie, moze o 11.00 cos sie zmieni to zrobia zgloszenie... bez komentarza... ale dym mi z uszu poszedl ;)

A u nas tzw.zmiana barana :) Kuba 2 dni u babci siedzial, bo kaszel mi sie nie podobal. Kuba zdrowy, to do babci pojechal Bartolini :) wczraj qupsztale wyluzowane, dzisiaj tez... lepiej niech , babcia posiedzi :) na jednostke chrobowa nie wyglada, bo ma swietny nastroj i o dziwo apetyt dopisuje ;) wiec mam nadzieje, ze 2 dni i bedzie zdrowy :)

Anna oj a jaka metoda uczy sies Igor czytania? Co Ty sie martwisz na zapas :) znam wielu scislowcow i kazdy z nich czytaty i pisaty :) kup Igorowi PUSy, swietne do nauki WSZYSTKIEGO zeszyty do nauki czytania tez sa :)

Marta &&&&&& :*

Ostatnia edycja:
Do góry