hej,
pogoda się robi iście jesienna. Zwariuję z moją Hanką w domku, na powietrzu by spała, tyle, że leje od rana
Zielona, Aniez u nas podobnie, jak jest widownia, to jest popis, jesteśmy sami i dziecko do rany przyłóż.
Jak już ma karę, oddelegowany do pokoju krzyczy: mamo, moja mamo! Ostatnio krzyczał: O mój Boże...Najgorzej jest, jak wie, że babunia go "uratuje", broi i ucieka. Pomijam fakt, że gdyby moja teściowa była mądrzejsza, można by było to raz rozegrać i nie uciekałby, ach..zielona ja też mam problem zbrodni doskonałej...
Twojej koleżance współczuję, podwójne bliźniaki rok po roku.... szał, pał. Ja z dwójeczką nie wiem gdzie mam ręce włożyć i często nie ogarniam, i u nas jest 2,5letnia różnica.
Marta trzymam kciuki!
Aga zdrówka dla chłopaków.
JA mam gości w niedzielę i taki sam zestawik
Miałam pytać, jak z malowaniem/ kolorowaniem u waszych pociech. Moja siostrzenica, siedem miesięcy starsza od Matiego pięknie koloruje, nie wychodzi za linijkę. Mój szogun zrobi parę kresek i twierdzi, że to traktor z przyczepką O kolorowaniu to nawet mowy nie ma, najbardziej go kręcą naklejki na końcu
pogoda się robi iście jesienna. Zwariuję z moją Hanką w domku, na powietrzu by spała, tyle, że leje od rana
Zielona, Aniez u nas podobnie, jak jest widownia, to jest popis, jesteśmy sami i dziecko do rany przyłóż.
Jak już ma karę, oddelegowany do pokoju krzyczy: mamo, moja mamo! Ostatnio krzyczał: O mój Boże...Najgorzej jest, jak wie, że babunia go "uratuje", broi i ucieka. Pomijam fakt, że gdyby moja teściowa była mądrzejsza, można by było to raz rozegrać i nie uciekałby, ach..zielona ja też mam problem zbrodni doskonałej...
Twojej koleżance współczuję, podwójne bliźniaki rok po roku.... szał, pał. Ja z dwójeczką nie wiem gdzie mam ręce włożyć i często nie ogarniam, i u nas jest 2,5letnia różnica.
Marta trzymam kciuki!
Aga zdrówka dla chłopaków.
Witam
Alicja już 4 dzień nie płaczę jak ją odprowadzam do przedszkola. Poza tym uwielbia przedszkole, przynosi różne przyśpiewki, wczoraj to było o 100 owcach i o żaglowcu. Śmiać mi się też chciało jak byłyśmy w sklepie a ona uśmiecha się do takiej dziewczynki, dziewczynka do niej. Pytam czy to koleżanka z przedszkola, a ona, że tak, Martynka. Cieszę się, że tak łatwo moje dziecko przystosowało się do zmian.
Kary, hm, do tej pory działał kąt, ale teraz raczej sobie z niego nic nie robi, testuje naszą cierpliwość i patrzy na ile może sobie pozwolić. Oj nie raz jest ciężko. Metoda ze słoneczkami i z chmurkami przyjemna, rozważę zastosowanie
W piątek zapowiedziała mi się rodzinka, aż za Poznania, więc właśnie wypróbuję Wasze pomysły na ciasto francuskie. Do tego szarlotka.
Marta &&&
Agnieszka zdrówka dla chłopaków
JA mam gości w niedzielę i taki sam zestawik
Miałam pytać, jak z malowaniem/ kolorowaniem u waszych pociech. Moja siostrzenica, siedem miesięcy starsza od Matiego pięknie koloruje, nie wychodzi za linijkę. Mój szogun zrobi parę kresek i twierdzi, że to traktor z przyczepką O kolorowaniu to nawet mowy nie ma, najbardziej go kręcą naklejki na końcu