reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Polaczenie mi zerwalo wiec za duzo nie nadrabialam, grr. Dokoncze wieczorkiem bo zaraz na imieniny do siostry jedziemy.

Zielona zdrowka dla Kostki. Pogoda rzeczywiscie sprzyja przeziebieniom. My na poczatku tyg biegalysmy w sandalkach i w sukienkach, a wczoraj w kominku po raz pierwszy rozpalilismy.

Ella wspolczuje tych trudnosci w pierwszym trymestrze,ale suwaczek wyglada optymistycznie wiec mdlosci i inne niespodzianki powinny minac, czego ci zycze :)))

Sonia zdrowka dla calej rodzinki!

Gosienko kurcze biedna jestes z ta noga, mam nadzieje,ze bol w koncu odpusci. Moze rzeczywiscie wybierz sie do Aniam i polaczycie przyjemne z pozytecznym :))

do wieczorka :)

hej
wpadlam sie przywitac, jestesmy juz w Elblagu, mega wielkie przeboje byly z noclegiem, mialam juz do domu wracac i nie zostawac na turnusie teraz, ale jakos sie wszystko ulozylo i jutro Olcia o 10.30 zaczyna...Prosimy o kciuki, napewno sie przydadza...

Milego wieczoru!

Agnieszka
[*] dla Babci A.

Agnieszka przykro mi z powodu babci , niech spoczywa w pokoju
[*]

Mój mąż też dziś coś gulaszowego zrobił , ale z piersi indyka , bo akurat w zamrażarce się znalazła .
Zgadali się czy cuś ?

Marta powodzenia na turnusie .

Kittek - u mnie w domu też zaczyna krótko mówiąc piździeć , a za tydzień dopiero piec wymieniamy , starego raczej nie odpalimy .

Zielona popieram Aniez , ładna babka jesteś :tak:

My dziś prawie cały dzień w domu , bo nam się łazić nigdzie nie chciało .
Z Szymkiem tylko do kolegi kego Franka podjechaliśmy , to się dzieciaki wyszalały razem .
I jutro od nowa Polska ludowa . Do roboty .

Siedze sobie i mysle, ze wlasciwie to powinnam isc do lozka, bo pewnie kolejna nieprzespana noc przede mna...

Jutro jade wycinac 4 sposrod groma znamion. Wreszcie mi to barachlo z nosa zniknie, a w jego miejsce pojawi sie blizenka, ktora zawsze mozna "wywabic". Mam nadzieje, ze 3 pozostale znamiona okaza sie nigrozne, bo dok stwierdzil, ze maja jakies przebarwienia/otoczki czy co tam jeszcze...

Agnieszka - tulę mocno!
[*] dla Babci A.

zielona - powodzenia w wycinaniu;-) Bardzo bolesne są takie zabiegi?

Maciusia przez zimę postanowiłam kąpać wcześniej, czyli o 20:00, ale na synka kąpiel wcale usypiająco nie podziałała, a wręcz odwrotnie. Lenka też dzisiaj czadu daje, w dzień się wcale nie zdrzemnęła, a teraz nadal wariuje. Katar ją dopadł, więc walczymy, by się nic więcej nie wylęgło z tego i aby Maćka nie zaatakowało.

Spadam herbatkę pić i ciacho jeść:)

Elvie, zdrowka dla Leny. Co do znamiaon to moje doswiadczenia sa takie: 3 usunelam laserowo w Polsce przed rokiem. Sam zabieg bezbolesny, bo w znieczuleniu, a po zabiegu, ot takie uczucie jak przy jakiejkolwiek innej, niewielkiej rance. Znamiona usuwalam z szyi. Mam jakies jasniejsze plamki w ich miejscu, ale nie rzucaja sie w oczy. Jedno znamie usuwalam z czola metoda laserowa w Meksyku. Mialam wtedy jakis stan zapalny wiec znamie bolalo, po zabiegu tez pobolewalo, bo sposob w jaki to mi ten "lekarz" zrobil byl jakis taki meksykanski... mam duza blizne. Teraz z nosa bede miala usuwane laserowo, dok juz zapowiedzial ze bedzie bolec, bo tam kupa zakonczen nerwowych jest. Z plecow wytnie mi metoda tradycyjna, zeby bylo wystarczajaco duzo tkanki do badania. Uprzedzil mnie tez, ze to na nosie to wlokniak, a one czasem odrastaja... Po cieciu na plecach pewnie bedzie troche bolec, ale hej, ja po cesarce nie mialam zadnych srodkow przeciwbolowych, wiec pewnie to przezyje ;-)

reklama
jestem,ale z odpisywania nici, dopiero z papierami skonczylam.

wychodzenie ostatniej z piatek zakonczylo sie u Mai zapaleniem jamy ustnej i infekcja gardla.
Od piatku miala kiepski apetyt plus biegunka,tak zawsze miala przy wychodzacych zebach. Dzis nocka byla ciezka, budzila sie czesto,plakala, do tego po spaniu w dzien pojawila sie goraczka wiec pojechalismy tylko zlozyc zyczenia mojej siostrze i do lekarza. Nasza pani dr nie mogla nas przyjac bo wyjechala wiec pojechalismy do doraznej. Tam tlumy,ale jakos sie udalo dostac do lekarza. Maja ma przepisany antybiotyk i nystatyne z zestawem wit do pedzlowania buzi.Strasznie mi jej szkoda bo bola ja te pecherzyki strasznie, po drugim pedzlowaniu zwymiotowala...
eh, antybiotyk ma co 8godz wiec przed2ga musze ja wybudzic, dam jej cos do przegryzienia, posiedzimy troche i antybiotyk dostanie. Mam nadzieje,ze uda sie jej go podac. Jutro przesuniemy godziny aby nie trzeba jej bylo budzic w nocy,ale dzis niestety musze. Placze przez sen, co chwile sie wybudza i krzyczy,ze ja boli..
Ide wiecspac bo noc ciezka sie zapowiada a o 6tej pobudka do pracy. T zostajez Maja w domu.
Matko co za dzien, jeszcze mnie T tak wkurzyl,ze brak slow...

spokojnej nocki kochane

Do góry