Buhahahaha... Elvie... no ja Cię proszę, Twoja mama nie promuje złych nawyków, tylko dzieci się przyzwyczajają do jej obecności ja od babci i prababci nie wymagam takiego ładu i składu, jak od siebie. Wiem, że czeasem robią inaczej, niż bym chciała, ale póki jest to w granicach normy i rozsądku, przymykam oko... jedynie o słodycze i soki stoczyłam bój. Jako stara baba doszłam już do tego, że od wychowania jestem ja, zaś od rozpieszczania dziadki... o wlaśnie u nas najbardziej rozpieszcza dziadek.
Mówisz, że tak z rana kawka z wkładką hehehe... to się Maciusiowi będzie dobrze spało.
Aniam- u mnie taż fitness na 18:00 zazwyczaj, więc latam z dziećmi i ich zostawiam z opiekunką (jest w klubie), bo stary to czasem dłuuuugoooo nie wraca (w dniach, nie w godzinach), a ja postanowiłam nie uzależniać swojego czasu, od jego pracy. Gorzej z angielskim, jak nie wróci do 18:30 to albo muszę odpuścić, albo dzwonię po mamę, co nie zawsze jest możliwe, ale w mojej szkole są darmowe konsultacje, więc jak coś ważnego było, albo wypadły mi 2 zajęcia pod rząd, to idę na konsultację i metodyk klaruje. To jest mała szkoła, ale się naprawdę starają.
Pogoda ładna, kieckę założyłam i sandały i jest git
Bartek wczoraj w żłobku zrobił akcję nie będę spał i 40 minut go Panie namawiały no zbój...
Ta zajęcia z opiekunką w żyrardowie , marzenie .
Elvie- nie pij kaw rozpuszczalnych... to produkt przetworzony i, czego by producent nie napisał, gorszej jakości. Kup 100% arabikę (ogólnie dostępna)- najlepiej w ziarnach i poproś o zmielenie (widzisz, co kupujesz), jak nie masz ekspresu, zaparzacz, liker smakowy (jak musisz) i rób kawusię sama. I pachnie to ładniej i smaczniejsze.
Pomocy... pomieszałam terminy i mam zagwozdkę: Kuba idzie na urodziny w sobotę do 4 i 6 latki. Dwie różne imprezy, dwie różne dziewczynki... na dziewczynkach się nie znam i nie wiem, co kupić
Pet shopy , konie pony itp .
Ja dziś fajne nosidełko testowałam , tylko dziecka nie było do noszenia . dość fajny wynalazek
Nosidełko biodrowe Hipseat
W trójce wcale nie mam zamiaru się wychylać . o nie .
I znowu zimno jak cholera . Jutro powstań o 6 razno bo do hurtowni jedziemy .
Olka dostała szczoteczkę z wiszącym serduszkiem i szoruję ząbki aż miło . Jak się znudzi kupimy inny gadżet może to jakiś sposób.