Wita sie nocny marek,
MariD dziekuje dzis juz lepiej
))
Elvie mam nadzieje,ze uda ci sie w najblizszym czasie troche zwolnic. Jesli nocki zarywasz to poloz sie z dziecmi w ciagu dnia aby naladowac akumulatory
))
Aniez relacja ze spotkania jest
Cwiczenia powiadasz, mnie tez kurka ciagnie bo po tym cholernym diane35 na skore mam wrazenie,ze puchne. Czuje sie taka napompowana po tych hormonach,grrr.
Mi sie joga marzy
Annaoj ale Wam dobrze. Jedz i naladuj akumulatory na zime za nas wszystkie
)))
Maonka ja tez uwielbiam takie spontany. Wtedy jest najlepsza zabawa.
Marta mam nadzieje,ze uda sie wam uzbierac pieniazki na turnus. Moze z 1% dostaniecie juz jakies wsparcie?
Aniam fajnie,ze Szymek tak szybko zaakceptowal nowego przyjaciela
Iza, Zielona super,ze udalo sie wam spotkac.
Gosiu 3mam kciuki aby Hania pomogla mamusi urodzic jeszcze w sierpniu
Wczoraj padlam szybko wiec nie zajrzalam nawet na bb,pol dnia w lozku spedzilam, a prawie caly mialam glodowke.
Dzis zdecydowanie lepiej, aczkolwiek jeszcze troche mnie mdli. Postanowilam jednak za wasza rada nie marnowac ostatnich dni wakacji
)))
U nas dzis pieknie bylo, w przeciwienstwie do wczorajszego dnia, ktory byl brzydki i pochmurny. Rano pojechalysmy wiec z Maja na rynek po swieze owoce i warzywa, a pozniej do kolezanki z pracy, ktora ma przeurocza coreczke troszke starsza od Mai. Dziewczynki slicznie sie razem bawily, a my sobie posiedzialysmy na sloneczku.
Pozniej prace w ogrodzie, a po poludniu umowilismy sie ze znajomymi na plazy. Fajnie bylo posiedziec na plazy, tylko czuc,ze jesien sie zbliza... buuuu koniec cieplutkich dni.
Mielno powoli pustoszeje, ale wieczorkiem jeszcze jest gdzie w knajpce usiasc. T. ma jednak plana na nadmorkie wypady zima. Planuje jezdzic na zloty morsow z kolegami.... ja tez sie zastanawiam bo w gruncie rzeczy to fajny pomysl. Kto wie moze bedziemy razem w lodowatej wodzie sie hartowac
Zmykam bo bateria mi pada a z lozka mi sie nie chce wygramolic. Tylko cos spac mi sie nie chce wiec poczytam troche, ksiazke mi fajna kumpela przywiozla wiec zabieram sie do lektury.
Dobranoc.