Szalu cd. ;-) ale dobrze, bo sie dzieje, a ja nie lubie, jak się nie dzieje :-) wiec nie narzekam. Szatanskie plany weekendowe nam wypalily, teraz mozna zajac sie planowaniem kolejnych weekendow, poki pogoda nie padnie, ale na niepogode plan tez jest.
Maz zrobil "domiar" Kuby... to szalone wielkie dziecko ma 125,5
moze dlatego, ze sporo urosl przez wakacje tak duzo je???? Bo ja sie boje Wam jadlospis mojej stonki wrzucic, ale jest opcja, ze niedlugo 5 kg kartofli bedzie szlo
Rocznicującym w tym miesiącu kolejnych wspaniałych lat!
Kittek i jak spotkanie z Agnieszką Sz-R? I kuruj się bo szkoda ostatnich dni wakacji na zatrucia!
Zielona- bez nie lubie, ale ostatnio tucze się "slonym" jedzeniem (a wymyslam sobie rozne takie roznosci i potem nie moge się oprzec, dobijam to ciemnym piwem, o! :-)
Dom kontra mieszkanie... ja mam akurat odwrotnie niz
Monia, co prawda mieszkalam pierwej w bloku (pfuj, blokowisk nie lubie), potem w domu (dalo sie to zniesc, ale centrum Wro to nie bylo, a ja jestem zwierz stadny, no i latanie dookola ze sciera, koszenie trawy, ogrzanie calosci i inne takie atrakcje mnie dobijamy, poza tym nienawidze "dlubania w ziemi"...), wiec dla trwalosci malzenstwa nalezalo sie wyniesc, bo inaczej mieszkalibysmy osobno :-) i teraz mieszkamy w kamienicy i to mi pasuje :-) Ale dla kazdego cos milego, jedni wola morze inni gory, a ja te ludzka roznorodnosc kocham.
Gosia- niedlugo powiesz nam, ze sie czujesz, jakbys wcale nie byla zaciazona ;-)
Aniam- wychodze z zalozenia, ze dziecka sie nie oklamuje, wiec moim zdaniem dobrze zrobilas. Dzieci musza sobie radzic z roznymi emocjami. Kuba czesto pyta np. o moja babcie, czy dziadka, potem pyta o prababcie (nie doslownie, ale na zasadzie, a kto urodzil babcie) i ja mu tak o rodzinie opowiadam, a przy okazji nie omijam tematu smierci jako takiej (oczywiscie nie w wydaniu, jak z horroru). Moze spytaj Szymka czy chce juz kolejnego chomika... moze maly czlowiek bedzie chcial juz, a moze musi te strate przemyslec.
Anna oj- no to Twoj maz jest lepszy niz moj :-) jedz babo jesli masz moliwosc urlopowa.