reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

U nas znowu wielkie grillowanie :-) Bartek obsatwił jabłonkę i okazało się, że jabłuszko z drzewka w całości jest PYCHA (w kawałkach już nie bardzo)- od dziś, jabłko w dłoń, radzi sobie świetnie ;-)

Gosieńka... a nie prościej tego pstrąga kupić???

Chciałam jutro śmignąć do Adrenaliny (takie m-ce koło Wro, gdzie jest tyrolka i inne takie 'atrakcje'... jest też plac zabaw dla dzieci i grill, więc dla każdego coś miłego), ale brat z bratową i bratankiem chcą się spotkać, więc przekładamy to na jakiś wrześniowy weekend :-( ale bratanka będę rozpieszczać, więc rozrywki będą :-D no i lody... mega lody sobie zjem! O!

reklama
Dorota ja wlasnie mala przeczolgalam jak nigdy, nie wiem co jej sie stalo ze sie dala... w obu pokojach i kuchni bylysmy! I to bez wiekszego protestu...

duzo myslalam po Waszym wyjezdzie i postanowiłam ze od września Ola bedzie miala 4godziny cwiczen tygodniowo do tego 2razy w miesiacu w Ilawie plus to co w domu. Z kasa jakoś sie da. Musi sie dac, najwyżej w osrodku poczekaja pare dni dluzej na zaplate. Mam postanowienie zeby Olka pod choinke raczkowala. O ile rezonans nie wykaze jakiejs przeszkody, uszkodzenia, musi sie udac. musi....

Martuś i taką odpowiedź chciałam przeczytać:)

Aniam Aniez łatwo powiedzieć, u nas jeden sklep z rybami a wybór taki że szkoda gadać.Najlepszego pstrąga jadłam w Bieszczadach , świeżo złowiony, pyszny ale cholerka troszkę daleko ...

Brawo Marta :tak: tak trzeba myśleć, ja też nie raz płaciłam po terminie i nikt nie robił z tego problemu. Korzystaj z takich chwil, ja bardzo dużo sama w domu robiłam i to też zaprocentowało. A rehabilitant w domu to może być strzał w dziesiątkę, bo w swoim domku Olcia może mieć więcej chęci. Mam nadzieję, że napatrzyła się na Paulinkę i będzie chciała tak samo jak ona powalczyć :tak:
Chcę jeszcze małą za jakiś czas zapisać do grupy maluszków na 2-3 godz w ośrodku. To kosztuje ale cenniejsze jest to, że jej pomoże współpracy z innymi, bo sama widziałaś jej zainteresowanie dzieckiem, trochę mnie martwi, że lgnie do obcych dorosłych a dzieci omija.

Udało mi się wylicytować wózek :-) za 2 tyg powinien być, oby ten co mamy nie padł wcześniej :-D

mamopaulinki - może ona się boi troszkę dzieci które biegają a u niej jak pisałaś mózg chce a ona fizycznie nie daję rady może stąd troszkę jej strach .

Gosieńka - ja kupuję w realu bo tam dużo ludzi i co chwila mają dostawy bo u mnie w rybnym też tragedia . No i makro ma zawsze dobre ryby

Ja pstrąga pysznego jadłam w wiśle :) he he ale ten z domu tez cacy

poczynilam maly krok na przód:
wybralam temat pracy podyplomowej
promotorka mailowo zaakceptowala
i wlasnie wyszukalam troche bibliografii na necie
we wtorek uderzam do biblioteki pedagogicznej

poza tym nastepna reklamowke jablek przerobilam do sloików
i posprzatalam kuchnie generalnie
zajelo mi to troche czasu a to i tak w porownaniu do tego co mam do zrobienia w chacie to pikus
a wszystko chcialoby sie zdarzyc przed 1 wrzesnia
najgorsze mycie okien
bleee
nie znosze
a moj malzon nie daje sie namowic bo jego kolej byla ostatnio kilka razy a ja jakos sie uchowalam z boku
wiec teraz juz nie mam wyjscia

Tymek nadal kaszle, mialam sie spotkac z naszą Justą, bo jest na wczasach niedaleko mnie, ale jak mlodemu nie przejdzie w ciagu kilku dni to nici ze spotkania

castng na nianie tura druga rozpocznie sie jutro i potrwa do wtorku
z kilkunastu kandydatek wyloniono 3 :)

Już po północy a Wy mi na rybkę narobiłyście ochoty. Przepis na halibuta w pomarańczach muszę koniecznie odkopać, bo uwielbiam!
A i jak w Jelonce mieszkałam to jeździliśmy na przepyszną rybkę "U rybaka".
Gosienka to jest niedaleko Ciebie, między Sosnówką i Miłkowem - polecam!!
I mają tam pstrąga;-) No i stawy są, jest gdzie dzieciaki wypuścić, pięknie!
U RYBAKA - Sosnówka - Restauracja - Miplo

Kwiatek - zdrówka dla Tymusia, Lenka też potwornie kaszle, głównie jak leży, bo w dzień wcale. Może to od kataru, nie wiem, ale jak jej nie minie to we wtorek śmigamy do lekarza:-(

reklama
Kwiatek - zdrówka dla Tymusia, Lenka też potwornie kaszle, głównie jak leży, bo w dzień wcale. Może to od kataru, nie wiem, ale jak jej nie minie to we wtorek śmigamy do lekarza:-(
mój też głównie w nocy, w dzien troche mniej
dzis odupukac odkad usnal, nie kaszle, zobaczymy jak dalej bedzie wygladac nocka, bo wczoraj i przedwcozraj
spalam po 4 godziny tak dawal czadu i jeszcze mu w nosie katar furczał

Do góry