reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam sie i ja:)
Goscie dzis pojechali, ale niebawem Agnieszka z chlopakami wpadna na kawke:)
Przynajmniej nie bedziemy same w domu siedzialy.

Co do gosci to Paulinka jest taaaaaka chudzinka malutka, nie pamietam kiedy Olka taka byla. Odwazyla sie u nas chodzic i uskuteczniala swoj pomysł od samego rana do poznego wieczora. Nie wiem skad Ona ma tyle sily na te kilometry:) taki slodki rozbojnik z niej:)

Olka dalej nie odwazyla sie pojsc na czterech ale ciagle kombinuje:) sile w rekach ma ewidentnie ale cos ja blokuje i nie moze sie odwazyc.

No nic, uciekam wstawic wode na kawusie:)

reklama
z tymi zakupami, to u nas dokladnie to samo. w sklepie pustki, ledwo mleko dostalam, bo kawy nie bylo z czym wypic. kolejki kilometrowe a w koszykach tony towarow "pierwszej potrzeby" bo przeciez jutro nieczynne! smiwszy mnie to bardzo:)

ja mam dzis dzien totalnego lenia i zamierzam nadal go kontunuowac (no nie cze wypadu do sklepu, ale kawa rzecz swieta i mleko musi byc:p). milego popoludnia:)

Zielona, tak to juz jest ze wszedzie dobrze, ale u mamy najlepiej:) pociesz sie, ze skoro to 3dniowka to dlugo nie potrwa, a skoro Kostka ma juz plamki to jutro powinno sie uspokoic (przynajmniej tak bylo u Sebka).

a jak poszukiwania hotelu? znalazlas jeszcze jakis zniewalajaca piekny zakatek?

witam się niedzielnie. my z samego rana pojechaliśmy do Zosi i spotkaliśmy Judysie z Markiem :-) Q chciał podpowadzić Markowi kluczyki ;-)

później pojechaliśmy na krótkie zakupy do Lidla i o dziwo jeszcze było pusto. jak ja kończyłam zakupy to dopiero się luda nagromadziło :-)

jutro jedziemy po śniadanku zobaczyć się z Dorotą i Paulinką :-)
miłego popołudnia

U nas niedzielnie, ale nie leniwie. Byłam z Lenką i ciocią moja ukochaną na długim spacerze.
Jak się M. da namówić to w następnym tygodniu udamy się na kajaki:-)
Teraz idę smroda myć, karmić i usypiać.

Próbowałam nadrobić choć trochę ale ciężko mi :zawstydzona/y: wybaczcie ;-)
Ledwie przyjechaliśmy od Marty i Oleńki, tylko pralkę nastawiłam i wujostwo nas nawiedziło i dopiero po 18 pojechali :szok:
Nie wiem kiedy ja będę zaglądać teraz do Was, chyba tylko jak mała przyśnie a od 2 dni wstaje już o 6 rano i na nogi :szok: teraz to się nachodzę za nią :-D
Tak jak Marta pisze Paulinka zaczęła ponownie chodzić (bo na działce już zaczęła ale przestraszyła się wróciła do raczków) i teraz nic innego nie chce robić. Miałam łzy w oczach jak to zobaczyłam, przypomniały mi się słowa terapeutek i neurologa, 2 dr rehabilitacji... ale to już nie ważne, teraz walczymy o prawidłowe chodzenie, postawę, i milion innych drobiazgów, które mogą nam szkodzić w tym chodzeniu.

Jak zobaczyłam Oleńkę, to moja bida przy niej jak półroczne dziecko wyglądała ;-) I te piękne blond włoski, zakochałam się w nich. Olusia jest super i moim zdaniem jest super dzielną dziewczyną, a że leniuszek to nic, nie każdy musi być takim wariatem jak moja torpeda ;-)
Marta ja znów będę u staruszków to koniecznie rewizyta, zapraszamy. Jutro Kici, już się nie możemy doczekać :-)

Zmykam bo jeszcze prania z dworu nie przyniosłam ;-)

Aniam na jakim zadupiu jesteś? Bo ja nie w temacie :zawstydzona/y:
Na zadupiu to ja byłam 2 tyg bez netu i telewizji :cool2:

reklama
O matko Isabela takim hurtem lecicie???

Ja też się spodziewam ale nic i nic...

Aniam zapraszamy im więcej Nas tym weselej ;-)
Bo we wtorek wracam na śląsk i tak dopiero samiuteńka będę kwitła...

Do góry