reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam się wtorkowo :-)

zielona aż oblookałam loty do cancun. na wrzesień ceny wahają się od ponad 4tys do 10tys :-) za jednego dorosłego :-)
na marzec ceny dla ludzia dorosłego i dziecia do 2 lat plasują się między niecałe 4tys do ponad 6tys. nie ma znaczenia czy pobyt tyg czy dwu tyg bilety są w podobnej cenie.

reklama
hejka

Znowu jestem niewyspana, Alicji się coś poprzestawiało, wieczór nie chce zasnąć, rano juz przed 6 się budzi, na dodatek z krzykiem, kiedyś nawet jak wcześnie wstała to sobie gadała do siebie:eek:
znikam pracować, ale jeszcze zajrzę

Dzień doberek!!! :-)

Wróciła, było super, odpoczełam i od razu bardziej mi się chce wszystko ;-)
Połaziłam po podkrynickich górkach, pogoda sie udała i jestem happy.
Postaram sie ponadrabiac dziś co nie co co sie działo, ale mała marudna i zaległości w domu mnórstwo więc nie wiem kiedy mi się to uda :eek:;-) i jeszcz emalzon marudzi ze cos tam chce...ehh...jka dobrze wrocic do domu:sorry::confused2:

Do miłego!

Jestem na chwilę a robota leży

moze te krzyki nocne to przez zęby dziewczyny? w sumie u dorosłych koszmary są od najedzenia się na noc z tego co słyszałam, odkąd Ali wyszły zęby noce są spokojne.

Ciepłe kraje -marzą mi się ale to bardziej pod koniec roku niż na początku -za dużo wtedy roboty...

Zielona y ceny biletów niezwykle niezwykłe -może wyczarterowanie samolotu przez grupę bardziej by się opłacało...

Trzynacha- dobry pomysł z tym czarterem

I ja się witam- chociaż mimo urlopu pobudka p[o 6 to całkiem wyspana bo w nocy nie musiałąm śmigać do małego

Teraz skarbek śpi a ja zjadłam obiad i czekam aż wstanie i korzystam z okazji że mam auto jedziemy na jarmark dominikański.
Pizga u nas jak w kieleckiem- łby chce pourywać, ale grunt że słonko świeci...
Mam dziś dzień lenia, nie tykam się miotły odkurzacza, mopa , szczoty do kibla- dzień bez sprzątania- chociaż jeden

u nas dzis tez wieje nieziemsko, pochmurno jest okropnie, tylko co jakis czas slonko na chwile sie przebija...mamnadzieje ze weekend bedzie ladny

u nas dzis tez pobudka kolo 6...pozniej Ola marudna, zwymiotowala mi dzis konkretnie, nawet wozek do czyszczenia, juz dlugo spokojbyl adzis jak na zlosc jak sie spieszylysmy tak sie poronbilo

teraz lezy moj zboj i krzyczy do zabawek, cwiczy samodzielnie siadanie i sie wkurza jak jej nie wychodzi po czym patrzy na mnie i sie smieje cudak moj maly:)

ja wlasnie obiad wcinam, ale zrobilam tez zakupki dla siebie-zaopatrzylam sie w owoce, orzeszki i piwo, jak sie obrobie ze sprzataniem, bo wczoraj nie dalam rady, to wieczor filmowy urzadzam:)

kittek zdrowka dla Majuni

U nas tez dzis wiatr mial glowe urwac, szlysmy do sklepu to przeklinalam, ze wyszlysmy, ale w drodze powrotnej juz sie wypogodzilo, wiec o plac zabaw zahaczylysmy, ku wielkiej uciesze Polinki, i jeszcze wiekszej jej niani.
Teraz nawet takie slonko wyszlo, ze zaraz jak pranie skonczy sie wirowac, to wywiesze na ogrodek.

No i dzwonil do mnie Ł przed chwila, zebysmy sie do centrum czasem juz nie wybieraly, bo wlasnie w radio mowili, ze u nas w miescie tez zamieszki juz sa, i rozpieprzaja sklepy.......

Maju, zdrowka.

witam się wtorkowo :-)

zielona aż oblookałam loty do cancun. na wrzesień ceny wahają się od ponad 4tys do 10tys :-) za jednego dorosłego :-)
na marzec ceny dla ludzia dorosłego i dziecia do 2 lat plasują się między niecałe 4tys do ponad 6tys. nie ma znaczenia czy pobyt tyg czy dwu tyg bilety są w podobnej cenie.

no to posprawdzaj teraz ´przez lufthansa wawa farakfurt mexico city a stamtad czyms do cancun

reklama
Do góry