reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

No chlopaki już spią..oby tak do rana...(taaa marzenia...)

Sospettosa oby to były ząbki.

A co do pogody to szkoda gadać. W dodatku w połączeniu z moim niewyspaniem daję efekt taki że w okolicach południa mam zawroty głowy, bóle brzucha i ogólnie czuje się baaardzo źle. Wszystko przechodzi po drzemce (odkryłam to dzisiaj :-p) więc nie ma bata. Skoro nie da się przespać nocy będę odpoczywała w dzień. A co! Przeciez się nie dam zajechać.
Dobra kobietki znikam. Mam nadzieję że jutro dam radę się odezwać :-) Kolorowych snów.

reklama
No chlopaki już spią..oby tak do rana...(taaa marzenia...)

Sospettosa oby to były ząbki.

A co do pogody to szkoda gadać. W dodatku w połączeniu z moim niewyspaniem daję efekt taki że w okolicach południa mam zawroty głowy, bóle brzucha i ogólnie czuje się baaardzo źle. Wszystko przechodzi po drzemce (odkryłam to dzisiaj :-p) więc nie ma bata. Skoro nie da się przespać nocy będę odpoczywała w dzień. A co! Przeciez się nie dam zajechać.
Dobra kobietki znikam. Mam nadzieję że jutro dam radę się odezwać :-) Kolorowych snów.

Agnieszka, trzymaj się tam!! Odpoczywaj kiedy możesz, bo musisz do nas wrócić w pełni sił :)

Mamy drugiego ząbka :-) Wylazł w końcu!!! Może to jednak ząbek był, a nie głód... sama nie wiem... się zobaczy. Ale wolałabym ząbki, niż głód, bo w sumie cycowanie jest wygodne :-) znowu będziemy walczyć (po chwili zwątpienia).

Witam ponownie...

Agnieszko, cieszę się, że przy takim natłoku wrażeń masz jeszcze pozytywne chwile i wiesz, ze dobrze zrobiłaś posyłając Janka do przedszkola...
Aniez, no i widać, że dane Ci jest dłuższe cycusiowanie... gratki dla podwójnego zębolka;-)
Mamusia, zamieść link w sygnaturze, to będę klikała jak tylko wejdę na BB

No i udało się dojechać do koleżanki... oj ale miałam przesłuchanie i czułam się takim ekspertem w kwestii rodzenia i w ogóle dzieci... no i nasłuchałam się też bardzo miłych słów na temat moich dziewczyn i moich zgubionych kilosów... fajnie:-)

Amelko zdrówka !!!
sospettosa u nas od paru dni to samo z tym jęczeniem
kamisia zdrówka dla Antolka
katik u nas też musi być ciepło a pomimo to też nauczyła się budzić na dokarmienie ok24
justa ze żlobka zrezygnowałam:1. dosalali i dosładzali jedzenie pomimo moich próśb żeby tego nie robili, 2.nosili małą cały czas na rękch i tylko odstawiali jak spała bo po pierwszym dniu młoda sobie je tak wychowała co powodowało że w domu sobie z nią rady dać niemogliśmy, 3. po ich jedzeniu kilka razy zwymiotowała i miała problemy z brzuszkiem więc moja mama teraz z nią siedzi jak ja pracuje może za rok znowu spróbujemy...

A u nas troszkę spokojniej pewnie dlatego że na ibufenie jest bo ją infekcja górnych dróg oddechowych złapała i Pani dr dwa dni kazała go małej podawać, zobaczymy jak będzie bez, katarek ja meczy ale dzielni sobie radzi:tak:

Mamy drugiego ząbka :-) Wylazł w końcu!!! Może to jednak ząbek był, a nie głód... sama nie wiem... się zobaczy. Ale wolałabym ząbki, niż głód, bo w sumie cycowanie jest wygodne :-) znowu będziemy walczyć (po chwili zwątpienia).
Gratki dla drugiego zebola...
I masz racje - cycowanie jest mega wygodnie! Zwlaszcza poza domem!!!!!!!!!!

reklama
witam,
aniez - gratki z okazji drugiego zebolka!
kingunia - a faktycznie przypominam sobie... dobrze ze masz mame, to najlepszy i najpewniejszy sposob

kolorowych snow!!

Do góry