reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

A tak z innej beczki, slyszalyscie o tych 33 czilijskich gornikach uwiezionych 700 metrow pod ziemia? Rano wydobyto 6ego i pewnie juz zdolano wylowic kolejnego. Wyobrazacie sobie dwa miesiace byc uwiezionym pod ziemia?

mnie rozbawiła historia jednego z nich :)
ponoć na powierzchni czekają na niego wściekłe żona i kochanka, które poznały się właśnie w tej kolonii stworzonej przez rodziny zasypanych :). Oj bidny będzie bidny :tak:

reklama
Co to cebularz???????

A takie coś Maciej Kuroń, Jan Kuroń, Jakub Kuroń - Sprawdzone Przepisy / Przepisy cebularz1.jpg

ponoć na powierzchni czekają na niego wściekłe żona i kochanka, które poznały się właśnie w tej kolonii stworzonej przez rodziny zasypanych :). Oj bidny będzie bidny :tak:

znajac latynoskie baby to obie rzuca mu sie na szyje, zona dostanie nowe auto i bedzie git. jak auto nie pomoze, to dostanie po gebie i bedzie musialo byc git.

dziwne kraje, dziwne obyczaje. tutejsze kobiety nie maja nic przeciwko zdradzajacym lub bijacym je meza, dopoki przynosza kase do domu.

dziękujemy z Wiktorkiem wszystkim e-ciotkom za życzenia :tak:

justa super reakcja malutkiej - siedzę i chichczę
filonka mój sam się układa i wierci nie muszę go przekręcać
elvi - cieszęsię że wszystko ułożyło się wam po waszej myśli
13 współczuję maleńkiech to się umęczy Alunia
Aniez dużo zdrówka dla Bartusia a dla ciebie dużo cierpliwości:-D
Kamisia dla ciebie też dużo zdrówka trzymaj się kobietko
gosiek OMG jak to znowu zalana co ty tam wyprawiasz kawa powinna trafić do brzszka anie na klawiaturę:-)
sospetosa gratulujemy skończenia 7 miesięcy tój synuś już TAKI DUŻY o matko kiedy to zleciało
Agnieszka tęsknimy za tobą !!!
katik super że z malutką już lepiej i katarek sobie poszedł

[FONT=&quot]Witam:-)

Justynka już lepiej... nie gorączkuje, ale jak już mamy ustalony schemat dnia to zawsze coś się wydarzy i nam go psuje

[/FONT] [FONT=&quot] a dzisiaj miałyśmy w planach do koleżanki, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo A miał mi zostawić autko, a zabrał
[/FONT] [FONT=&quot]Justka jeszcze śpi, ale to przez pobudkę o 5, kupkę i zasnęła dopiero około 6

[FONT=&quot]Wszystkiego naj... dla naszej milusińskich pół roczniaków: Anielki[/FONT] [/FONT][FONT=&quot]:*[FONT=&quot] no i zaległe dla Alicji, Adasia (7-miesięcznego), Kacperka, Wiktorka i Tymonka[/FONT][FONT=&quot]:* :* :* :* :*

[/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]No i dla wszystkich nauczycieli wielki szacun

[FONT=&quot]Justa[/FONT] [/FONT][FONT=&quot], witaj u siebie z powrotem
[FONT=&quot]Salamandra[/FONT] [/FONT][FONT=&quot], mam nadzieję, ze mąż nadrobił zaległości rocznicowe i było dużo lepiej wieczorkiem... wszystkiego naj na kolejne
[FONT=&quot]Mamusia[/FONT] [/FONT][FONT=&quot], cieszę się że operacja taty udana... i dobrej drogi podczas wyprawy do stolicy
[FONT=&quot]Basiu[/FONT] [/FONT][FONT=&quot], ciesze się, że Wiktorek ma się zdrowo... oby tak dalej
[FONT=&quot]Filonka[/FONT] [/FONT][FONT=&quot], nigdy nie pomyślałabym, że dziecko chce się przekręcić i trzeba mu pomagać w tym... no, ale różne te dzieciaczki mają nawyki
[FONT=&quot]Katik[/FONT] [/FONT][FONT=&quot], no widać, że Polcia z tych ciepłolubnych
Elvie, cieszę się, że mimo 13-tego wszystkie sprawy poszły po waszej myśli

[/FONT] [FONT=&quot]Maonka[FONT=&quot], mam nadzieję, że dzisiejsza nocka lepsza… a i świetnie, że Alicja pośpi już na spacerku[/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]Kinguunia, rzeczywiście nocki macie koszmarne… a próbowałaś włączać pozytywkę jak zasypia… u nas to działa… dobrze, że babcia zajęła się L
[/FONT] [FONT=&quot]13[FONT=&quot], no to oby w końcu przeszło Alicji…. No podobnie jej wychodzą w bólu te zęby jak Justce… polecam Viburcol w czopkach[/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]Ella[FONT=&quot], mam nadzieję, że Julka będzie lepiej spała i bez przekrętów[/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]Swoją drogą, to niezłą konkurencję ma Julka, a więc kobiety do dzieła
[/FONT] Aniez, no to zdrówka dla chłopaków… ale Ci dobrze, że straszy jeszcze sypia w ciągu dnia… Jolki już nie kładę, bo jak wstaje jest taaaka marudna i płacząca, że siedziałaby godzinę na moich kolanach
Gosiek, to no nowe umiejętności nabyła Amelia… no i znowu kłopoty z kompem
Kamisia, no to cała rodzinka się rozłożyła… szybkiego powrotu do zdrowia kochani
Agnieszka, my tez tęsknimy… będzie lepiej
Zielona, no widać, że Kostka lubi ciepełko rodziców… oby grzejniczek się sprawdził… może i w kwestii finansowej się polepszy
Iza, no to masz pełne ręce roboty z tymi choróbskami… a wydawałoby się, że tam, gdzie mieszkasz to cieplutko jeszcze… zdrówka dla Samuela
znajac latynoskie baby to obie rzuca mu sie na szyje, zona dostanie nowe auto i bedzie git. jak auto nie pomoze, to dostanie po gebie i bedzie musialo byc git.

dziwne kraje, dziwne obyczaje. tutejsze kobiety nie maja nic przeciwko zdradzajacym lub bijacym je meza, dopoki przynosza kase do domu.

Sospentossa&Zielona, zawsze taka sytuacja sprawia, że ten te obyczaje panujące w Meksyku mnie przerażają:nerd:

No i Justka z kupką woła mnie... do miłego... mam nadzieję, ze uda mi się znaleźć kogoś kto mnie zawiezie z dziewczynkami, albo odwołuję:-(

Miłego dnia:-)

reklama
Adaiowi najlepiej się śpi jak jest chłodno w pokoju. Oczywiście o ile się nie odkryje w ferworze rzucania się i kopania podczas snu. Wtedy postęczy póki mama albo tata sie nie obudzi i nie przykryje i śpi dalej :).

Ale nagrzać wieczorem troszkę trzeba żeby powietrze wilgotne nie było.

Jak zasypiamy to temperatura w domu wynosi ok 22 st.

u nas jest bardzo podobna temperatura jak zasypiamy, do tego u Qbka jest grzejniczek z termostatem i jak temp spadnie poniżej 20,6 to się włącza. No i spóźnione STO LAT dla Adasia... a mój jeszcze 6 m-cy nie ma :-D

zielona masakra z tym siedzeniem tyle pod ziemią... a jak pomyślę, że mieli tam do gwaizdki siedzieć... no ale już wszystkich wyciągneli

sospettosa ponoć do kilku przyszły ich żony i kochanki i walczyły o chłopów kłócąc się, która to jest ta lepsza :-D :-D Chille rządzi normalnie...

beti to dobrze, że już lepiej :-)

uwielbiam cebularze!! no i mówię w końcu dzień dobry

Do góry