reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

fosiek-czas zastosowac zasade: płyny metr od kompa :)
sto lat dla ADASIA w zdrówku i miłosci
Agnieszka bo nam sie tam wykonczysz

mały spi, mi juz ze 3 razy net przerwalo i posty poszły w pizdu ...

reklama
Adasiu wszystko co najlepsze kochany:-)

elvie ciesze sie ze udalo wam sie zalatwic wasze problemy,trzymam kciuki aby twojej przyznali rente:tak:

Samuel jest chory:-( leci mu z noska i ma kaszel,ale temperatury brak.Podajemy juz syropek,ale jutro pojdziemy jeszcze do pediatry w sprawie odparzen,i niech oslucha mi dziecko tak abym byla spokojniesza.
Od jutra Szymus idzie do przedszkola (mial pare dni wolnego,bo leniwym hiszpanom sie fiesty zachcialo:-p i szkole zamkneli)
Ja czuje sie juz lepiej,i oby tak pozostalo co najmniej do wiosny:tak:

Wszystkim chorym maluchom zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia

gud najt i do jutra:-)

znowumamzalanaklawiaturetymrazemkawajatomampechaszlagmnietrafia
tez sie usmialam:-D nie denerwuj sie, dobrze ze czytac nas mozesz.. hehe, zalatw nowa klawiature i bedzie ok:tak:

leże i kwicze...

Mam dość... mogłoby się w końcu uspokoić... brak mi czasu na bb i tęsknie za wami...
trzymamy kciuki zeby sie uspokoilo:tak:

100 lat dla dzieciaczków, faktycznie ten 13-ty był urodzajny :-D:-D:-D.

Adaś dziś też ma swój mały jubileusz: 7 miesięcy mu pykło :-):-D.

jejku i kiedy to zlecialo? gratulacje!!

Adaiowi najlepiej się śpi jak jest chłodno w pokoju. Oczywiście o ile się nie odkryje w ferworze rzucania się i kopania podczas snu. Wtedy postęczy póki mama albo tata sie nie obudzi i nie przykryje i śpi dalej :).

Ale nagrzać wieczorem troszkę trzeba żeby powietrze wilgotne nie było.

Jak zasypiamy to temperatura w domu wynosi ok 22 st.
moja niunia tez woli w chlodnym , tylko ze u nas jest nieraz (ostatnio np) tak 18-19 stopni, i mala cieplutka jest... ona wogole taka goraca dziewczynka jest:-D

i serdeczne zyczenia dla nastepnych polroczniakow!!! niech rosna zdrowo i ciesza oko rodzicow!!:-)
Hej
Dawno mnie tu nie było ale żywcem nie mam kiedy do Was zajrzeć:-(
Małą coś katar dopadł i do tego po raz kolejny chyba akcja zęby i jest tragedia. Chodzę tak nie wyspana że historia (nawet zaraz po porodzie tak nie było...). Budzi sie z wrzaskiem w nocy i do puki przy niej stoję jest ok wystarczy że położe się i ja spac po jakiś 5min wrzask w dzień to samo nie mogę odejśc nawet na sekunde. A do tego jeszcze pracy sporo. Ze żłobka musielismy zrezygnować i jak ja w pracy to L siedzi u babci.
jakos nie doczytalam chyba, dlaczego musieliscie ze zlobka zrezygnowac?

justa, a moze Alijka to taki detektor na zlych ludzi? :)
a jak:tak: zna sie na ludziach:cool2:

Timulku, Kacperku i Wiktorku - wszystkiego dobrego Sloneczka!!!!!!!!!!!!!

A ja dzis wyspana. Polinka obudzila sie tylko raz. Dzis zrobie ten sam eksperymet co wczoraj, zobacze czy poskutkuje, i jesli tak - podziele sie patentem.
Zimno u nas, diabel ciezki. Niecierpie zimna, oj ja do tropikow bym sie nadawala...

Ide zrobic sobie sniadanie.
czyli to ten patent z nagrzaniem pokoju tak? czy jeszcze cos innego??

Justa- a co na to teściowa???
ona z tych co jak im sie w twarz pluje to mowi ze deszcz pada... ona sie tak sztucznie glosno smieje i mowilam jej zeby uwazala jak alijka jest w poblizu bo sie boi, a ona na to ze alijka chce spac i to dlatego placze...szkoda gadac

Twoja nie widziała na 2 mc, a jesteś za granicą. A moja mieszkając 80 km od nas też nie widziała Alicji 2 mc. Ale w końcu przyjeżdża za tydzień zobaczyć wnusię.
a to przykre...
Dziś tak się zamotałam z dniami tygodnia, że szok. :-D
U nas w pon, środy i piątki sprzedają swojskie mleko. Przygotowałam butelkę na mleko, jadę i tak myślę jaki jest dzień tyg. Doszłam do wniosku, że czwartek. Więc nici z mleka. Już miałam zawracać w inną stronę. Ale dobrze, że taka dziewczyna szła z mlekiem, więc doszłam do wniosku, że jednak jest środa. :eek::rofl2:
.
to jeszcze nic, ja chora bylam tydzien temu i juz nie wytrzymalam i postanowilam pojechac do lekarza, patrze na godziny przyjec na wizytowce i pisze ze w piatek zamkniete jest, no to kurde pojechalam do innego lekarza ulice dalej od mojej, i mowie mu ze musialam do niego przyjsc bo moja dzis nie przyjmuje, a on sie jakos tak dziwnie na mnie popatrzyl, zdziwil sie, ale mnie przyjal i dal leki, przyjechalam do domu i zadzwonilam do mamy a ona mi mowi ze jest sroda a nie piatek... wogole nie kumam dni tygodnia:eek:

A tak z innej beczki, slyszalyscie o tych 33 czilijskich gornikach uwiezionych 700 metrow pod ziemia? Rano wydobyto 6ego i pewnie juz zdolano wylowic kolejnego. Wyobrazacie sobie dwa miesiace byc uwiezionym pod ziemia?

A tak z innej beczki, slyszalyscie o tych 33 czilijskich gornikach uwiezionych 700 metrow pod ziemia? Rano wydobyto 6ego i pewnie juz zdolano wylowic kolejnego. Wyobrazacie sobie dwa miesiace byc uwiezionym pod ziemia?
Juz chyba ponad 20 stu jest na gorze

Nie no Zielona- ja mam klaustrofobię i sobie nie wyobrażam!!!
Ja tez sobie tego nie wyobrazam, umarlabym na zawal w takiej kapsule i szybie z ktorego by mnie nie wydostali...

Ja np uwieeeeelbiam film Skazani na Shawshank. I jak ogladam film po raz piecdziesiaty - tak samo podziwiam goscia, ze zwial tym tunelem, bo ja nie dalabym rady.

znowumamzalanaklawiaturetymrazemkawajatomampechaszlagmnietrafia

Biedny Gosiek znów będzie pisać po literce

sospettosa Adaśko ty nasz starszaczku dużo buziaków dla Ciebie.

To pierwsze zdjecie to NIE.
na str 5- sa 3 nasze fotki- zawsze trzecie w rzędzie 1,3 i 4. :tak: podpisane julia (w misiu) Łukasz (uchcachana z kokardką) i łukasz (na macie) :-)
Dzięki za głosy i zainteresowanie :tak:

To jednak dobrze typowałam, że to Julka, ale dla pewności nie głosowałam na te 2 zdjęcia, bo sobie pomyślałam, że po co będę nabijac komuś obcemu głosy

No pieknie! alez to leci!:szok::-D najlepszego dla Adasia :tak:

padłam i nie powstanę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Poza tym to witam po spacerku karmionku i pawiku oczywiście ;)
i uciekam na kąpiel bo późno sie zrobiło i dziecię umyć i uśpic czas...

Adasiu wszystko co najlepsze kochany:-)

elvie ciesze sie ze udalo wam sie zalatwic wasze problemy,trzymam kciuki aby twojej przyznali rente:tak:

Samuel jest chory:-( leci mu z noska i ma kaszel,ale temperatury brak.Podajemy juz syropek,ale jutro pojdziemy jeszcze do pediatry w sprawie odparzen,i niech oslucha mi dziecko tak abym byla spokojniesza.
Od jutra Szymus idzie do przedszkola (mial pare dni wolnego,bo leniwym hiszpanom sie fiesty zachcialo:-p i szkole zamkneli)
Ja czuje sie juz lepiej,i oby tak pozostalo co najmniej do wiosny:tak:

Wszystkim chorym maluchom zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia

gud najt i do jutra:-)
Oj biedne te chore dzieciaczki. Dużo zdrówka ślemy z Alicją

Elvie gratulacje, że wszystko poszło po Waszej myśli

Też nie wyobrażam sobie tyle dni pod ziemią być, można zwariować. Dobrze, że mieli kontakt z bliskimi.

Zrobiłam na kolację cebularza po raz pierwszy. Wyszedł rewelacyjny, palce lizać. Został mi jeszcze jedne kawałek na śniadanie o ile wytrzyma do tego czasu :laugh2::laugh2:
Chyba położę się wcześniej. Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki i Alicja będzie ładnie spała. Ale M. już śpi, więc jej nie rozbudzi.

reklama
Do góry